Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la NoName » 11 apr 2009, 21:06

Nema ovdje potrebe za nekom pričom. Statistika govori za sebe:

Prvi dio sezone: Hoffenheim prvi sa osvojenih 35 bodova iz 17 utakmica i postignutih 42 gola
(2.06 bodova po utakmici, 2.47 golova po utakmici)

Drugi dio sezone: Hoffenheim predzadnji sa osvojenih 9 bodova iz 10 utakmica i postignutih 10 golova
(0.90 bodova po utakmici, 1.00 golova po utakmici)

Srecom, u reprezentaciji se nije osjetilo neigranje Vede, Edin je sve to nadoknadio ali Hoffenheim je itekako osjetio. Medjutim, ne trebaju ni oni previse da žale, prva sezona a i cilj im je bio opstanak u 1. BL.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 11 apr 2009, 21:09

Ima li su danas standardni napad iz prošle sezone

bek, eduardo i sejo
obasi ba
jedina razlika u vrhu je bio wellington a ne vedo...

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 11 apr 2009, 22:29

DinceManijak je napisao/la:Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi. 8-)
I cim ponuda nekog europskog giganta, bjezi vedo iz Hoffenheima, jer to je brod sto polahko tone.
Hehehehe, ma potonu skroz brod, eno Dietmar Hopp hoce da se ubije

joj sto se provaljujete, znalci, i to ono momacki

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 apr 2009, 22:49

Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 11 apr 2009, 23:07

ma jasno je ko dan da bez Vede ne mogu ništa. Neka slave cijelo ljeto ako ih ne napusti :D

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 11 apr 2009, 23:14

amerosm je napisao/la:Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
Svabi je njegov najgori bolji od stranca najboljeg

mi to ne kontamo i zato nas **** ko stigne i u fudbalu i u sportu

a ne kontaju ni ovi zbunjeni "narodi" po Bosni pa vuku svako na svoju stranu a nigdje im nije ko kod kuce

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 12 apr 2009, 10:51

Gotovo svaki dan se sjetim izjave Ulia Hoenessa, a bilo je to u prvoj polu-sezoni, gdje kaze da je Rangnik trener samo za jednu polu-sezonu i kako ce u drugoj dozivjeti vrtoglavi pad na tabeli.
Ne vjerujem da je Vedo bas glavni iliti jedini razlog. Gledam jucer Ba je u prvih 15 min. imao barem dvije sanse a iz takvih je jesenas zmireci pogadjao..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 12 apr 2009, 13:44

Del Boy je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Ma munja je Vedo, samo naprijed i da nam se sto brze oporavi. 8-)
I cim ponuda nekog europskog giganta, bjezi vedo iz Hoffenheima, jer to je brod sto polahko tone.

Pa hvala dragom bogu kada mi i ovaj svijet ima ljude poput tebe da nas izvedete na pravi put kada mi pogrijesimo 8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 12 apr 2009, 14:14

DinceManijak je napisao/la:
Del Boy je napisao/la:

Pa hvala dragom bogu kada mi i ovaj svijet ima ljude poput tebe da nas izvedete na pravi put kada mi pogrijesimo 8-)

Nista ti ne brini, tu sam ja...

A Rangnick je dobar trener, samo ima puno svojih musica i dobar je za igrace dok su jos nepoznati a cim su oni zvijezde, to ne fukncionise.

Npr. Rangnick ne da da igrac ima vecu platu od njega, covjek je freak, cak i visinu trave na stadionu kontrolise, hoce da ima sve konce u svojim rukama, a do ne odgovara bas svakom igracu

To mozes u Drugoj ligi prosipati ali kad imas vec nekih majstora u ekipi onda ide teze.

A Ulli bayernov je lik i po **** ga Klinsmann, sta ce on pricati..

