FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koji Bekric titulu nam izbi.Isto ko Zeba vozdra.
Ode covjek u Kazahstan. Irfo platio clanak da ne ispade da baca suplje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Nastrojeni
- Kontakt:
Zakaricu su pare na prvom mjestu kao vecini igraca, samo sto je on kalibar za razliku od drugih koji moze da nađe angazman vani za mnogo vece pare nego ovdje. Tako da se ne lozimo bez veze, ako dođe super za nas. Inace vecina trenutnih nasih igraca bi klubu pravila probleme da im se ukaze prilika da idu vani, svi su oni isti samo se dobro prikrivaju.
Mjau !
Nadam se da je akcija kad je Veseli pogodio precku fakat uigrana, a ne slucajno 

Jedino sto tu moze biti slucajno je sto je pogodio precku. Syebala ga malo, ali bit ce bolje drugi put. Dobar udarac. 

Zaka,do sutra,ima rok da se izjasni o prelasku kod nas.izaslo je na, **** 
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Iz ova dva izvjestaja koja sam pregledao protiv Rudesa i prosla tekma, nisam zadovoljan bas sa Kosoricem, nekako mlitav izgleda, dezorijentisan. Ono sto me je odusevilo jeste Mehic, pogotovo ova druga utakmica, penal nad njim, prodori, asistencija, mislim da ce biti odlicni igraci on i Subasa. Zakaric potpisao samo vi ne znate 

"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Manje je Bogi **** raju na tribinama nego Bogi na forumuBOGICEVIC je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:58Iz ova dva izvjestaja koja sam pregledao protiv Rudesa i prosla tekma, nisam zadovoljan bas sa Kosoricem, nekako mlitav izgleda, dezorijentisan. Ono sto me je odusevilo jeste Mehic, pogotovo ova druga utakmica, penal nad njim, prodori, asistencija, mislim da ce biti odlicni igraci on i Subasa. Zakaric potpisao samo vi ne znate![]()

- Nastrojeni
- Kontakt:
Koju poziciju igra Luka Miletić?braco je napisao/la: ↑30 jan 2020, 12:33Evo na koliko su potpisali novi igrači
Kako saznaju **** Mladen Veselinović je potpisao ugovor sa Željom na dvije i po godine, odnosno do ljeta 2022. godine. Istu dužinu ugovora dogovorio je i Aleksandar Kosorić koji je također potpisao ugovor saznaje naš portal. Luka Miletić i Nermin Jamak dogovorili su saradnju na godinu i po, a oni će ugovore sa Željom potpisati nakon što i zvanično dobiju čiste papire i putuju sa ekipom na pripreme u Tursku.
Stoper Frane Ikić koji je boravio na probi u Želji zadovoljio je ukuse Amara Osima i potpisao je ugovor sa Željom. On je dogovorio saradnju do ljeta 2022. godine. Aleksandar Jovanović je ranije potpisao ugovor sa Željom do ljeta ove godine, a Ivan Lendrić je potpisao ugovor na godinu i po uz opciju produženja na još godinu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Stoper. Kod nas ce biti 4. stoper vjerovatno.
Gdje je na kraju otišao Zec mlađi, je l' samo dobio slobodne papire ili smo ga uspjeli prodati?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"