Ma prva turska liga, al su pedzadnji na tabeli..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najbolja opcija i za igrača i za klub.
Sretno, kao jedan od onih koji su dali najveći doprinos u historijskoj duploj kruni, ostat će zauvijek Bordo dečko.

Sretno, kao jedan od onih koji su dali najveći doprinos u historijskoj duploj kruni, ostat će zauvijek Bordo dečko.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ThrillerHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
To bi ti znao @Valja8 reći

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Da.
Stanoje hvala za sve!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Poredis igrac sa ozljedom noge, i ozljedom glave odnosno oka? Jesi ozbiljan?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Dakle, tri sedmice pred nastavak prvenstva, mi imamo u rosteru samo jednog klasičnog zadnjeg veznog i to dijete koje je tek pola godine u seniorskom fudbalu 

Nije jos Lazic otiso, nemoj ga jos prozivat ... vecina nas pise nebuloze ...BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 16:42Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 16:39Dobro kažu ljudi ,nigdje nije teže raditi u sportskim kolektivima od Fk Sarajevo...
Tako dobri navijaci , a da stvaraju toliki pritisak i da im ama bas nista ne pase, zaista rijtko vidjeno...
Znaju sve...
I da vodamo fudbalere po Turskoj da ih prodajemo i da eto zainatili se ovi uz Uprave da ne povecaju platu Stanoju za 500 e jer su kao vidovita Džemila gledali u kasike i skontali da nece biti kao sto je bio, zna se da nemamo para ali svi u glasu vriste dajte dobru platu pa ce i "kapitalci" doci, pa kako da damo kad pojedinci pljuju i Nama i Tana kako nista uložili nisu...E kakve sve gluposti ljudi nece napisati...
Iskopa se i onaj famozni Jahic, e sad ko ga je doveo u to necu da ulazim,ali da ga je neko htio udomiti u Svetinji to jeste, jer od svih pridoslica momak se obreo na terenu sa br.15 i njegovim prezimenom na dresu...Sto se do sada zaista nikada nije desilo za bilo kog igraca na probi kod nas...
De bolan malo popustite,dajte podrsku ovim momcima jer samo oni mogu da nam ispune srca srecom i radoscu, pa posle maja ako hocete razglabajte i dan i noc i o Rundi i o Jahicu i jednom i drugom i o Musemicu,ali budite sada malo pozitivni...Vanja8 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:09Nekoliko postova vec pisem da ljudi ovdje kace nevjerovatne gluposti...
E cuj Jeleskovic ima ugovor sa nama i u njemu je garant klauzula da mu odobravamo da priprema i prosjake i olimpčik...
Ovakve stvari prevazilaze one nebuloze da eto Stanojevic nece da potpise jer su ovi nasi izgatali da nece biti kao sto je bio i ne može povecanje od 500 eura za platu...
Ne znam zasto se ovakve stvari plasiraju jer ne donose nista dobro ...
Ova prica da je Stanojevic prodat malo smrdi, prije ce biti da je pusten uz neki menadjerski dogovor
Kako god Stanojevicu majstore sretno ti, hvala ti na svemu, srcem si uvijek igro i sve najbolje ti zelim
Sad kad se oslobode ta mjesta 2 stranca da ocekujemo konacno kvalitenog igraca ili novog polovnjaka, ja tipujem na novog polovnjaka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Ako su uzeli onoliko koliko su investirali u njeg , ok . Ako je nesto preko , svaka cast . 14 utakmica do Titule . Onaj ko ne osvoji Titulu sa ovim uslovima i ovim rosterom i nije za FKS . Jedan mi je od drazih igraca u posljedne 3 sezone . SRETNO MAJSTORE , POKAZAO SI KARAKTER I LJUBAV . Rijetko pozrtvovan igrac .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Bojim sa da niko više nece dociInijesta je napisao/la: ↑31 jan 2020, 16:56Nije jos Lazic otiso, nemoj ga jos prozivat ... vecina nas pise nebuloze ...BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2020, 16:42Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 16:39Dobro kažu ljudi ,nigdje nije teže raditi u sportskim kolektivima od Fk Sarajevo...
Tako dobri navijaci , a da stvaraju toliki pritisak i da im ama bas nista ne pase, zaista rijtko vidjeno...
Znaju sve...
I da vodamo fudbalere po Turskoj da ih prodajemo i da eto zainatili se ovi uz Uprave da ne povecaju platu Stanoju za 500 e jer su kao vidovita Džemila gledali u kasike i skontali da nece biti kao sto je bio, zna se da nemamo para ali svi u glasu vriste dajte dobru platu pa ce i "kapitalci" doci, pa kako da damo kad pojedinci pljuju i Nama i Tana kako nista uložili nisu...E kakve sve gluposti ljudi nece napisati...
Iskopa se i onaj famozni Jahic, e sad ko ga je doveo u to necu da ulazim,ali da ga je neko htio udomiti u Svetinji to jeste, jer od svih pridoslica momak se obreo na terenu sa br.15 i njegovim prezimenom na dresu...Sto se do sada zaista nikada nije desilo za bilo kog igraca na probi kod nas...
De bolan malo popustite,dajte podrsku ovim momcima jer samo oni mogu da nam ispune srca srecom i radoscu, pa posle maja ako hocete razglabajte i dan i noc i o Rundi i o Jahicu i jednom i drugom i o Musemicu,ali budite sada malo pozitivni...Vanja8 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 19:09Nekoliko postova vec pisem da ljudi ovdje kace nevjerovatne gluposti...
E cuj Jeleskovic ima ugovor sa nama i u njemu je garant klauzula da mu odobravamo da priprema i prosjake i olimpčik...
Ovakve stvari prevazilaze one nebuloze da eto Stanojevic nece da potpise jer su ovi nasi izgatali da nece biti kao sto je bio i ne može povecanje od 500 eura za platu...
Ne znam zasto se ovakve stvari plasiraju jer ne donose nista dobro ...
Ova prica da je Stanojevic prodat malo smrdi, prije ce biti da je pusten uz neki menadjerski dogovor
Kako god Stanojevicu majstore sretno ti, hvala ti na svemu, srcem si uvijek igro i sve najbolje ti zelim
Sad kad se oslobode ta mjesta 2 stranca da ocekujemo konacno kvalitenog igraca ili novog polovnjaka, ja tipujem na novog polovnjaka
-
- Kontakt:
Kome još istice ugovor na ljeto. Rahmanovic, Lazic. Ima li još neko ?
Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hadzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Mirno pratim situaciju,a na kraju sezone cemo vidjeti na cemu smo.
Ne mogu da vjerujem da mi ovde svi znamo na kojim pozicijama fali igracki kadar ,a Vinko i Emir to ne vide.Pustiti ljude nek rade,pa posle sezone donositi sud.
Ne mogu da vjerujem da mi ovde svi znamo na kojim pozicijama fali igracki kadar ,a Vinko i Emir to ne vide.Pustiti ljude nek rade,pa posle sezone donositi sud.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 jan 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ja koliko znam
Miličević je zdrav koliko ja znam prosao je
ljekarski pregled

