FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne vjerujem da ce kod nas, ali podrzavam ovo sto je dat rok i vozdra poslije. Makar se mozes okrenuti nekoj drugoj opciji, a ne nadati se ko kreten 100 godina dok on vaga. Uostalom ako nastavi ovako cekati i on moze doci u neki klub u ovoj ligi, ali dok udje u formu i to trebat ce mu 100 godina. Ne znam sta vaga toliko.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobar je Zakaric vrijedi se za njega peglati, ali vremena je nestalo izjasni se momcino
- mohikanac12
- Kontakt:
Zakarić ide kod pitara. Mi nemamo para za njega a niko neće doći iz neke ljubavi da igra.
Da se ne nadate.
Da se ne nadate.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Povratak mohikanca sa stilom.mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53Zakarić ide kod pitara. Mi nemamo para za njega a niko neće doći iz neke ljubavi da igra.
Da se ne nadate.
Nisam ovo ocekivao od tebemohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53Zakarić ide kod pitara. Mi nemamo para za njega a niko neće doći iz neke ljubavi da igra.
Da se ne nadate.

23
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Il je ovo klasicna suplja pa da ispadne da smo im klepili igraca.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Neka bude da su mu nasi nesto ponudili i rekli hoce li neces mi nemamo vise, pa eto da vidimo sta ce biti.
Mjau !
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:07Povratak mohikanca sa stilom.mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53Zakarić ide kod pitara. Mi nemamo para za njega a niko neće doći iz neke ljubavi da igra.
Da se ne nadate.
Slomiše sa Zakarićem. Lik licitira ko da je Neymar. Debelo prase iz Tuzle plati 500 km poreza i daje sto milja na ruke u selu da igraš, izvoli uzmi keš. Ili možeš kod pitara pa se dogovori za dužinu ugovora i klauzule kako ti hoćeš. Mi imamo pare ali nedamo. U Želji ima boljih igrača od Zakarića koji su tri puta manje plaćeni. Štilić, Zec, Lendric, Jovanovic, Alispahic pa čak i Dado trenutno. Potcijeniti cijeli naš tim zbog jednog igrača, to se neće desiti. Radije će se Subašić istrpiti.
Hoćeš da igraš u Želji? Izvoli uslove pa ako ti se sviđa i ima da budeš manji od makova zrna jer se nije zaboravilo kako si otisao. Moraćeš da se ponašaš u skladu sa ugledom i veličinom kluba.
Nema više ptičijeg mlijeka na guzove. Zaradi.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Najbolje mu je da ode u TC, brutalan keš koji u ovom momentu ne bi mogao dobiti možda ni u inostranstvu, a nikakvog pritiska nema, lagano boli ga qrac.
Klub treba imati jasan stav po pitanju tih uslova i drago mi je što smo se tako postavili prema Zakariću, koji jeste dosta dao Želji, ali i Željo je dao dosta njemu, a nije se baš nešto pokazao kada je odlazio iz kluba, iako barem nije otišao za dž kao što neki njegovi prethodnici jesu odlazili.
Klub treba imati jasan stav po pitanju tih uslova i drago mi je što smo se tako postavili prema Zakariću, koji jeste dosta dao Želji, ali i Željo je dao dosta njemu, a nije se baš nešto pokazao kada je odlazio iz kluba, iako barem nije otišao za dž kao što neki njegovi prethodnici jesu odlazili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pada mi na pamet ovomohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:27braco je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:07Povratak mohikanca sa stilom.mohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:53Zakarić ide kod pitara. Mi nemamo para za njega a niko neće doći iz neke ljubavi da igra.
Da se ne nadate.
