Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Salih1984
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Salih1984 » 28 jan 2020, 17:53

Drape je napisao/la:
28 jan 2020, 17:43
Cinik kakav jeste Bajević bi napustio klupu kad bi neki navijači napravili neizdrživo stanje oko reprezentacije zbog povratka Vranješa, samo bi rekao da se prevario da je on taj koji odlučuje ko treba da bude u ekipi i vratio se u svoj dom u najlješem kvartu u Atini.
Ovaj put nebi otisao,velika lova je u pitanju :mrgreen:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 28 jan 2020, 18:17

Swanfilter je napisao/la:
28 jan 2020, 01:02
[*]
DeColo19 je napisao/la:
27 jan 2020, 23:08
TedBundy je napisao/la:
27 jan 2020, 22:21

Pratiš li ti ili samo bezveze naklapaš?
Ma ne pratim nema ga u medijima pa ne znam gdje je, posle one afere niko ga vise i ne spominje.. Al svejedno nakon svega mislim da nam nije potreban
Sam sebi se dokazao kakav plicak od mozga si. Steta roditeljskih para za internet. Preporuka je kakva knjiga ...
A jesi mi pametan svaka čast 😂 vjerovatno si i ti kao i tvoj ogi pa staješ u odbranu totalno nebitnog lika koji zadnju godinu više se spominje van terena nego na samom terenu.

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 28 jan 2020, 20:17

Zar moze bosnjo biti toliko glup ebeni Sergio Ramos Van Dijk da je cetnik Sranjes....bosnjo glupi :kafa:

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 28 jan 2020, 23:20

Tili je napisao/la:
28 jan 2020, 20:17
Zar moze bosnjo biti toliko glup ebeni Sergio Ramos Van Dijk da je cetnik Sranjes....bosnjo glupi :kafa:
Znaci, i sam si glup. Lijepo od tebe ... Sa dvi palije ...

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 28 jan 2020, 23:23

28 jan 2020, 23:20
Tili je napisao/la:
28 jan 2020, 20:17
Znaci, i sam si glup. Lijepo od tebe ... Sa dvi palije ...
Et koliko si glup :kafa:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 jan 2020, 20:01

Dok se čeka na imenovanje i trenera koji će raditi sa najboljim bh. golmanima, Bajević je svojim saradnicima očito već podijelio određene zadatke.

- Pošto živim u Belgiji, pratit ću igrače koji igraju u blizini, to se prije svega odnosi na Belgiju i Holandiju, vjerovatno i Englesku, s obzirom na to da je mjesto gdje živim sat vremena vožnje vozom udaljeno od Engleske. To su samo neke stvari koje bih ja trebao da odradim... - istakao je Čustović.

Čustović je prvi samostalni trenerski posao dobio u Oostendeu u sezoni 2017/2018, gdje je prije toga bio pomoćni trener. Posljednji posao obavljao je u Waalsland-Beverenu u ljeto prošle godine.

Nekadašnji fudbaler koji je u dresu BiH debitovao 2007. godine, kaže da svaki fudbalski laik zna koja su to najjača oružja naše selekcije.

- Ne moraš biti neki fudbalski znalac da bi shvatio da su Edin Džeko i Miralem Pjanić najvažniji i najbolji igrači naše selekcije. Edin je u Njemačkoj, Engleskoj i Italiji potvrdio da je prava gol-mašina, a i Pjanić je konstantno u svjetskom vrhu što govore i brojna priznanja u prošlom periodu. Njih dvojica jesu naša najjača oružja, ali mi prije svega moramo biti jedinstvena cjelina - naglasio je 41-godišnji stručnjak.

Najbolje bh. fudbalere 26. marta ove godine očekuje meč polufinala play-offa Lige nacija za plasman na EURO 2020 protiv Sjeverne Irske, a s ovom selekcijom smo u dva meča premijernog izdanja Lige nacija zabilježili dvije pobjede.

