Tvoja slika se vrti po facebooku, ali top si uradio

ulazice se kroz tribinu na 2 ulaza i u centralnom dijelu tribine su sanitarije ukopane..jedini problem je blizina pomocnog terena (samo 4 metra od ulaza) ali haj dobro..Asimetric je napisao/la: ↑01 feb 2020, 14:30Hvala na presjeku tribine, meni ovo djeluje poprilično dobro zamišljeno, samo me interesuje da li ovo znači da ćemo imati stubove u sredisnjem djelu tribine, koji ce prolaziti kroz tribinu to mi se ne svidja nikako ako bude tako, ne vidim ni ocrtane ulaze na tribinu, možda će biti samo po jedan ulaz sa obje strane tribine, ako neko ima ko dobro čita presjeke da nas prosvijeti![]()
Brato zapadna je gotova
siguran sam da je mislio na 4. tribinu, to je juzna kod vas?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:08Brato zapadna je gotova![]()
Vidim ne poznajes strane i pretpostavljam da si mislio na istocnu tj RA tribinu. Krece ubrzo jer se nije mogla prije raditi zbog prilaza onom reflektoru u cosku prema predionici. Znaci drzao sam projekat nove RA tribine u ruci i mogu vam reci da cemo svrsiti svi kada bude gotova![]()
Zivio brato nas![]()
Sad navijacka tribina pa krov na navijackoj, zatim 4 tribina, i onda natkrivanje centralnih tribina. Teren ce biti zadnja stvar koja ce se raditi.babino je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:30siguran sam da je mislio na 4. tribinu, to je juzna kod vas?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:08Brato zapadna je gotova![]()
Vidim ne poznajes strane i pretpostavljam da si mislio na istocnu tj RA tribinu. Krece ubrzo jer se nije mogla prije raditi zbog prilaza onom reflektoru u cosku prema predionici. Znaci drzao sam projekat nove RA tribine u ruci i mogu vam reci da cemo svrsiti svi kada bude gotova![]()
Zivio brato nas![]()
RA je posebno pitao...
zna li se neki redoslijed radova u vrapcicima..
evo bili su reflektori..
sada navijacka tribina..
sta je naredno...krovovi? 4. tribina? teren?
nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 feb 2020, 16:11Sad navijacka tribina pa krov na navijackoj, zatim 4 tribina, i onda natkrivanje centralnih tribina. Teren ce biti zadnja stvar koja ce se raditi.babino je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:30siguran sam da je mislio na 4. tribinu, to je juzna kod vas?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:08
Brato zapadna je gotova![]()
Zivio brato nas![]()
RA je posebno pitao...
evo bili su reflektori..
sada navijacka tribina..
mislio sam na stranu gdje je klupa, gdje nema tribine.babino je napisao/la: ↑05 feb 2020, 15:30siguran sam da je mislio na 4. tribinu, to je juzna kod vas?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑05 feb 2020, 14:08Brato zapadna je gotova![]()
Zivio brato nas![]()
RA je posebno pitao...
evo bili su reflektori..
sada navijacka tribina..
???Mostarskisjever je napisao/la: ↑06 feb 2020, 06:51Info za RAju koja jos spava da procitaju kad se probude.
Krov na svom mjestu.![]()
Stubovi i platforme reflektora na svom mjestu![]()
Ko nije iz Mostara neka izađe na internet pa pogleda kakvo je nevrijeme sinoć bilo u Mostaru i koliku je štetu napravilo.babino je napisao/la: ↑06 feb 2020, 10:33???Mostarskisjever je napisao/la: ↑06 feb 2020, 06:51Info za RAju koja jos spava da procitaju kad se probude.
Krov na svom mjestu.![]()
Stubovi i platforme reflektora na svom mjestu![]()
pojasni nama koji nismo iz mostara hehe
krov?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.