FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jan 2020, 12:11

velika steta bi bila ako se ne dogovore sa Bekricem, ali tesko da ce on pristati na bilo kakva smanjenja, kada imas klubova u ligi, posebno nasih konkurenata koji ce jedva docekati da mu dadnu tu platu.
Mi nikad u nekim stvarima necemo doci pameti, bolje raskinuti sa Risticem i Livancicem i slicnim , kad se saberu isto je to para, a ostaviti Bekrica.
I onako su na terenu bez njega kao ovce bez pastira.

jos uvijek se nadam da ce se dogovoriti jer njegov odlazak znacajno mijenja balans snaga u borbi za opstanak. Posebno ako bi otisao negdje kao u Mladost ili Celik, a Musija ce ga jedva docekati.

prvi jako jako pogresan potez novog rukovodstva.

a sto se tice skupstine eto prezentovan je model privatizacije, sad ko god zeli moze da kupi 51 glas u skupstini . Uplati milion i dvjesto i upravlja klubom.

a ako kupi 60 i nesto % moze i da mijenja ime, grb,statut sve, da ga preseli gdje hoce. To je cijena privatizacije. Kao sto je Tan uradio sa Kardifom recimo kad je boje promijenio. To je sistem u kojem vlasnik moze sve

i neko je pitao za povrat para, nema ovdje povrata na taj nacin, ako imas jedan glas. Onda si samo jedan od ljudi koji odlucuju, ovdje placas da odlucujes. Ako hoces povrat kupi 51%, prodaj igraca za milion eura, udji u LP i onda radi sa tim parama sta hoces jer si vecinski vlasnik kluba.

nazalost sama cinjenica da je do sad uslo 6-7 ljudi, od toga par iz uprave i ljudi koji su pokrenuli ovo, i cinjenica da moraju ovako javno da objavljuju po meni govori da je odziv i interesovanje grada ocekivano jadno.

mislim da se u ovom momentu nema sta prigovoriti. Imas mlade uspjesne ljude u klubu, imas profesionalan i jasan projekat, dobar projekat, viziju. Imas priliku da to sto si dao pare vrijedi nesto, da se ti pitas i odlucujes.
Ako ovaj nacin ne prodje to je po meni pokazatelj da nam i ne treba Sloboda.

covjece imas milion od grada i besplatan stadion. Ne znam sta vise treba bilo kojem investitoru. Ovo bi za Azmira bila idealna prilika.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 30 jan 2020, 12:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:
30 jan 2020, 12:11
velika steta bi bila ako se ne dogovore sa Bekricem, ali tesko da ce on pristati na bilo kakva smanjenja, kada imas klubova u ligi, posebno nasih konkurenata koji ce jedva docekati da mu dadnu tu platu.
Mi nikad u nekim stvarima necemo doci pameti, bolje raskinuti sa Risticem i Livancicem i slicnim , kad se saberu isto je to para, a ostaviti Bekrica.

jos uvijek se nadam da ce se dogovoriti jer njegov odlazak znacajno mijenja balans snaga u borbi za opstanak. Posebno ako bi otisao negdje kao u Mladost ili Celik, a Musija ce ga jedva docekati.

a sto se tice skupstine eto prezentovan je model privatizacije, sad ko god zeli moze da kupi 51 glas u skupstini . Uplati milion i dvjesto i upravlja klubom.

a ako kupi 60 i nesto % moze i da mijenja ime, grb,statut sve, da ga preseli gdje hoce. To je cijena privatizacije. Kao sto je Tan uradio sa Kardifom recimo kad je boje promijenio. To je sistem u kojem vlasnik moze sve

i neko je pitao za povrat para, nema ovdje povrata na taj nacin, ako imas jedan glas. Onda si samo jedan od ljudi koji odlucuju, ovdje placas da odlucujes. Ako hoces povrat kupi 51%, prodaj igraca za milion eura, udji u LP i onda radi sa tim parama sta hoces jer si vecinski vlasnik kluba.

nazalost sama cinjenica da je do sad uslo 6-7 ljudi, od toga par iz uprave i ljudi koji su pokrenuli ovo, i cinjenica da moraju ovako javno da objavljuju po meni govori da je odziv i interesovanje grada ocekivano jadno.

