Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
A tko to nije flopina u Milanu ajde mi reci?
Leao? Castilejo? Conti? Caldara? Kessie? Rodriguez? Suso? Benacer? Krunić? Ovako iz glave sam ih bubnuo par ajde de mi reci tko nije flop, odnosno tko je to manji flop od Piateka ako ti je lakše?
Leao? Castilejo? Conti? Caldara? Kessie? Rodriguez? Suso? Benacer? Krunić? Ovako iz glave sam ih bubnuo par ajde de mi reci tko nije flop, odnosno tko je to manji flop od Piateka ako ti je lakše?
Pa sve redom loši igrači kao i Piatek.
Od svih loših igrača, on je ispao najlošiji. 
Ne sumnjam da će tu i tamo zabiti koji gol jer mu možda Bundeska bude više odgovarala, ali tip je onaj mrtvi prosjek, da ne može biti mrtviji. Klasični poacher koji je van šesnaeterca neupotrebljiv.
Nešto kao mlađa verzija Ibiševića, ali onog Ibiševića poslije povrede koljena. I u svojim tridesetim.

Ne sumnjam da će tu i tamo zabiti koji gol jer mu možda Bundeska bude više odgovarala, ali tip je onaj mrtvi prosjek, da ne može biti mrtviji. Klasični poacher koji je van šesnaeterca neupotrebljiv.
Nešto kao mlađa verzija Ibiševića, ali onog Ibiševića poslije povrede koljena. I u svojim tridesetim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ja bih ipak rekao da nisu svi redom loši igrači, jel ti svi igrači su prije Milana bilo vrlo dobri igrači i onda su naravno u raspadnutom Milanu i oni raspali se odnosno bili losi.
Rodriguez je bio top 3 lijeva beka Bundesliga.
Leao stroj za golove u Lillu.
Piatek stroj za golove u Genoi.
Caldara najveci stoperski potencijal u Italiji u Atalanti Odlican.
Kessie takoder strasna sezona u Atalanti.
Paqueta najveci Brazilski talenat, zvijezda u usponu bla bla.
Conti ponajbolji desni bek Serie A prije dolaska u Milan.
Castilejo Odlican u Villarealu.
Itd itd... Sad zbroji 2+2
Kako bolan kolac pa lik je strasan napadac.... Hertha nije mogla boljeg kupiti u ovom trenutku... Odlican i veliki plus za ekipu.. Uz vec potpisane ascibara i tousarta moram reci da sam odusevljen ekipom iz berlina... Ozbiljan pocetak rada sasvim dobra pojacanja jos ako i na ljeto nastave ovako bice odlicno...
Neznam zasto aumnjate u piateka pa momamk je u italiji bio odlican jos ovdje u bundeski sa vise prostora i ofanzivninom igrom mislim da ce biti top. To sto je u Milanu kiksao nema se sta reci ekipa u jeenoj velikoj tranziciji i nesigurnosti bolbe i nije moglo
-
- Kontakt:
Valja napomenuti da Tousart je tek od ljeta Herthi, jbga jos je potreban Lyonu za Ligu prvaka te Ligu Francusku.
Cunha takoder blizu dolaska U Herthu iz Leipziga cijena 20 mil eura.
Na ljeto se spominju Gotze, Boateng od jacih imena.
Cunha takoder blizu dolaska U Herthu iz Leipziga cijena 20 mil eura.
Na ljeto se spominju Gotze, Boateng od jacih imena.
Govorite o Piateku kao da je u Genoi 5 sezona trpao nemilice a ne odigrao 20tekmi?
Za mene je isto sto i Belotti,jedna sezona i gubljenje.
To ne znaci da u Bundeski nece podici svoju igru ali trenutno je to jedan prosječan napadač.
Za mene je isto sto i Belotti,jedna sezona i gubljenje.
To ne znaci da u Bundeski nece podici svoju igru ali trenutno je to jedan prosječan napadač.
Ja se smijem kladiti da nijedan od ovih nije ni pogledao utakmice Milana, a čuo je da je nekad tamo neki poljak odigrao dobru sezonu. 
Želim mu da uspije i moguće da mu bolje legne njemačka liga, ali ne ubjeđujte me da je neka igračina jer sam ga za razliku od vas gledao svake sedmice i kristalno su mi jasne (ne)kvalitete dotičnog. Da je kog qurca valjao, zar mislite da bi ga klub pustio nakon godinu dana i ostao na jednom 38godišnjem napadaču (koji je btw u par utakmica postigao isto golova iz igre kao ovaj za čitavu polusezonu)?
Slično su me neki ubjeđivali i za Cutrona na drugim forumima, pa eno ga Wolvsi šutnuli nakon par mjeseci. Piatek je bukvalno preslikana verzija njega, beskoristan igrač sa loptom u nogama.

