Evo kad je Azmir u Slobodi bio:mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 18:02braco je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:44Pada mi na pamet ovomohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:27
Slomiše sa Zakarićem. Lik licitira ko da je Neymar. Debelo prase iz Tuzle plati 500 km poreza i daje sto milja na ruke u selu da igraš, izvoli uzmi keš. Ili možeš kod pitara pa se dogovori za dužinu ugovora i klauzule kako ti hoćeš. Mi imamo pare ali nedamo. U Želji ima boljih igrača od Zakarića koji su tri puta manje plaćeni. Štilić, Zec, Lendric, Jovanovic, Alispahic pa čak i Dado trenutno. Potcijeniti cijeli naš tim zbog jednog igrača, to se neće desiti. Radije će se Subašić istrpiti.
Hoćeš da igraš u Želji? Izvoli uslove pa ako ti se sviđa i ima da budeš manji od makova zrna jer se nije zaboravilo kako si otisao. Moraćeš da se ponašaš u skladu sa ugledom i veličinom kluba.
Nema više ptičijeg mlijeka na guzove. Zaradi.
https://sportsport.ba/fudbal/osim-kazu- ... uca/329989
Naravno ali nije samo to u pitanju. Zamisli na primjer mi izjednačimo ponudu debelog praseta koja je veća nego što je imao u Partizanu a sve jer ne plaća porez. Da plaća, qarinu bi davao. Prvo, ne vrijedi tih para. Drugo, imamo boljih trenutno a jeftinijih. Treće, ne treba nam pobuna u svlačionici. Četvrto, niko ne garantuje da bi zaradio taj novac igrama na terenu.
Peto i najvažnije. Čitam ovog @macka ili naseg starog druga @zenzu. Nevjerovatno koliko jedan navijač Želje potcjenjuje vlastiti klub. "Neće niko doći zbog ljubavi, Želje, Amara". On jadan uopste nije svjestan koliko nije u pravu i koliko je taj stav pogresan. Hvala Bogu pa u klubu nisu ljudi koji razmišljaju kao on već ljudi koji znaju šta je Željo, vrednuju ga i cijene kako zaslužuje, ponašaju se zaštitnički a ne bahato, potcjenjivački i rasipnički.