Slučaj Duljević - ne valja, uprava napolje
Slučaj Sarić - ne valja, uprava napolje
Slučaj Adukor - ne valja, uprava napolje
Slučaj Stanojević - ne valja, uprava napolje
Slučaj Lazić - ? uprava napolje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slučaj Duljević - ne valja, uprava napolje
Imaš gore iznad, hrpu idiota koji će pisati da si dušman, neprijatelj kluba, ako kažeš da trebaju još dva kapitalca ili ako kažeš da je Đokanović neiskusan i sklon oscilacijama.Čim im saspeš istinu, oni okreču temu i počnu vrijeđati.
Nek otjera takve kao ti, a na dobrom je putu kako vidim.vest je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:56Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:58Imaš gore iznad, hrpu idiota koji će pisati da si dušman, neprijatelj kluba, ako kažeš da trebaju još dva kapitalca ili ako kažeš da je Đokanović neiskusan i sklon oscilacijama.Čim im saspeš istinu, oni okreču temu i počnu vrijeđati.
Jesi optimističan grob te hebo ludi, letvice jednavest je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:56Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
Ne mislis valjda na onog tamnoputog igraca mladosti?
RajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:00:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:58Imaš gore iznad, hrpu idiota koji će pisati da si dušman, neprijatelj kluba, ako kažeš da trebaju još dva kapitalca ili ako kažeš da je Đokanović neiskusan i sklon oscilacijama.Čim im saspeš istinu, oni okreču temu i počnu vrijeđati.![]()
Ni Cimi a posebno Jajalo nisu zadnji vezni...Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:30Hajd klošaru otkači, blage veze nemaš, ja 24 godine pratim klub i neki junoša mi se nađe pričati.Ja stvarno ne znam šta sam slagao u ovome što sam napisao, jel to imamo tandem zadnjih veznih Cimirot - Jajalo.Otkači od mene i ne pominji me.michplatini je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:24kuknjavaMajstore,ovdje jedino sto je retardirano su tvoji postovi.Citam te sta pises i kazem ti pusti se Zvezde,Partizana,portala,zute stampe,otidji malo pogledaj te igrace sto pises o njima i njihovom kvalitetu.Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:14
Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.
Lupas o pozicijama i karakteristikama ,dajes ocijene iz kojih se vidi da nisi te igrace pogledao 2 puta u zivotu a vjerovatno za neke si samo cuo iz 3 lica.
PS Javi se Zvezdanu Terzicu i pitaj ga za DMF ,iznenadices se odgovorom
Ziv bio
Znam brate a znam i da vecina njih po zadatku piseHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:58Imaš gore iznad, hrpu idiota koji će pisati da si dušman, neprijatelj kluba, ako kažeš da trebaju još dva kapitalca ili ako kažeš da je Đokanović neiskusan i sklon oscilacijama.Čim im saspeš istinu, oni okreču temu i počnu vrijeđati.
Hvala na viđenju, prosvijetljeni smo.vest je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:56Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
Kako bolan možete spominjati Kapića kao zaslužnog za duplu krunu, lik odigro jednu utakmicu kako treba i to finale kupa? Uz to, Lazić i Adukor su igrali po polusezonu i ne mogu u istu rečenicu sa Hebibovićem i Milošem. Tebi su, Inijesta, neke stvari na mjestu, al sereš ko foka za neke druge stvari.Inijesta je napisao/la: ↑31 jan 2020, 18:09Znam brate a znam i da vecina njih po zadatku piseHistoricar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:58Imaš gore iznad, hrpu idiota koji će pisati da si dušman, neprijatelj kluba, ako kažeš da trebaju još dva kapitalca ili ako kažeš da je Đokanović neiskusan i sklon oscilacijama.Čim im saspeš istinu, oni okreču temu i počnu vrijeđati.
Meni nije problem napisat da ih podrzavam sto su Husrefu otkaz dali i da je to dobar potez, kao sto je i dobar potez vracanje Jeleskovica i imenovanje Vinka
Al isto tako me niko ubjedit ne moze da je Saban kvalitetno rijesenje za desnog beka, da je Milicevic dostojna zamjena za Lazica, od ekipe koja je uzela titula mi smo ostali bez 4-5 prvotimaca ( Hebib povrijedjen, Stanoja i Crepulja bivsi, Kapic bivsi , vrlo vjerovatno i Lazic, jedino Mujakicu sto smo adekvatnu zamjenu doveli Serbecica)
Sve ostalo su bile fule i upitnici, koji ce i u nastavku sezone biti veliki upitnici( oremus gavric milanovic , kao i ovi novi sto su dosli
Ja se nadam da ce ipak dovest 2 kvalitetna igraca, jer je oslobodjeno i mjesto stranaca( vjerovatno i 2) tako da imaju mogucnost izbora a et i ako su se uzele te neke pare imaju onda i finansijsku mogucnost
Daj Boze da mi titulu uzmemo sa Sabanom i hodzicem i da se popisaju po svima al bi prije mogao da se desi onaj drugi zirni scenarij nazalost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.