Ma je'bat ga neka ide da zaradi a onda kad tamo zavrsi, u Tuzlu pa kopacke od klin.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mjau !
Ja ne bih imao nista protiv povratka Bekrije, legendama trebaju uvijek biti otvorena vrata kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kontrasviju
- Kontakt:
Povratak Bekrica ne bi bio neki super potez ne zbog toga sto smatram da nesto nije kvalitetan sad za nas i to vec jer nam trebaju igraci ili igrac na drugoj poziciji. Te pare bolje usmjeriti na desno krilo. Sve je to ok i njemu hvala na svemu, ali trenutno precih pozicija ima. Na ljeto nek svrati. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ako Amar ne utegne našu zadnju liniju do pocetka prvenstva teško nama.Tek je pocetak priprema i ja se nadam da ce to sve puno bolje izgledati vec na prvoj utakmici.Raja nafališe ovog Ikica ko da je Barezi iz najboljih dana a ja mislim da je i Rodin za njega Barezi.I tu se nadam da ce decko napredovati,mlad je i nadati se.Po meni mali Sehic dobar i on ce još puno napredovati,Subašic i Dzeno Osmankovic solidni isto je i kod njih puno prostora za napredak.Kosorica onaj igrac što ga zabi zaobidje kao da je ispred njega panj stajao a Ikic zakasnio.Stana prije toga ispo’ ko mudo kroz poderane gace.Nadam se da ce Amar ovom njegovom zajebavanju stati u kraj.Uglavnom dobar golman,dobro krilo i dobar centarfor bi nam legli ko budali šamar.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ikic ima karijeru kakvu Rodin moze samo na TV-u gledat.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Napadac pod hitno napadac jer Lendric nije onaj Lendric. **** akcije sanse ako nema ko zabit.Tekma sa Sirokim je sve pokazala. Super igra leprsava akcije sanse i prc. Napadac Dilaver je bolji od Lendrica garantujem ako on moze odma reagovat. Ulazem Remzu da osvajamo titulu ako dodje napadac.
-
- Kontakt:
Sta je pokazala tekma sa Sirokim? Ko je to servirao Lendricu sansu pa je on nije iskoristio?Alipasino je napisao/la: ↑30 jan 2020, 07:20Napadac pod hitno napadac jer Lendric nije onaj Lendric. **** akcije sanse ako nema ko zabit.Tekma sa Sirokim je sve pokazala. Super igra leprsava akcije sanse i prc. Napadac Dilaver je bolji od Lendrica garantujem ako on moze odma reagovat. Ulazem Remzu da osvajamo titulu ako dodje napadac.
ljubavi što te rodi klasa radnička...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samir Bekric je Zeljeznicar!
Ja licno mislim da je totalno visak jer imamo veznjaka hejbet, ali ako dodje, bujrum rumeni nas, vazda potezom moze rijesiti tekmu.
Zeljo je postojao i prije 2015, ne šutaju se sopstveni sampioni nogama ko kakve kuje.
Stana, Bekric, Jamak, Aco - Zeljovci do groba, uvijek dobrodosli.
Ja licno mislim da je totalno visak jer imamo veznjaka hejbet, ali ako dodje, bujrum rumeni nas, vazda potezom moze rijesiti tekmu.
Zeljo je postojao i prije 2015, ne šutaju se sopstveni sampioni nogama ko kakve kuje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kerimatomic1921 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:50Samir Bekric je Zeljeznicar!

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Naravno nece da rizikuju s Erminom jer prije dolaska kod nas nije odradio pripreme.Ovaj prvi dio priprema(snaga) je za njega sad najvaznija,ako ovo izdrz ja mislim da ce mu povrede spasti mozda na 1-2 utkm zbog umora.
Ima brate teren pa će se sve vidjeti,ali si mi već zaparao oči sa Rodinom(odron igrač,što se i pokazalo i na tabeli i nakon odlaska),i posebno što donosiš sud nakon uvodnih pripremnih tekmi preko streama.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:55Ako Amar ne utegne našu zadnju liniju do pocetka prvenstva teško nama.Tek je pocetak priprema i ja se nadam da ce to sve puno bolje izgledati vec na prvoj utakmici.Raja nafališe ovog Ikica ko da je Barezi iz najboljih dana a ja mislim da je i Rodin za njega Barezi.I tu se nadam da ce decko napredovati,mlad je i nadati se.Po meni mali Sehic dobar i on ce još puno napredovati,Subašic i Dzeno Osmankovic solidni isto je i kod njih puno prostora za napredak.Kosorica onaj igrac što ga zabi zaobidje kao da je ispred njega panj stajao a Ikic zakasnio.Stana prije toga ispo’ ko mudo kroz poderane gace.Nadam se da ce Amar ovom njegovom zajebavanju stati u kraj.Uglavnom dobar golman,dobro krilo i dobar centarfor bi nam legli ko budali šamar.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
A koliko je taj Zaka odigrao tekmi u prošlom periodu da bi imao skoro 3 puta veću platu od recimo Štilića?Manijakdolopate je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:22Erić
Blazevic Jovanović Kosorić Pavić
Alispahić Sadiković
Zakarić Štilić Zec
Lendrić
9/11 je tu, hajde Babuka, samo još Zaka i Blažević.
