FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AngelDiMaria
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AngelDiMaria » 31 jan 2020, 16:26

Kone tek odose na pripreme, a nas i poranili, nekoliko dana prije, samo nek se trosi...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2020, 16:29

Historicar je napisao/la:
31 jan 2020, 16:18
skoroalen je napisao/la:
31 jan 2020, 16:02
Pa Zvezdi je liga zagarantovana kako je Vučić na vlasti, i kad zapne sviraju im se penali na 18 metara od gola. Tamo je gore nego kod nas kad krenu gurat Zrinju. Sam Dejo je rekao da im treba igrač za Evropu, jer Zvezda je već dostigla taj nivo da u januaru mogu razmišljat o Evropi.
Ok.Imamo taj bod prednosti, niko sretniiji od mene, ako u maju uzmemo titulu.Nisam primjetio da konkurenti ni na jednoj poziciji u timu, imaju nekog od 18-19 godina.I naravno, ne potcjenjujem kvalitet Đokanovića, odličan igrac za svoje godine, ali uglavnom sve cemo u maju vidjeti.Mislim da se morao dovesti zadnji vezni. Stanojević je imao dugu pauzu + nesportski život, upitno je kakav ce biti, Đokanović talentovan, ali sklon oscilacijama, kao svaki mladi igrač koji uđe u seniorski fudbal, za Gavrića smo vidjeli da nije za zadnjeg veznog, Oremuš tu poziciju prvi put zaigrao prije 6 mjeseci, Miličević tu posljednji put igrao u juniorima Zrinjskog, tu su još povrede i kartoni, a širina klupe može biti predudna krajem aprila i početkom maja, kada se lomi prvenstvo.Sjetite se da smo prvenstvo sa Čalom izgubili zbog kratke klupe 2017 god.
Nisu imali ni prošle godine, a mi smo imali 4-5 tinejdžera, pa smo uvjerljivo uzeli titulu. Ni u kom trenutku prošle godine akademci nisu bili odgovorni za loše rezultate nit je iko od njih pao u formi. Oscilacije su moguće i dešavaju se svima, eto sad smo imali situaciju da je na početku sezone Ahmetović bio u očajnoj formi, Velkoski, Tatar, Lazić... niko nije na nivou od prošle sezone.
I ne slažem se da je Oremuš prvi put tu zaigrao prije 6 mjeseci. U karijeri jest najviše igrao desno krilo i desnog beka, al itekako je znao pokrit i poziciju DMFa. Fazon je u tom što je u drugim ekipama tu uskakao po potrebi a kod nas striktno igra na toj poziciji. Al nebitno, ja još uvijek vjerujem da se Stanojević može uozbiljit i da je Đokanović dovoljno kvalitetan da odradi sezonu do kraja. U sezoni 16/17 smo gurali do kraja u oba takmičenja, sad smo fokusirani samo na ligu. Ako ovaj roster s ovakvim startom (s prvog mjesta) i pripremama koje vodi Jelešković ne može iznijet jedno takmičenje do kraja...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 31 jan 2020, 16:34

Ma samo dede iz srb i hrv dovesti
A naš djeca mrš na tribinu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 jan 2020, 16:37

SARAJEVO PRODALO MILOŠA STANOJEVIĆA HAHAHAHA, ZAMJENA CE MU BITI GARANT NEKI AKADEMAC.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 31 jan 2020, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jan 2020, 16:38

FK Sarajevo prodao Miloša Stanojevića
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 jan 2020, 16:38

:kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 31 jan 2020, 16:39

Ne svidja mi se ovo, i sa povredom Milos je jedan od boljih u trenutnom igrackom kadru..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 jan 2020, 16:40

Ipak je bilo promjena hotela u antaliji :-)
Nek je stanojevicu sa srecom hvala mu za doprinos koji je imao u osvajanju duple krune.
You are someone else I am still right here

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 31 jan 2020, 16:41

Sa tim da mu ističe ugovor za 6 mjeseci, vise od 200k sigurno nismo mogli dobiti..
Bordo bijeli za život cijeli!!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 jan 2020, 16:42

Jel ovo fakat istina sto pise treca turska liga?
ZZ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2020, 16:42

Sretno Miloše, hvala za sve.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 jan 2020, 16:42

RajaBa1983 je napisao/la:
31 jan 2020, 16:34
Ma samo dede iz srb i hrv dovesti
A naš djeca mrš na tribinu
Da djeca mogu ostvariti ciljeve kluba, igrali bi ne jedan, nego svih jedanaest, ali nemamo mi toliko dobre juniore. Al definitivno treba gurati dvojicu, trojicu najboljih mladih. I to se u suštini i radi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jan 2020, 16:42

Vanja8 je napisao/la:
29 jan 2020, 16:39
Dobro kažu ljudi ,nigdje nije teže raditi u sportskim kolektivima od Fk Sarajevo...
Tako dobri navijaci , a da stvaraju toliki pritisak i da im ama bas nista ne pase, zaista rijtko vidjeno...

