FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 31 jan 2020, 19:06

vest je napisao/la:
31 jan 2020, 17:56
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.

1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
7. Koristim vrlo yebene droge
8. Dajte mi corona virus da olaksam sebi

:mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2020, 19:09

MortemHz je napisao/la:
31 jan 2020, 18:33
Đokanovića u prvu postavu, ja ne bi dovodio nikoga na to mjesto.
Vinko nece koristit destruktivca na zadnjem veznom

Play ce biti zadnji vezni, kao Pjanic sto igra u Juve, tako da mogao bi doci jedan centralni vezni...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jan 2020, 19:09

amypitar je napisao/la:
31 jan 2020, 18:58
Inijesta je napisao/la:
31 jan 2020, 18:28
Denchi je napisao/la:
31 jan 2020, 18:20
Inijesta zaboravio si Pavlovica on je bio kljucan protiv Atalante, tu da nas nisu raznijeli, ne bi ni digli duplu....
De nam malo o Milicevicu i Jukicu u superlativima, a popljuj pojacanja koje dovode konkurenti, nisi odavno
Inijesta
A ti bi umjesto Milicevica-Jukica ,bio zadovoljan pojacanjima recimo Jamak-Blazevic iz Čelika,boze sacuvaj.
Ne bi sigurno bio zadovoljan ni sa njima, al činjenica je da je njima više doprinio rezervni igrač Mladosti iz Doboj Kaknja odnosno višak u toj ekipi, Sadiković, nego nama naš kapitalac Oremuš, od kojeg sam ja puno više očekivao i bio u euforiji povodom njegovog angažmana i opet puno očekujem od njega.
Ismijavamo ih, a ne zna se ko očajnije poteze pravi od nas i njih.
Ismijat ćemo Miletića kojeg su doveli kao četvrtog stopera a dizat ćemo u nebesa Miličevića koji još duže nije igrao a tu je da zamjeni najboljeg stopera lige.
Oni od gov.ana pitu prave, dva put nas ponizili, dodaj tome guranje sudija i naše povaljivanje od istih, nema nas nigdje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2020, 19:10

Ne morate se brinuti, titula je naša krajem maja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2020, 19:14

Pa Vinko je i sam rekao,ako neko ode od ovih igraca trenutno sto imamo,moguce je da dovedemo jos nekog igraca...
Ali vidjecemo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2020, 19:15

Gospodine, pjevaj nam malo

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jan 2020, 19:18

Haj me banaj molim te,ne bi bilo fer da me ne banas,a propjevat cu ti dok novi acc napravim!Nasi su pikali jednog centralnog veznog,sa dobrom karijerom!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2020, 19:18

BordoSarajevo je napisao/la:
31 jan 2020, 19:09
amypitar je napisao/la:
31 jan 2020, 18:58
Inijesta je napisao/la:
31 jan 2020, 18:28

De nam malo o Milicevicu i Jukicu u superlativima, a popljuj pojacanja koje dovode konkurenti, nisi odavno
Inijesta
A ti bi umjesto Milicevica-Jukica ,bio zadovoljan pojacanjima recimo Jamak-Blazevic iz Čelika,boze sacuvaj.
Ne bi sigurno bio zadovoljan ni sa njima, al činjenica je da je njima više doprinio rezervni igrač Mladosti iz Doboj Kaknja odnosno višak u toj ekipi, Sadiković, nego nama naš kapitalac Oremuš, od kojeg sam ja puno više očekivao i bio u euforiji povodom njegovog angažmana i opet puno očekujem od njega.
Ismijavamo ih, a ne zna se ko očajnije poteze pravi od nas i njih.
Ismijat ćemo Miletića kojeg su doveli kao četvrtog stopera a dizat ćemo u nebesa Miličevića koji još duže nije igrao a tu je da zamjeni najboljeg stopera lige.
Oni od gov.ana pitu prave, dva put nas ponizili, dodaj tome guranje sudija i naše povaljivanje od istih, nema nas nigdje.
Ali ovaj put imamo nekog drugog na klupi, pa vise nisu rahat da nas dobiju... :kafa:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jan 2020, 19:19

Odlazak Stanojevića i vjerovatno odlazak Lazića, uz neigranje Cruza, otvara se prostor za par stranaca, istinskih pojačanja za nas. Dodajmo činjenicu i da smo nešto i zaradili valjda od Stanojevića, tinja neka nada u nova pojačanja ali jako teško, po mojoj logici, nažalost.

Akademci odnosno mladi igrači su do sada imali veliku minutažu, baš veliku. Dolaskom novog trenera priča o mladim igračima i forsiranju istih je svakodnevna i za očekovati je još veću minutažu istih što znači da džaba očekujemo pojačanje na desnom beku kada će tu igrati Šabanović i zamjena Hodžić. Na lijevom beku Pidro a zamjena Salčin ili Islamović. U vezi sigurno standardan Đokanović a na golu Kovačević. Dovoljno da ispoštuju ono što pričaju. Ali da li je dovoljno za ostvarenje cilja, vidjet ćemo.
FK Sarajevo

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 31 jan 2020, 19:20

Obavijest Bh Telecoma, od 1. marta prenos utakmica BH Telecom premijer lige u HD-u .. nadam se..

