Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 18 apr 2009, 23:58

geronimo je napisao/la:Vidjeh ovo, pa ne odolih da vam posaljem ;)
Torres vs Hank....porazeni se zna, to je vas ljubimac. :D
http://www.spox.com/myspox/videos_ext/F ... 28541.html
a jesi primjetio ciji dres nosi hank :lol: Gerrard 8 :D ribery je super igrac,ali da ne spominjemo kako vozi klupski autobus :lol: ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 apr 2009, 10:12

geronimo je napisao/la:
fera je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Vidjeh ovo, pa ne odolih da vam posaljem ;)
Torres vs Hank....porazeni se zna, to je vas ljubimac. :D
http://www.spox.com/myspox/videos_ext/F ... 28541.html
od vaseg heroja bi hank pobjegao XD zezam se malo ribery mi je drag igrac i bice sve dok ne pređe u manchester ;D zato se nadam da ce u juve ili barcu.
Haha, nemoj tako, necemo o ljepoti/ruznoci, Bilal je king.
Btw. nece on nigdje iz Baye, ako...Uli shvati da mu pare truhnu, i da treba jos takvih super igraca kupiti, npr. bas Torresa! ;)
ma meni je najcudnije kako se ribery od jednom pojavio kao vrhunski fudbaler jer godinama ga nije nigdje bilo pokusavao je u metzu galati i onda tek se u marseju razigrao, u bayernu je trenutno jedini igrac koji moze igrati naredne 3-4 sezone na vrhunskom nivou.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 apr 2009, 12:41

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 apr 2009, 21:05

jel ko zna hoce gerrard igrati protiv arsenala posljednje prognoze govore da nece igrati ni protiv hulla :?:
FK Pjetlovi

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 19 apr 2009, 21:15

reds je napisao/la:jel ko zna hoce gerrard igrati protiv arsenala posljednje prognoze govore da nece igrati ni protiv hulla :?:
Gerrard zasigurno nece igrati protiv Arsenala, a za Hull je upitno! Citao sam prekjucer clanak u kojem je pisalo da ga nece biti 7-10 dana. U velikim utakmicama ove sezone smo uglavnom bili ili bez Gerrarda ili bez Torresa, ili bez obojice i odigrali fenomenalno. Nas glavni adut jeste kolektiv a ne individualnost, iako je istina da su i Stevie i Nando igraci koji jednim potezom mogu rijesiti utakmicu.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 19 apr 2009, 21:37

e momci ev i mene nakon duze vremena......
ev vidim da st dosata pisali i komentarisali
gerrard nece igrat protiv arsenala,i to je veliki hendikep al nadam se da ce lukas barem upola nadomjestit gerrarda

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 apr 2009, 21:43

alem 95 je napisao/la:e momci ev i mene nakon duze vremena......
ev vidim da st dosata pisali i komentarisali
gerrard nece igrat protiv arsenala,i to je veliki hendikep al nadam se da ce lukas barem upola nadomjestit gerrarda

neka uzmu spearinga kao zamjenu za gerrarda,veliki je talent...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 apr 2009, 22:09

Ma i da dovedu Lamparda umjesto Džerarda nemože ga nadomjestiti. Jednostavno on je jedinstven neponovljv, nezamjenjiv. Odmah se primjeti opadanje tempa igre Liverpoola kada Džerard ne igra.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 19 apr 2009, 22:21

el-fighter je napisao/la:Ma i da dovedu Lamparda umjesto Džerarda nemože ga nadomjestiti. Jednostavno on je jedinstven neponovljv, nezamjenjiv. Odmah se primjeti opadanje tempa igre Liverpoola kada Džerard ne igra.

jasno je da gerrarda niko ne moze zamijeniti,ali posto njega nece biti meni bi bilo draze da sansu dobije spearing umjesto lucasa,lucas je nekako nesiguran....a spering je iz liverpoola - lokalac, i vjerovatno bi dao sve od sebe da se dokaze,talenat je...nije da imam nesto protiv lucasa,ali ove sezone osim gola protiv celzija i nije se bas dokazao :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 apr 2009, 23:35

Liverpool target three major signings
April 19, 2009 · Discuss
Rafael Benitez is set to add three major players to his Liverpool squad this summer, according to reports.

The former Valencia manager is in search of a new fullback, a winger and a striker.

The Reds now face the prospect of ending the season empty-handed after being knocked out of the UEFA Champions League last week.

However, Benitez is planning to sign three players who will be regular in the first-team.

Some reports suggest Glen Johnson, Joaquin and Mauro Zárate are the three players Benitez wants at the club.
You are someone else I am still right here

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 apr 2009, 00:06

Odlični igrači,mada teško će Rafa uspjeti dovesti svu trojicu.

Pridružujem se čestitkama Evertonu.

Da Bog da i bez titule ostali. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 apr 2009, 00:07

reds_forever je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Ma i da dovedu Lamparda umjesto Džerarda nemože ga nadomjestiti. Jednostavno on je jedinstven neponovljv, nezamjenjiv. Odmah se primjeti opadanje tempa igre Liverpoola kada Džerard ne igra.

jasno je da gerrarda niko ne moze zamijeniti,ali posto njega nece biti meni bi bilo draze da sansu dobije spearing umjesto lucasa,lucas je nekako nesiguran....a spering je iz liverpoola - lokalac, i vjerovatno bi dao sve od sebe da se dokaze,talenat je...nije da imam nesto protiv lucasa,ali ove sezone osim gola protiv celzija i nije se bas dokazao :roll:
da je spearing bolji sigurno bi dosad igrao umjesto lukasa
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 20 apr 2009, 09:34

odlicni igraci al taj joaqin jel on onaj sto je prije igro za spaniju ak jeste neisplati se dovesti njeg,a ova gruga dvojica su odlicna

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 13:52

Trebao bi Benitez više šanse davati mlađim igračima. Insua i Spearing su veliki talenti samo ih treba izvući iz njih.
TO BI TEK BIO lIVERPOOL.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 20 apr 2009, 15:00

Ja mislim da ćete se vi sutra protiv arsenala oprostiti od borbe za titulu

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 apr 2009, 15:42

ensadek je napisao/la:Ja mislim da ćete se vi sutra protiv arsenala oprostiti od borbe za titulu
Mislit' i srat' nije isto 8-)

Arsenal sutra bez Van Persiea i Adebayora -
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... field-trip
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 apr 2009, 16:04

ensadek je napisao/la:Ja mislim da ćete se vi sutra protiv arsenala oprostiti od borbe za titulu
samo Bog zna kako ce utakmica proci i ko ce pobijediti,ali ja se ipak ne slazem sa tvojim misljenjem :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 apr 2009, 21:59

evo spearing postigao hat trick u porazu rezervi 4-3 od boltona

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 apr 2009, 22:03

reds_forever je napisao/la:evo spearing postigao hat trick u porazu rezervi 4-3 od boltona
I ja to upravo vidjeh na sluzbenoj stranici, stvarno je vrijeme da decko dobije sansu! Ako moze Lucas zasto ne bi mogao i on??? :shock:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 apr 2009, 23:32

TheScouser je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:evo spearing postigao hat trick u porazu rezervi 4-3 od boltona
I ja to upravo vidjeh na sluzbenoj stranici, stvarno je vrijeme da decko dobije sansu! Ako moze Lucas zasto ne bi mogao i on??? :shock:
nemam neko visoko misljenje o njemu, nadam se da grijesim i da je on buducnost liverpoola
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.