FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte zaboraviti da je stranac isto tako, otvara se mjesto za možda Fanima ili nekog sličnog?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako vec nije htio produziti, ovako je najbolje. Sretno da mu bude.
E neka si ti nama sretan sto je nama igrac otisao, ja kontam neko nam potpisao,kad vidim ti zapjenio od radosti...Ubo si i

- RajaBa1983
- Kontakt:
:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:14Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.amypitar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hodzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Mirno pratim situaciju,a na kraju sezone cemo vidjeti na cemu smo.
Ne mogu da vjerujem da mi ovde svi znamo na kojim pozicijama fali igracki kadar ,a Vinko i Emir to ne vide.Pustiti ljude nek rade,pa posle sezone donositi sud.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Fine pare smo dobili za njega. sto Ankaragücü imala zabranu dovesti igraca. i tek juce dobili dozvolu za transfere. zato su danas 13 novi igraca dobili 

-
- Kontakt:
Razumijem raju koja kaze:"Ne navijam za finansijski stabilan klub , nego za titule" . No da bi bio KLUB trebas imati stabilnu finansijsku podrsku . Na tome trebaju da rade svi u klubu , a SS i SD najvise . Trebaju se voditi time da FKS ne bude u minusu kad igrac napusta KLUB , dakle prodati , ako ne mozes zaraditi onda da si na nuli . Znaci dovoditi igrace do 25 g. , izuzetci bas igraci sa reputacijom (Jajalo...). Lako je sklepati tim za sezonu , ali fora je postati KLUB za 10 sezona . KLUB sa idejom .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kad ode i Lazic, u vezi Djokanovic i invalid Milicevic, a na stoperu Dupovac, inace okretan kao transporter. Igracki kadar zakljucen.
Putuj, Evropo...
Putuj, Evropo...
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Opet nam odlaze najbolji igraci u nevrijeme, i opet se traze opravdanja za ova sranja. Prosto nevjerovatno.
Dovodimo "pojacanja" na 6 mjeseci.
Boze sacuvaj.
Dovodimo "pojacanja" na 6 mjeseci.
Boze sacuvaj.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja sam opet siguran u sasvim suprotno i da oni vrlo dobro znaju sta rade.Mozda su uvidjeli da Stanojevic je dostigao neki limit,i da moze samo da stangira.Pojma nemam lupam,a ne bih me iznenadilo da neko novo ime sjevne kao pojacanje.Ima jos vremena vidjet cemo do pocetka prvenstva nasta ce sve to izaci.Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:14Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.amypitar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hodzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Ne mogu da vjerujem da mi ovde svi znamo na kojim pozicijama fali igracki kadar ,a Vinko i Emir to ne vide.Pustiti ljude nek rade,pa posle sezone donositi sud.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 jan 2020, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
kuknjava
Lupas o pozicijama i karakteristikama ,dajes ocijene iz kojih se vidi da nisi te igrace pogledao 2 puta u zivotu a vjerovatno za neke si samo cuo iz 3 lica.
PS Javi se Zvezdanu Terzicu i pitaj ga za DMF ,iznenadices se odgovorom
Ziv bio
Majstore,ovdje jedino sto je retardirano su tvoji postovi.Citam te sta pises i kazem ti pusti se Zvezde,Partizana,portala,zute stampe,otidji malo pogledaj te igrace sto pises o njima i njihovom kvalitetu.Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:14Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.amypitar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hodzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Lupas o pozicijama i karakteristikama ,dajes ocijene iz kojih se vidi da nisi te igrace pogledao 2 puta u zivotu a vjerovatno za neke si samo cuo iz 3 lica.
Ziv bio
Meščini da će ZiZu na njegovo mjesto.
Sretno Stanoje ver ever ju ar.
Sretno Stanoje ver ever ju ar.
-
- Kontakt:
Crepulja, Stanojevic, Adukor, Kapic, Mujakić, Hebibovic su otišli ili su povredjeni iz šampionskog tima. Ostali Ahmetovic, Tatara, Kovaćević, velkoski i Lazic. Ovi igraci su naj zasluzni za duplu krunu i evo 6 ih nema od 11 sto je najgore nismo nesto ni zaradili a rasuo se tim.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nisam ja ovo obo već je takva priča , brzo se sve sazna.Vanja8 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:20E neka si ti nama sretan sto je nama igrac otisao, ja kontam neko nam potpisao,kad vidim ti zapjenio od radosti...Ubo si i![]()
Makar se izvini ljudima koje si ismijavao da pišu nebuloze.
Ko je sretan? Syebaše mi da s ovom informacijom.
Jel nebuloza i ovo što ću ti sad reć? Nažalost, isto će biti i sa Lazićem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Odličan biznis. Svaka im čast. Ovo je za obje strane najbolje bilo. Ne bi in više bio onaj stari a i 25 mu godina. Bravo. Sretno Stanoje 
Očekujem i za Lazića isto.