mislim da se u ovom momentu nema sta prigovoriti. Imas mlade uspjesne ljude u klubu, imas profesionalan i jasan projekat, dobar projekat, viziju. Imas priliku da to sto si dao pare vrijedi nesto, da se ti pitas i odlucujes.

covjece imas milion od grada i besplatan stadion. Ne znam sta vise treba bilo kojem investitoru. Ovo bi za Azmira bila idealna prilika.
Upravo tako. Nema veliki broj ljudi koji ima i želi uložiti novac u klub. Oni koji bi htjeli nemaju jer ipak je to za običnog pa i iznadprosječnog građanina puno. Jedino rješenje je pronalazak jakog ulagača al i to će ići teško bez rješenja pitanja stadiona. Klub bez stadiona i infrastrukture sa velikom administracijom i dugovima nije kvalitetna prilika za ulaganje. Ozbiljan ulagač bi se mogao naći u nemiloj situaciji jer stadionom gazduje grad odnosno politika kojoj je sport sporedna stvar. Nije ovdje bitno ko je na čelu grada danas ovaj sutra onaj itd. Mislim da je rješenje da se stadion vrati klubu a grad rastereti milionskih izdvajanja od kojih samo pojedinci imaju korist.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2020, 13:39

sloboda1921 je napisao/la:
30 jan 2020, 12:31
ultrasstyle_tz je napisao/la:
30 jan 2020, 12:11

Upravo tako. Nema veliki broj ljudi koji ima i želi uložiti novac u klub. Oni koji bi htjeli nemaju jer ipak je to za običnog pa i iznadprosječnog građanina puno. Jedino rješenje je pronalazak jakog ulagača al i to će ići teško bez rješenja pitanja stadiona. Klub bez stadiona i infrastrukture sa velikom administracijom i dugovima nije kvalitetna prilika za ulaganje. Ozbiljan ulagač bi se mogao naći u nemiloj situaciji jer stadionom gazduje grad odnosno politika kojoj je sport sporedna stvar. Nije ovdje bitno ko je na čelu grada danas ovaj sutra onaj itd. Mislim da je rješenje da se stadion vrati klubu a grad rastereti milionskih izdvajanja od kojih samo pojedinci imaju korist.
Bas tako. Stadion treba vratiti Slobodi ili dati koncesiju. Uslov pravljenje i popravka. Nista sipovanje i qurci palci, lafine i dumine stranacke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 jan 2020, 14:06

Golmani: Lakic, Golubovic, Mehic (19)
Stoperi: Uzelac, Jusic, Marinkovic, Salihovic, Stojanovic
Bekovi: Beganovic, Muratovic (18),
Vezni: Amar Nisic (19), Hajdarevic, Heric, Hodzic(19), Husejinovic, Ristic,
Krila: Livancic, Maksimovic, Mujagic
Napadaci: Bekic, Alic(17), Kotarevic(19), Smajic, Smajlagic

I A. Bekic povreda.
Lijevi bek i krilo nedostaju. Ako je sa Bekicem sta ozbiljnije, dva lijeva beka
Jedan grad, jedna ljubav!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 30 jan 2020, 14:12

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 30 jan 2020, 14:12

Ne znam sta koji **** ide ovaj Nisic npr. lik je bio bezveze u juniorima zavrsio juniorski staz otisao u Slaven gdje nijednu utakmicu nije poceo, a Slaven raspad sistema.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2020, 14:20

MMA075 je napisao/la:
30 jan 2020, 14:12
Ne znam sta koji **** ide ovaj Nisic npr. lik je bio bezveze u juniorima zavrsio juniorski staz otisao u Slaven gdje nijednu utakmicu nije poceo, a Slaven raspad sistema.
Ma djadzino gore pa ide. Njega su trebali poslati u Seonu na kaljenje jedno sedam godina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 30 jan 2020, 15:03