- Mi smo bili bolji na Grbavici. Dali smo golove na Edinovo iskustvo, ali ne treba zaboraviti i da je protivnik imao tri stative. S druge strane, u Sjevernoj Irskoj je protivnik bio bolji, ali smo mi tada bili efikasniji. Imali smo malo i sreće kod golova Duljevića i Sarića. Mislim da nakon što sve sagledamo, ne smijemo reći da smo totalni favoriti. Da će utakmica biti teška, bit će... - poručio je Čustović, te dodao:

- Mi igramo bolje kući nego na strani. U Zenici uvijek možemo da dobijemo svakoga, a poznato je i to da Sjeverna Irska mnogo bolja kod kuće negoli u gostima. Ova utakmica je "na giljotinu", zbog toga je sve drugačije.

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 30 jan 2020, 20:58

Kockasta glava treba da se drzi formacije 3-5-2
Kroz sistem na papiru:
------------Dzeko---------Demirovic(malog gurnuti u vatru)
Gojko------Menalo (glavni igrac veznog reda)----Hajrovic
----------------- Vrancic-----Pjanic
Kolasinac----Mihojevic---Mememovic
----------------Big Beg

U drugom polvr ubaciti Ibricica i Prcica kao svjezu krv. Ibricic preuzima svu odgovornost tj citav vezni red mu cuva ledja a on dugim i kratkim pasovima salje lopte Dzeki i Demirovicu. Loptu u posjedu mozemo imati od minimalno 70 do 80% kad je nemamo izvlacimo se svi na polovinu protivnika samo Begovic ostaje, glatko uzimamo loptu i stvaramo sanse..sjebali smo im sistem, org.njihovi bekovi dodju u offs a napadaci da su x.
Po nedaj boze umjesto Demirovica ulazi Djuric njega gadjati, visok je i sretan zabit ce garant :kafa:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jan 2020, 21:04

Drape je napisao/la:
30 jan 2020, 20:01
Dok se čeka na imenovanje i trenera koji će raditi sa najboljim bh. golmanima, Bajević je svojim saradnicima očito već podijelio određene zadatke.

- Pošto živim u Belgiji, pratit ću igrače koji igraju u blizini, to se prije svega odnosi na Belgiju i Holandiju, vjerovatno i Englesku, s obzirom na to da je mjesto gdje živim sat vremena vožnje vozom udaljeno od Engleske. To su samo neke stvari koje bih ja trebao da odradim... - istakao je Čustović.

Čustović je prvi samostalni trenerski posao dobio u Oostendeu u sezoni 2017/2018, gdje je prije toga bio pomoćni trener. Posljednji posao obavljao je u Waalsland-Beverenu u ljeto prošle godine.

Nekadašnji fudbaler koji je u dresu BiH debitovao 2007. godine, kaže da svaki fudbalski laik zna koja su to najjača oružja naše selekcije.

- Ne moraš biti neki fudbalski znalac da bi shvatio da su Edin Džeko i Miralem Pjanić najvažniji i najbolji igrači naše selekcije. Edin je u Njemačkoj, Engleskoj i Italiji potvrdio da je prava gol-mašina, a i Pjanić je konstantno u svjetskom vrhu što govore i brojna priznanja u prošlom periodu. Njih dvojica jesu naša najjača oružja, ali mi prije svega moramo biti jedinstvena cjelina - naglasio je 41-godišnji stručnjak.

Najbolje bh. fudbalere 26. marta ove godine očekuje meč polufinala play-offa Lige nacija za plasman na EURO 2020 protiv Sjeverne Irske, a s ovom selekcijom smo u dva meča premijernog izdanja Lige nacija zabilježili dvije pobjede.

- Mi smo bili bolji na Grbavici. Dali smo golove na Edinovo iskustvo, ali ne treba zaboraviti i da je protivnik imao tri stative. S druge strane, u Sjevernoj Irskoj je protivnik bio bolji, ali smo mi tada bili efikasniji. Imali smo malo i sreće kod golova Duljevića i Sarića. Mislim da nakon što sve sagledamo, ne smijemo reći da smo totalni favoriti. Da će utakmica biti teška, bit će... - poručio je Čustović, te dodao:

- Mi igramo bolje kući nego na strani. U Zenici uvijek možemo da dobijemo svakoga, a poznato je i to da Sjeverna Irska mnogo bolja kod kuće negoli u gostima. Ova utakmica je "na giljotinu", zbog toga je sve drugačije.
Svojim potezima za sada ovaj tim na celu s Bajevicem ulijeva veliku nadu... :clap:
Samo naprijed.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 31 jan 2020, 09:47