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 apr 2009, 19:09

Danas su 3 mjeseca kako naseg Vedada Ibisevica nema u sastavu Hoffenhajma, zaista tuznih 90 dana od dana njegove povrede, kada sam jedva cekao da pocne nastavak bundeslige i da se divim nasem dragulju Ibisevicu, dodje ta povreda koja udalji naseg reprezentativca na duzi period, zaitsa mi je bio taj dan jedan od tuznijh dana u mom zivotu, ljepota je bilo vidjeti kako igra nas Vedad, i kada vidim njegovo prezime kada da gol i kada pise Vedad Ibisevic-bosanac, prvi strijelac njemacke bundes lige, PA LJUDI MOJI TO JE NESTO ZAISTA VELIKO.
Vratit ce se nas Vedad Ibisevic akoBogda i biti i bolji nego sto je bio prije povrede, SRETNO VEDADE i VRATI NAM SE BRZO, ZELJNO TE OCEKUJEMO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 apr 2009, 19:22

Bježi ba nasekirao sam se tada ko da mi se brat povrijedio...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 apr 2009, 19:26

secer je napisao/la:Gotovo svaki dan se sjetim izjave Ulia Hoenessa, a bilo je to u prvoj polu-sezoni, gdje kaze da je Rangnik trener samo za jednu polu-sezonu i kako ce u drugoj dozivjeti vrtoglavi pad na tabeli.
Ne vjerujem da je Vedo bas glavni iliti jedini razlog. Gledam jucer Ba je u prvih 15 min. imao barem dvije sanse a iz takvih je jesenas zmireci pogadjao..
Ba zvani 102 šanse i jedan pogodak, šališ se... Ono što sam gledao baš im Vedo fali da one otpatke i polulopte pretvori u gol i pogura kad ne ide...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 14 apr 2009, 19:27

amerosm je napisao/la:Necu da me pogresno shvatite ovo sto cu sada napisati. Meni je iskreno zao Vede sto se ozlijedio, ali mi je drago zbog Hoffenheima. Mozda sam malo dosadan s ovim sto cu napisati ali eto. Kad smo igrali u Sloveniji Vedo i Sejo rasturili Slovence, ja odem na starnicu Hoffenheim-a da vidim sta su napisali njima glavna tema kako je Weiss debitovao za njemacku reprezentaciju, kao da nemaju u ekipi reprezentativaca drugih zemalja ili ti drzava. Nek im sada Weiss postize golove. Yebo ih Weiss, sviju redom od Ragnicka pa ostalih. Isti je bio slucaj sa Sejom za utakmicu u Hannoveru. Rezultat 2-2, izadje Weiss, udje Sejo i Hoffenheim dobi utakmicu 5-2, ali Ragnick umjesto da pohvali Seju, on u jednoj emisiji govori kako Weiss nije mogao bolje imao je problema sa povredama. Gdje im je sada taj Weiss da zabija.
nije tako samo u hoffenhaimu, to je osnovna odlika svakoga svabe, da je on najbolji da su sve ostale nacije nista

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 14 apr 2009, 19:57

MA DEFINITIVNO KAD SAM CUO DA SE VEDO POVRIJEDIO BIO SA S......AN PAR DAN NISAM MOGAO VJEROVATI ALI ABD BRZO SE NAMA VEDO VRACA JOS BOLJI A STO SE TICE HOFE..... VIDLJIVO JE U NJIHOVOJ IGRI DA FALI VEDO I KOLIKO ON ZNACI ZA EKIPU TAKO DA TU NEMA STA PUNO RECI POZZZZZZZZZZ IDOLU NACIJE NARAVNO I SEJI I DIJAMANTU I MISKETU :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 apr 2009, 01:12

Sta je ovo svi zaboravili Vedu :evil:
100% sportski i krajnje opušten potpis

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 apr 2009, 07:56

Svaki me put presjece kada vidim da je nesto novo na ovoj temi, sve kontam neko cudo i Vedo ce u slijedecem kolu na klupu :cry: :cry:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 apr 2009, 13:28

Zna li neko kako teče Vedadov oporavak. Kada će zaigrati i da li će biti spreman za Armeniju i Tursku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 apr 2009, 13:38

zao meni vede zasluzio je da bude najbolji strijelac bundeslige a ne grafite koji nema veze
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 apr 2009, 14:59

Grafite da nema Misimovica koji mu onako servira,i onakvog suigraca u napadu kakav je Dzeko koji nije sebican,nebi on dao 3 gola u prvenstvu a svi su svjesni toga!!!!!! :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 apr 2009, 15:54

Ponos Torina je napisao/la:Grafite da nema Misimovica koji mu onako servira,i onakvog suigraca u napadu kakav je Dzeko koji nije sebican,nebi on dao 3 gola u prvenstvu a svi su svjesni toga!!!!!! :mrgreen:
pa cuo si ako si gledo sta komentator kaze da grafite nema nijedne asistencije znaci da samo ceka gotovu loptu koju treba samo gurnuti u go
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.