FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je najbolja opcija sa Milosem, tesko da ce vise biti onaj stari, a vec smo polusezonu izvukli bez njega.
Sada bi bilo idealno da se dovede neki kvalitetan DM umjesto njega i da se nekako organiziraju i otkupe Besimov ugovor.
To je mislim neki minimum koji bi koliko-toliko ulio optimizma.
Kvalitetan DM i otkup Besimovog ugovora. Jer 90% ostajemo i bez Lazica.
Sada bi bilo idealno da se dovede neki kvalitetan DM umjesto njega i da se nekako organiziraju i otkupe Besimov ugovor.
To je mislim neki minimum koji bi koliko-toliko ulio optimizma.
Kvalitetan DM i otkup Besimovog ugovora. Jer 90% ostajemo i bez Lazica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vidi Sabrine, uhljebila Muhameda.Zukanovic je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:36Evo novi igraca
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mulalić Enedin (KRAJINA, Cazin), Džinović Dino (FK VELEŽ, Mostar), Ibrišagić Haris (FK ŽELJEZNIČAR, Sarajevo), Čl. 55/2
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Buljubašić Muhamed (FK SLOBODA, Tuzla), Čl. 55/2
Brisu se igraci iz registra Tunjić Luka ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Jbte šta smo mi te djece iz Krajine doveli zadnjih 7,8 godinaZukanovic je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:36Evo novi igraca
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mulalić Enedin (KRAJINA, Cazin), Džinović Dino (FK VELEŽ, Mostar), Ibrišagić Haris (FK ŽELJEZNIČAR, Sarajevo), Čl. 55/2
Brisu se igraci iz registra Tunjić Luka ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza.

-
- Kontakt:
Njemu je bitno da ima sta za pljuvanje, na ljeto bi pljuvo sto nije sad prodat.RajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:29opete ti kazme ruzno je tako pricati cuj invalid
kako je prosao onda ljekarski pregled
ok nisi za upravo sve to stoji imas pravo na svoje misljene
jel bolje otici za pare sad
ili slobodan bez 0 eura
-
- Kontakt:
Ko su ovi, omladinci neki ?Zukanovic je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:36Evo novi igraca
- robertkosar
- Kontakt:
Pametan potez uprave nijeto onaj stari Stanoja prije povrede oka. Sretno druze Stanojevicu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ništa, uzdajmo se sad za sad u tandem Đokanović - Gavrić na zadnjim veznim, tu je i Velkoski da uskoči, a ne smijemo zaboraviti da je i Hodžić tu opcija, Kešoljub ga je tu stavio kad smo izvukli bod na Pecari.
Znaci uzeli dobru lovu, Elhamdulilah ako je tako, onda se ne trebamo brinut sa ce kvalitetni igraci za te pare doci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- RajaBa1983
- Kontakt:
baš to meni je glup da zoves svog igraca invalidom a nismo ni vidili kako igra ako bude losi onda pricaj ovako i onakoPitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:40Njemu je bitno da ima sta za pljuvanje, na ljeto bi pljuvo sto nije sad prodat.RajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:29opete ti kazme ruzno je tako pricati cuj invalid
ili slobodan bez 0 eura
prvo vidi jel dobar
a ovo je isto glupo da je otisao bez 0 eura svi bi ovde poceli srati kao i ja
a ovako je otisao za pare
i zvezda proda marina pa ljudi ne placu za njim

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naše najveće pojačanje ove sezone je odlazak kešoljuba sa klupe voljenog kluba. Tuga se osjeti u zraku američkih fudbalskih kampova.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A da se spomene ostanak istog,ili produzi ugovor,bilo bi nece da ostane losi tereni i tako te suplje,al zato se Dusan na vrijeme obezbjedioPitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:40Njemu je bitno da ima sta za pljuvanje, na ljeto bi pljuvo sto nije sad prodat.RajaBa1983 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:29opete ti kazme ruzno je tako pricati cuj invalid
ili slobodan bez 0 eura

SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:43Naše najveće pojačanje ove sezone je odlazak kešoljuba sa klupe voljenog kluba. Tuga se osjeti u zraku američkih fudbalskih kampova.

i ovaj tuguje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sretno stanoje falati za dk..
Ako je otisao i dzaba on je dosadasnju platu opravdo ako uzeli bar 50 k km poso dobar..
Stanoja da je 100 izlijecen on nece moci dokanovica izbacit iz prvi 11 bar za 6-7 kola..
Drugo oslobodili smo mjesto stranca i igraca koji je ima velka primanja za nase uslove plus 12000 km extra godisnje sto je trazio..
Ako je otisao i dzaba on je dosadasnju platu opravdo ako uzeli bar 50 k km poso dobar..
Stanoja da je 100 izlijecen on nece moci dokanovica izbacit iz prvi 11 bar za 6-7 kola..
Drugo oslobodili smo mjesto stranca i igraca koji je ima velka primanja za nase uslove plus 12000 km extra godisnje sto je trazio..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Legendebenko21 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:46SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:43Naše najveće pojačanje ove sezone je odlazak kešoljuba sa klupe voljenog kluba. Tuga se osjeti u zraku američkih fudbalskih kampova.
i ovaj tuguje

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Znaci sjebali smo turke,kao i one slovake za catakovicarobertkosar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:41Pametan potez uprave nijeto onaj stari Stanoja prije povrede oka. Sretno druze Stanojevicu![]()
-
- Kontakt:
Opet Husref tema ja bolesti majko mila.
Nisam neki ljubitelj uprave ali ovo sa Milosem je dobar potez. Vidjeli smo sta je bilo sa Adukorom, placali ga a nije igrao. I onda otisao za 0 km. Sada trebaju dobrog zadnjeg veznog dovesti i dati mu te pare od Milosa.
Nije Husref tema nego se namjerno skrece sa bitnijih tema, a realnost je da je i budalama jasno da ako se ne dovedu 2 kvalitetna igraca nama je evropa upitna
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Eh ovako da napisem svoje vidjenje.
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
1. Mi nemamo vlasnika, ovi kinezi postoje kao Bakirov Al Shiddi i nemamo para, nismo i necemo ih imati.
2. Pustiti Stanojevica dzabe (yeblo ih 25milja) je idiotski potez i poklanjanje igraca.
3. Mi ne bi kupili Besimov ugovor da kosta 50km a kamoli 500.000.
4. Nece vise niko doci jer pokradose iz uprave ono malo sto klub zaradi.
5. Ni godinama nakon pocetka rada akademije omladinski pogon ne napreduje.
6. I ovo malo raje sto je ostalo otjerat ce sa tribina!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.