PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Njegovo NE učinilo ga je legendom.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pocnite strumfovi prositi za jug, da ne probijete rokove.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta je ovo sve sirotinja desetak dana u Antaliju a Giganti tri hevte 

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Jug krece krajem godine, kanton, grad, opcina i savez ga finasnsiraju mi samo gledamo i uzivamo.

A vi cete na ljeto dobiti cjenovnik usluga rentanja stadiona Grbavica (cat3 Uefa), ili mozete da se raspitate kod zenicana ili listicana.
Mjau !
-
- Kontakt:
Kurve se nude ali mi biramo koga zelimo.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Smiješna cifra je u pitanju problem predstavlja štednja koju je nametnuo vecinski vlasnik samim tim troškovi se moraju namiriti na ovakav i na slicne načine, ništa čudno, i jako slab odrađen prelazni rok je potvrda toga
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
hrasno koka kongrate radmilo i oni
fascinantno je kako lik ne zna i pored godina i godina zivljenja na forumu i ovolikog iskustva da promijeni stil pisanja i bar se tako malo prikrije, idiot sa svakog profila isto pise, jedna mu rijec ima kvacicu druga nema i tako u krug
fascinantno je kako lik ne zna i pored godina i godina zivljenja na forumu i ovolikog iskustva da promijeni stil pisanja i bar se tako malo prikrije, idiot sa svakog profila isto pise, jedna mu rijec ima kvacicu druga nema i tako u krug
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 31 jan 2020, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ma četvrta liga, pogriješio si. I zar nije dvije hiljade eura?Radmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02![]()
Smiješna cifra je u pitanju problem predstavlja štednja koju je nametnuo vecinski vlasnik samim tim troškovi se moraju namiriti na ovakav i na slicne načine, ništa čudno, i jako slab odrađen prelazni rok je potvrda toga
MIHAJLOVIĆ !
Dobili vaucer 10 dana Ankara u jednom hotelu . ali nije all inclusive 

Moj radmilo kako si samo plitak frajer,nevjerovatno...Radmilo87 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 17:02Smiješna cifra je u pitanju problem predstavlja štednja koju je nametnuo vecinski vlasnik samim tim troškovi se moraju namiriti na ovakav i na slicne načine, ništa čudno, i jako slab odrađen prelazni rok je potvrda toga
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 31 jan 2020, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Ma raspadamo se
- MocMahale444
Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.
''Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put'', kazao je, između ostalog, Musemić.
Na pitanje novinara Hayata da li bi prihvatio poziv da ponovo „gasi požar“ u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:
''Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…''
Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je, zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao pred kamerama.
''Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put'', kazao je, između ostalog, Musemić.
Na pitanje novinara Hayata da li bi prihvatio poziv da ponovo „gasi požar“ u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:
''Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…''
Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je, zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao pred kamerama.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.