Probisvjet je napisao/la:
30 jan 2020, 14:20
MMA075 je napisao/la:
30 jan 2020, 14:12
Ma djadzino gore pa ide. Njega su trebali poslati u Seonu na kaljenje jedno sedam godina.
Šta se čudite. Ovi momci iz UO nisu smjeli formirati ovakav stručni štab ojačan sa tim menadžerom čičkovim i povratnikom Dedom. Hem što piju hem su skloni malverzacijama. Tako da ih Senčo za par piva kupi i osigura Smaji sigurno mjesto.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 30 jan 2020, 15:20

Ovaj nazovi mo ga strucni stab je sve osim strucnog staba...obicni dohodovni stab, mislim da se protivnici mogu lako dogovoriti sa njima oko bodova, bujrum ko hoce bodove, zna se kome se mogu obratiti....a ovi nek ganjaju sponzore.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jan 2020, 17:06

Kad vec koriguju ugovor, onda je red da neko ukljuci mozak i dopuni stavke u ugovoru po kojima igrac snosi posljedice u vidu novcane kazne ili slicnoga ukoliko bude vidjen u alkoholisanom stanju, narocito u odredjenom periodu (na primjer dan-dva prije utakmice), ili ako bude vidjen u kladionici, a moze se nabrati tih stavki u vidu poroka profesionalnih sportista zbog kojih trpi klub koji ih placa.
Red je da se stane klosarenju fudbalera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 30 jan 2020, 19:10

**** te kazu Iveticu plata 6000-6,5k..

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 30 jan 2020, 19:46

Beduin je napisao/la:
30 jan 2020, 17:06
Kad vec koriguju ugovor, onda je red da neko ukljuci mozak i dopuni stavke u ugovoru po kojima igrac snosi posljedice u vidu novcane kazne ili slicnoga ukoliko bude vidjen u alkoholisanom stanju, narocito u odredjenom periodu (na primjer dan-dva prije utakmice), ili ako bude vidjen u kladionici, a moze se nabrati tih stavki u vidu poroka profesionalnih sportista zbog kojih trpi klub koji ih placa.
Slazem se, isto tako u to ukljuciti i konzumiranje nargile
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2020, 21:01

intercontinental je napisao/la:
30 jan 2020, 19:46
Beduin je napisao/la:
30 jan 2020, 17:06
Slazem se, isto tako u to ukljuciti i konzumiranje nargile
I Said malo vise konzumacije zelenisa i povrca, a manje mesa, krompira i hljeba.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2020, 21:17

Mi prvo moramo postati pravna drzava i pozatvarati lopove koji kruze gradom u nadi da sta ukradu pa tek onda mozemo pricati o tome da je stadion siguran u Slobodinim rukama.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jan 2020, 21:21

tuzlak1987 je napisao/la:
30 jan 2020, 21:17
Mi prvo moramo postati pravna drzava i pozatvarati lopove koji kruze gradom u nadi da sta ukradu pa tek onda mozemo pricati o tome da je stadion siguran u Slobodinim rukama.
Vec je ukraden od Slobode. Cekamo samo da sud postane malo hrabriji pa pohapsi lopove, koji prave sipove i ostalo,a da nista ne naprave.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 jan 2020, 21:27

Kad vidim "strucni" stab place mi se.Jbt bolji strucni stab ima Mramor...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 30 jan 2020, 21:48

DamirT je napisao/la:
30 jan 2020, 21:27
Kad vidim "strucni" stab place mi se.Jbt bolji strucni stab ima Mramor...
Pa de nemoj prerano osudjivat, kakvih je sve uhljupa bilo treneri pruzite ljudima prilku.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 30 jan 2020, 22:53

sloboda1921 je napisao/la:
30 jan 2020, 10:42
U kojem svojstvu je čičkovo nije valjda opet sportski direktor. On, Smaja i Sale ne garantuju ništa dobro.
on je glavni
fukare

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 30 jan 2020, 23:41

Sve je to dobro,dokle god Rizo bude drzao konce,a to zavisi od mnogo faktora.al ide na bolje,jedno po jedno..ovo nam je vjerovatno zadnja sansa.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 31 jan 2020, 00:01

Bekrića bi trebali da zadrže kako znaju. Treba nam takav igrač u borbi za opstanak.
Stručni štab je upitan jako ali eto ubrzo ćemo da se uvjerimo šta znaju. Mladost i Čelik se moraju dobiti ovdje ako to ne ostvare mrka kapa.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.