Očekujem i za Lazića isto.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kolika je ta cifra, jel znaš i kako znaš? Nemoj odgovarat ako neće biti konkretan odgovor.
FK Sarajevo
- RajaBa1983
- Kontakt:
opete ti kazme ruzno je tako pricati cuj invalid
kako je prosao onda ljekarski pregled
ok nisi za upravo sve to stoji imas pravo na svoje misljene
jel bolje otici za pare sad
ili slobodan bez 0 eura
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Hajd klošaru otkači, blage veze nemaš, ja 24 godine pratim klub i neki junoša mi se nađe pričati.Ja stvarno ne znam šta sam slagao u ovome što sam napisao, jel to imamo tandem zadnjih veznih Cimirot - Jajalo.Otkači od mene i ne pominji me.michplatini je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:24kuknjavaMajstore,ovdje jedino sto je retardirano su tvoji postovi.Citam te sta pises i kazem ti pusti se Zvezde,Partizana,portala,zute stampe,otidji malo pogledaj te igrace sto pises o njima i njihovom kvalitetu.Historicar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:14Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.amypitar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hodzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Ziv bio
Sretno stanoje. Mislim da je ovo idealno vrijeme za rastanak
Pa mislim...BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:26Nisam ja ovo obo već je takva priča , brzo se sve sazna.
Makar se izvini ljudima koje si ismijavao da pišu nebuloze.
Ko je sretan? Syebaše mi da s ovom informacijom.
Jel nebuloza i ovo što ću ti sad reć? Nažalost, isto će biti i sa Lazićem.
Sta se sve prica pa niko ne trci da kaci info...
Ranija sam i ja isao sa takvim info,ali masa stvari se promjeni u jedanom danu i nemam potrebu bilo sta da objavim dok ne postane zvanicno...
Pa prica se da je Nam odobrio novac za dovodjenje ,znaci da kupimo, jednog igraca, pa nisam to objavio jer je sve to ipak prica...
A nemam zasto se izvinjavati nikom jer nikog licno nisam uvrijedio...
Evo novi igraca
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mulalić Enedin (KRAJINA, Cazin), Džinović Dino (FK VELEŽ, Mostar), Ibrišagić Haris (FK ŽELJEZNIČAR, Sarajevo), Čl. 55/2
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Buljubašić Muhamed (FK SLOBODA, Tuzla), Čl. 55/2
Brisu se igraci iz registra Tunjić Luka ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza.
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Mulalić Enedin (KRAJINA, Cazin), Džinović Dino (FK VELEŽ, Mostar), Ibrišagić Haris (FK ŽELJEZNIČAR, Sarajevo), Čl. 55/2
"FK SARAJEVO", SARAJEVO: Buljubašić Muhamed (FK SLOBODA, Tuzla), Čl. 55/2
Brisu se igraci iz registra Tunjić Luka ("FK SARAJEVO", Sarajevo) jer odlaze na područje drugog saveza.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 18 gostiju.