Slomiše sa Zakarićem. Lik licitira ko da je Neymar. Debelo prase iz Tuzle plati 500 km poreza i daje sto milja na ruke u selu da igraš, izvoli uzmi keš. Ili možeš kod pitara pa se dogovori za dužinu ugovora i klauzule kako ti hoćeš. Mi imamo pare ali nedamo. U Želji ima boljih igrača od Zakarića koji su tri puta manje plaćeni. Štilić, Zec, Lendric, Jovanovic, Alispahic pa čak i Dado trenutno. Potcijeniti cijeli naš tim zbog jednog igrača, to se neće desiti. Radije će se Subašić istrpiti.
Hoćeš da igraš u Želji? Izvoli uslove pa ako ti se sviđa i ima da budeš manji od makova zrna jer se nije zaboravilo kako si otisao. Moraćeš da se ponašaš u skladu sa ugledom i veličinom kluba.
https://sportsport.ba/fudbal/osim-kazu- ... uca/329989
Na kraju ce tu i zavrsiti jer jedino ce ga Azmir primiti pred kraj priprema ili eventualno Borac jer ga dugo zeli.Raonffa je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:40Najbolje mu je da ode u TC, brutalan keš koji u ovom momentu ne bi mogao dobiti možda ni u inostranstvu, a nikakvog pritiska nema, lagano boli ga qrac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:44Pada mi na pamet ovomohikanac12 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 17:27
https://sportsport.ba/fudbal/osim-kazu- ... uca/329989
Naravno ali nije samo to u pitanju. Zamisli na primjer mi izjednačimo ponudu debelog praseta koja je veća nego što je imao u Partizanu a sve jer ne plaća porez. Da plaća, qarinu bi davao. Prvo, ne vrijedi tih para. Drugo, imamo boljih trenutno a jeftinijih. Treće, ne treba nam pobuna u svlačionici. Četvrto, niko ne garantuje da bi zaradio taj novac igrama na terenu.
Peto i najvažnije. Čitam ovog @macka ili naseg starog druga @zenzu. Nevjerovatno koliko jedan navijač Želje potcjenjuje vlastiti klub. "Neće niko doći zbog ljubavi, Želje, Amara". On jadan uopste nije svjestan koliko nije u pravu i koliko je taj stav pogresan. Hvala Bogu pa u klubu nisu ljudi koji razmišljaju kao on već ljudi koji znaju šta je Željo, vrednuju ga i cijene kako zaslužuje, ponašaju se zaštitnički a ne bahato, potcjenjivački i rasipnički.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bivsi U21 reprezentativac, odlican igrac za nase lige. Imao zeznutu povredu. On ce ovu sezonu "pripremati se" za sljedecu, naravno da igrati i davati doprinos, ali od sljedece sezone je prvi stoper. Objektivno je bolji igrac od Sipovica i Keme, a i od sadasnjih, s tim da je imao tesku povredu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
ako fakat Zakaric previse trazi, ja bi radije te pare ulozio u dovodjenje Fanima ili Pece. Sigurno da je Radnik pregovaracki slabiji, nego za vrijeme Krstajica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
+1
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar igrac, dobro kosta. Hoces da imas dobru ekipu, moras uloziti velike pare. Ove price mi ne damo pare, moze nas samo dovesti u jedan prosjecan klub premijer lige koji ako ode u evropu, a jos gore u ligu prvaka bude nakantan.
To nema veze s Zakaricem, nego opcenito. Nama treba da bude cilj da dovodimo sto bolje igrace, naravno oni koji traze prevelike cifre sigurno da ne treba ni dovoditi, al teziti ka boljem a ostaviti price ovo je nasa kuca, a od rata da donas kroz klub proslo 30 miliona. Samo uzet Njukastl pa na dalje.
To nema veze s Zakaricem, nego opcenito. Nama treba da bude cilj da dovodimo sto bolje igrace, naravno oni koji traze prevelike cifre sigurno da ne treba ni dovoditi, al teziti ka boljem a ostaviti price ovo je nasa kuca, a od rata da donas kroz klub proslo 30 miliona. Samo uzet Njukastl pa na dalje.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja ne znam otkud vama to da necemo potpisati Zakarica 

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 38 gostiju.