Znaju sve...

I da vodamo fudbalere po Turskoj da ih prodajemo i da eto zainatili se ovi uz Uprave da ne povecaju platu Stanoju za 500 e jer su kao vidovita Džemila gledali u kasike i skontali da nece biti kao sto je bio, zna se da nemamo para ali svi u glasu vriste dajte dobru platu pa ce i "kapitalci" doci, pa kako da damo kad pojedinci pljuju i Nama i Tana kako nista uložili nisu...E kakve sve gluposti ljudi nece napisati...

Iskopa se i onaj famozni Jahic, e sad ko ga je doveo u to necu da ulazim,ali da ga je neko htio udomiti u Svetinji to jeste, jer od svih pridoslica momak se obreo na terenu sa br.15 i njegovim prezimenom na dresu...Sto se do sada zaista nikada nije desilo za bilo kog igraca na probi kod nas...

De bolan malo popustite,dajte podrsku ovim momcima jer samo oni mogu da nam ispune srca srecom i radoscu, pa posle maja ako hocete razglabajte i dan i noc i o Rundi i o Jahicu i jednom i drugom i o Musemicu,ali budite sada malo pozitivni...
Vanja8 je napisao/la:
29 jan 2020, 19:18
Zna li se kad Lazic i ovaj tajanstveni, borbeni igrac mijenjaju hotel i koliko ce se kupci smilovati da nam plate...???
Vanja8 je napisao/la:
30 jan 2020, 11:43
Da nismo prodali Jelu u Turskoj, odnosno da nije promijenio hotel... ?:kafa:
Vanja8 je napisao/la:
30 jan 2020, 19:09
Nekoliko postova vec pisem da ljudi ovdje kace nevjerovatne gluposti...

E cuj Jeleskovic ima ugovor sa nama i u njemu je garant klauzula da mu odobravamo da priprema i prosjake i olimpčik...

Ovakve stvari prevazilaze one nebuloze da eto Stanojevic nece da potpise jer su ovi nasi izgatali da nece biti kao sto je bio i ne može povecanje od 500 eura za platu...

Ne znam zasto se ovakve stvari plasiraju jer ne donose nista dobro ...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2020, 16:43

Vrhunski posao. Covjek je rizik veliki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2020, 16:44

Pošteno, neće da produži ugovor, bolje ovako nego tribine.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 31 jan 2020, 16:44

Stanojević, koji je u Sarajevo stigao u ljeto 2017. godine iz Radničkog, karijeru će nastaviti u Turskoj. Prelazi u redove MKE Ankaragucu, no nije objavljeno za koji iznos, ali su navodno u FK Sarajevo zadovoljni istim.

Nije dugo Stanojeviću bilo potrebno da postane važan igrač u bordo timu, ali klub je odlučio da prihvati ponudu iz Turske, pa će bez njega igrati u nastavku sezone.

Lider Premijer lige je ostao bez jednog od standardnih igrača, ali već su dovedena neka pojačanja, a za pretpostaviti je da će ih biti još tokom zimskih priprema.

Stanojević je upisao šest nastupa u Premijer ligi tokom ove sezone, a određeni broj mečeva je propustio zbog povrede.

U protekloj, šampionskoj sezoni, postigao je dva gola uz dvije asistencije na 25 mečeva Premijer lige
Sarajevo ljubavi moja.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 jan 2020, 16:45

Sretno Čuč

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 jan 2020, 16:45

Nije htio produzit. Ili tribine ili sredi sebi transfer. Zauhar kolko god. Dobro smo prošli.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 jan 2020, 16:46

RajaBa1983 je napisao/la:
31 jan 2020, 16:17
pa i zvezdan terzic i mitar mrkela ne znao bas dobro kako ti kazes
doveli su José Alberto Cañas koji je kapitalac za njih bio kada je dosao evo poslije 6 mjesci ide jel nista nije pokazu
doveli Rajiv van La Parra dali za njega 1.2M nista nije pokazu i on poslije 6 mjesci trazi novi klub
sad je dejan reko da hoce samo djecu i to je to
ne mozes ti porediti CZ sa fks

Kako drugacije postati klub ? Nek nam igra Gavric (nista licno ) , nek nam Velkoski igra krilo (nek igra ono sto zna , zabiti ni iz cega-spic) , neka nam igra Milanovic (ok prizivao sam ga :rol: , a Resic u Zenici na milost i nemilost (zabio je neke golove). Pogodis 2x(Stanojevic,Lazic) , a promasis 7-10 (Vusljanin , Melunovic & comp.). Samo talentima iz cijele BiH (od Neuma do B.Broda, od Gorazda do Glamoca :rol: ) mozemo do zvijezda . Uz strucan rad i koordinatora @fera-e. :bih: .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 jan 2020, 16:47

Pantelija je napisao/la:
31 jan 2020, 16:43
Vrhunski posao. Covjek je rizik veliki
Da li smatraš da je Miličević rizik?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, ubipara i 37 gostiju.