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 31 jan 2020, 19:21

Samozdravlje je napisao/la:
30 jan 2020, 17:41
bordopoeta je napisao/la:
30 jan 2020, 16:53
robertkosar je napisao/la:
30 jan 2020, 08:26

Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptu :mrgreen: Poslije rahmetli Muftica mi nismo imali golmana koji je ponikao na Kosevu a da je bio extra golman :kafa:
R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LP :thumbup:

Pike Mujkic mu dao takav gol . Dobili mi 2:1 . Vahidin i M. Fazlagic dali za nas . Fazlagic sa vrha 16-ca , sa koljena na koljeno i lobovao Ciku Radovica .
Bio je veliki golman i ljdina rahmetli Muftija . Sjeca ga se sigurno @roberkosar po velikoj tragediji i lomu noge Robertu Kosaru velikom talentu FKS .
A kad ste kod golmana ima ona :"Imala maka dva sina , jedan pametan , a drugi g**man .

Da, da, sjećam se dobro tog gola. Dao ga Pike na gol na južnoj strani, inače na toj utakmici Pike bio prosto neuhvatljiv. Ali osim pomenutog, čini mi se da je primio na drugim utakmicama par sličnih golova, kada je "cijenio" loptu :D :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jan 2020, 19:22

I miletic postao bolji od svih nasih bravooo aplauzzzzz
Sta ce Oremus,ipak zeljo doveo kapitalca Jamaka,**** se svi sa takvim misljenjem

admir1946
Kontakt:

Post Postao/la admir1946 » 31 jan 2020, 19:23

Ova Ankara objavila 14 igrača na fb za 1h, da su dovedeni :/

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 31 jan 2020, 19:24

Ponidite siJuxu odgovore ili odlazite iz svetinje !!!
Cuj prodaju igraca koji ima jos 6 mjeseci ugovora, fuuuj !!!
Zapelo oko 500 eura, fuuj !!!
Cuj forsirati Djokanovica koji je sa 17 godina bio na radaru Udinezea, fuuuj !!!

I jos jedno : Dje kondiciJoni ?!
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2020, 19:26

admir1946 je napisao/la:
31 jan 2020, 19:23
Imali su transfer ban.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 jan 2020, 19:28

admir1946 je napisao/la:
31 jan 2020, 19:23
Imali zabranu transfera,a moraju se boriti ko lavovi za opstanak,nadam se i da ce Milos posluziti :thumbup:
@fanatikk istina je da je bio na radaru Udinesea..Ma gdje ces prodati igraca sa 6 mjeseci ugovora,bolje mu dati platu vecu za 2k maraka a nije zasluzio..ili jos bolje,neka uzima platu i sjedi na zapadu,to bi bio vrhunski potez uprave :bih:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 31 jan 2020, 19:28

Za Husrefov vakat, a bogami i one prije njega, znala se formacija i nije se nikad mijenjala. Mozda iz tog ugla gledajuci, Stanojev odlazak jest svojevrstan hendikep. Kod Vinka se još ne zna koja ce postavka biti. Mozda ce nam sta jasnije biti u ovoj prvoj pripremnoj utakmici. Ako Šaban i Oremuš pokriju desno, Dušan i Tatar lijevo, sredinu budu drzali Đokanovic i Mustedanagic, nazad ostanu Lazic i Srebecic, a naprijed Rahmanovic i Ahmetovic, bila bi to lijepa 442.
Tu je vrlo bitan radijus kretanja igrača, odnosno, ko bi mijenjao Đokanovica, Šabanovica i Hodzica? Moze li Cruz igrati desnog beka? Gavričev radijus je prostora trulexa, lijevi bek je Pidro, ali da li psihički spreman za puni angazman?
Namjerno nisam navodio nove igrače, jerbo ne znam kakvi su. Ostalo se da pokriti.
Koliko sam gledao Vinka dok je vodio U21, ali protiv puno jačih protivnika, preferirao je dupli blok. Ako mu to bude štih, onda su neophodni brzi bočni sa stalnim uduplavanjem i brzom tranzicijom, nešto pikendrol u košarci. Nazalost, tu za Krleta, a rećibih i Gavrica, nema mjesta.
Ostaje da se vidi.
Da zaigramo lijepo, čvrsto, samopouzdano pa pred Vječnu u maju.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jan 2020, 19:30

Ovaj Beli nikako da se riješi kompleksa, pravi i nove profile i nastavlja isto :lol:
Taman ti fali sad avatar, što ne staviš onu sliku što sam ti davno predložio?
FK Sarajevo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 jan 2020, 19:33

Zasto nebi sad mi ocekivali da Saban bude bar nivo kad smo osvoili dk (mozda je djete bilo preoptereceno puno utakmica itd) sad se odmorio spremio svako 7 dana tekma 14 kola

Zasto nebi ocekuvali da Pidro nebi mogo bit isti (ako bi bio na istom nivou ko kad se povrijedio sigurno najbolji bek lige.

Lazic ako ostane ovaj sto je doso iz zrinjskog moze igrat i stopera i zadnjeg veznog plus zinedin zidan plus oremus koji moze igrat beka veznog krilo.. uz dzokanovica gavrica i onu dvoicu akademaca sto su ukljuceni u prvu postavu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2020, 19:33

Ma da je samo Husa vratiti,yebo igrace...
Morto banuj me... :pray: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], atomskaNavika i 26 gostiju.