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Rahmanovic 30.06.2021 g.bordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Kome još istice ugovor na ljeto. Rahmanovic, Lazic. Ima li još neko ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Dobro je ako je tako, mislio sam da je do kraja ove sezone.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:04Rahmanovic 30.06.2021 g.bordobijeli je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Kome još istice ugovor na ljeto. Rahmanovic, Lazic. Ima li još neko ?
Ko hoce nađe način, ko nece nađe opravdanje.ThrillerHz je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:34Nek kupe zemlju, naprave plan, ja vjerujem da bi se javilo jos dodatnih investitora, vjerovatno bi i Uefa podrzala, bitno je samo da se pomakne s mrtve tacke... Kosevo je proslost, niko normalan se ne bi peglao da od njeg pravi ozbiljan moderan stadion s pratecim objektima.
-
- Kontakt:
Poenta je bila da je za mene glupost kriviti upravu sto nisu u stanju naci 15m km da naprave stadion.MortemHz je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:49Poenta stoji ali ne možeš ga napraviti za par miliona.Pitaristok je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:35Krivi smo i mi navijaci sto ne skupimo par miliona pa ga sami napravimo.
Ne branim upravu, al po vasem, kriva uprava sto od govana ne napravi stadion.
Super je ovo, mislim da se ne isplati ulagati vise u Stanojevica (bolji ugovor) jer tesko da ce on ikad vise biti isti. Ovako nek on cvakne nesto u Turskoj, mi nesto za trasfer i idemo dalje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Pa i retardiran čovjek vidi šta ne valja.Trenutno na poziciji klasičnog zadnjeg veznog, imamo samo dijete Đokanovića, a štopera imamo petoricu.Tri sedmice su ostale do nastavka prvenstva, nadam se da Hadžija ima neki plan, bio bih presretan ako se dovedu dva zadnja vezna i da ne ode niko bitan.amypitar je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Ja potpuno vjerujem u Marinovica i Hodzica.Opet kazem Marinovic sigurno se nije zaletio tek tako i napustio selektorsku poziciju ,da bih nakon pola sezone dobio nogu.Siguran sam da je imao nekih garancija za igracki kadar i novac za pojacanja.Za upravu isto tako mislim,znaju dobro da ih samo titula ostavlja u foteljama.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 31 jan 2020, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Vanja8 i 18 gostiju.