Tili je napisao/la:
30 jan 2020, 20:58
Kroz sistem na papiru:
----------------Big Beg

U drugom polvr ubaciti Ibricica i Prcica kao svjezu krv. Ibricic preuzima svu odgovornost tj citav vezni red mu cuva ledja a on dugim i kratkim pasovima salje lopte Dzeki i Demirovicu. Loptu u posjedu mozemo imati od minimalno 70 do 80% kad je nemamo izvlacimo se svi na polovinu protivnika samo Begovic ostaje, glatko uzimamo loptu i stvaramo sanse..sjebali smo im sistem, org.njihovi bekovi dodju u offs a napadaci da su x.
Po nedaj boze umjesto Demirovica ulazi Djuric njega gadjati, visok je i sretan zabit ce garant :kafa:
sa ovom formacijom allahimanet EP :salut:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 31 jan 2020, 09:56

SafetSajo je napisao/la:
31 jan 2020, 09:47
Tili je napisao/la:
Kroz sistem na papiru:
----------------Big Beg

Tili Guardiola. :bih: :kafa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 31 jan 2020, 11:28

Duško danas u Istanbulu gdje prati utakmicu Basaksehira zbog Visce. Ovih par poteza do sada koje je uradio su ozbiljniji od svih selektora do sada zajedno. Mislim da se može napraviti dobra stvar i uz pomoć nas navijača da se kvalifikujemo na EURO a tamo ko zna.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 31 jan 2020, 15:53

SafetSajo je napisao/la:
31 jan 2020, 09:47
Tili je napisao/la:
Kroz sistem na papiru:
----------------Big Beg

Safete Sajo Pusicu aka teleci smile :kafa: sta ti znas o nogometu.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 31 jan 2020, 16:20

Mnogo teske utakmica(e) nas cekaju iskreno se nadam da ce se svi moguci napori uloziti da ovo prođe kako treba tj. da se kvalfikujemo.

Dvije utakmice kuci, sta vise mozemo pozeljeti, jos vise nego ravnopravni protivnici.
Mjau !

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 01 feb 2020, 23:13

Machak je napisao/la:
31 jan 2020, 16:20
Mnogo teske utakmica(e) nas cekaju iskreno se nadam da ce se svi moguci napori uloziti da ovo prođe kako treba tj. da se kvalfikujemo.

Dvije utakmice kuci, sta vise mozemo pozeljeti, jos vise nego ravnopravni protivnici.
Macak druze ne sikiraj se u kontaktu sam sa didom :kafa: sve je sredjeno.

Igramo kuci ako ne prodjemo, pisaj nas :kafa:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 04 feb 2020, 00:40

Pitam se da li ce Princ imati damu da nase princeze stavi heftu u karantin u Zenici ili ce nam opet ilidzanski restorani diktirat tempo ... :hmmmmm:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 04 feb 2020, 09:29

Derneci i pijančenja po Brajlovićima su nezaobilazan element priprema.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 04 feb 2020, 10:52

Jesam li preskocio ili se niko od nasih perjanica oglasavo po pitanju Bajevica? Mislim da proklinju i Savez i Prosineckog, a i sebe zbog slabih rezultata. Znaju da ovaj napusta klupu u sred utakmice i da ga boli briga jer oni ce zivjeti sa sramotom. A tako i treba ...

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 05 feb 2020, 21:29

04 feb 2020, 10:52
Jesam li preskocio ili se niko od nasih perjanica oglasavo po pitanju Bajevica? Mislim da proklinju i Savez i Prosineckog, a i sebe zbog slabih rezultata. Znaju da ovaj napusta klupu u sred utakmice i da ga boli briga jer oni ce zivjeti sa sramotom. A tako i treba ...
Suplja glavo, kakva sramota o cemu supljaris :kafa:

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 05 feb 2020, 22:04

Tili je napisao/la:
05 feb 2020, 21:29
04 feb 2020, 10:52
Suplja glavo, kakva sramota o cemu supljaris :kafa:

Supljiras, kretenu nepismeni. Kaze se, supljiras.

Jesi zalazio na temu samo tebi posvecenu? Na tvom mjestu bih nestao sa ovog foruma ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.