Nemoj da zbog 20ak hiljada razlike u plati još godinu titulu čekamo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Rodin odigrao sve minute u onih pet poraza za redom, smijesan igrac koji ima dobrog agentaUBIPITAR je napisao/la: ↑30 jan 2020, 09:41Ima brate teren pa će se sve vidjeti,ali si mi već zaparao oči sa Rodinom(odron igrač,što se i pokazalo i na tabeli i nakon odlaska),i posebno što donosiš sud nakon uvodnih pripremnih tekmi preko streama.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:55Ako Amar ne utegne našu zadnju liniju do pocetka prvenstva teško nama.Tek je pocetak priprema i ja se nadam da ce to sve puno bolje izgledati vec na prvoj utakmici.Raja nafališe ovog Ikica ko da je Barezi iz najboljih dana a ja mislim da je i Rodin za njega Barezi.I tu se nadam da ce decko napredovati,mlad je i nadati se.Po meni mali Sehic dobar i on ce još puno napredovati,Subašic i Dzeno Osmankovic solidni isto je i kod njih puno prostora za napredak.Kosorica onaj igrac što ga zabi zaobidje kao da je ispred njega panj stajao a Ikic zakasnio.Stana prije toga ispo’ ko mudo kroz poderane gace.Nadam se da ce Amar ovom njegovom zajebavanju stati u kraj.Uglavnom dobar golman,dobro krilo i dobar centarfor bi nam legli ko budali šamar.
Trebali smo i Sablju vratit,tanki smo na lijevom beku
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ne spori niko ni njegov kvalitet ni bilo sta, ali daj popuni kvalitetno poziciju ili pozicije koje ti nedostaju. Ne moze sad svaki bivsi igrac koji je slobodan biti doveden ne gledajuci uopste ni koju poziciju igra ni nista. Fali nam rezervni napad, solidan neki i jako dobro desno krilo. Bolje pare dati na to nego da Bekric sjedi 70% na klupi jer Stilu Tito zamijeniti ne moze.
A sta cemo kad Stila ima zute, povredu ili ga treba odmoriti malo. Ko ce ga zamijeniti? Bojo je vec pokazo da ne moze ga mjenjat na toj poziciji, Ramovic zavrsio svoje, na kome onda ostajemo? Bekric je i ovu polusezonu pokazo da je jedan od najboljih igraca lige, za mene bi bilo fantasticno da jedna takva legenda zavrsi karijeru kod nas, zasluzio je.LjoZee je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:01Ne spori niko ni njegov kvalitet ni bilo sta, ali daj popuni kvalitetno poziciju ili pozicije koje ti nedostaju. Ne moze sad svaki bivsi igrac koji je slobodan biti doveden ne gledajuci uopste ni koju poziciju igra ni nista. Fali nam rezervni napad, solidan neki i jako dobro desno krilo. Bolje pare dati na to nego da Bekric sjedi 70% na klupi jer Stilu Tito zamijeniti ne moze.
Uostalom ovo su samo moje zelje, koliko znam nema nista od toga, samo ne mogu podnijeti da ga vrijedjaju pojedini "navijaci".
Hvala Bogu razuman komentar,to sto je neko bio dobar prije 5-10 godina i donio nam titulu ne mora znaciti da ce biti dobar i sada,odnosno da su nas toliko zaduzili da da dovodimo sve bivse slobodne igrace...LjoZee je napisao/la: ↑30 jan 2020, 11:01Ne spori niko ni njegov kvalitet ni bilo sta, ali daj popuni kvalitetno poziciju ili pozicije koje ti nedostaju. Ne moze sad svaki bivsi igrac koji je slobodan biti doveden ne gledajuci uopste ni koju poziciju igra ni nista. Fali nam rezervni napad, solidan neki i jako dobro desno krilo. Bolje pare dati na to nego da Bekric sjedi 70% na klupi jer Stilu Tito zamijeniti ne moze.
Sta ce nama Berkic bolje Mehicu malom dati sansu kad Stilic bude odmarao ili kartone imao ili Zeric,Daca..
Nemam ja nista protiv da on zavrsi karijeru kod nas. Zato sam napisao neka svrati na ljeto. Sad pare usmjeriti za sta nam je potrebno da drzimo borbe za kup i titulu i da se proba to osvojiti. Na ljeto svakako ce biti odlazaka sto zbog vjerovatno nekih ponuda, a ima ih bruku sto ugovor istice, a ocigledno se nema namjeru produziti i sa jedne i sa druge strane mislim na klub i igrace.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, knoa i 29 gostiju.