Želim mu da uspije i moguće da mu bolje legne njemačka liga, ali ne ubjeđujte me da je neka igračina jer sam ga za razliku od vas gledao svake sedmice i kristalno su mi jasne (ne)kvalitete dotičnog. Da je kog qurca valjao, zar mislite da bi ga klub pustio nakon godinu dana i ostao na jednom 38godišnjem napadaču (koji je btw u par utakmica postigao isto golova iz igre kao ovaj za čitavu polusezonu)?
Slično su me neki ubjeđivali i za Cutrona na drugim forumima, pa eno ga Wolvsi šutnuli nakon par mjeseci. Piatek je bukvalno preslikana verzija njega, beskoristan igrač sa loptom u nogama.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Klasika, pravdanje kluba a igraci su svi losi haha.
To sta klub nema nikakve igre nit sistema se zaboravlja, Messi bi u Milanu izgleda prosjecno tako da nemamo sta da pricamo, rasulo od kluba.
Piatek je spejs satl za Cutronea, koji crni Cutronea od prvog dana se vidilo da je prevara,uostalom usporedivas igraca koji je zabio u 1 sezoni golova vise nego Cutronea u karijeri.
To sta klub nema nikakve igre nit sistema se zaboravlja, Messi bi u Milanu izgleda prosjecno tako da nemamo sta da pricamo, rasulo od kluba.
Piatek je spejs satl za Cutronea, koji crni Cutronea od prvog dana se vidilo da je prevara,uostalom usporedivas igraca koji je zabio u 1 sezoni golova vise nego Cutronea u karijeri.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisam ni ja Piateka gledaocesto, ali nije slucajno da zabije 22 gola za Genou. Pa kakav je god, ta cifra nije mala.rope11 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 03:14Ja se smijem kladiti da nijedan od ovih nije ni pogledao utakmice Milana, a čuo je da je nekad tamo neki poljak odigrao dobru sezonu.
Ako cemo o flopovima, onda bi o Imobileu mogli pisati kao o jednom od najvecih flopova koji je igrao u BL, a lik je i prije dolaska u Njemacku a i evo poslije Njemacke ubica u Italiji. Jednostavno nije se uklopio u BVB nikako, sto ne znaci da je taraba

Mislim da ce Piatek, kao sto je bio u Genovi, biti veoma koristan Herti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Piatek, Toussart, Grujić i slični su super rješenja za neki tranzit od čistog prosjeka do kvalitetne momčadi koja može biti iza onìh najboljih. Za sam vrh će trebati ipak jači igrači, jasno ako ovi baš ne eksplodiraju. To je uglavnom rang Delaneya, Demmea, Javi Martineza, Aranguiza i sličnih.
Goetze i Jerome su igrački veliki rizik, a još i skupi. Bolje im je umjesto njih dovesti recimo Waldschmidta, Matetu ili nekog njima sličnog tko nije u slobodnom padu.
Goetze i Jerome su igrački veliki rizik, a još i skupi. Bolje im je umjesto njih dovesti recimo Waldschmidta, Matetu ili nekog njima sličnog tko nije u slobodnom padu.
RB se priprema za odlazak Upamecana na ljeto, sad dovodi Kocha iz Freiburga za 20mil.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- ASD
- Kontakt:
Rodriguez i Calhanoglu su u Milanu pokazali svoju ograničenost i to da su bili precijenjeni igrači dok su igrali u Bundeski.agentzero7 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 02:03Ja bih ipak rekao da nisu svi redom loši igrači, jel ti svi igrači su prije Milana bilo vrlo dobri igrači i onda su naravno u raspadnutom Milanu i oni raspali se odnosno bili losi.
Oni su igrači koji će biti odlični u prosječnim ekipama, ali tanki u samom vrhu.
Milan nije sam vrh, ali očekivanja su velika i takvi igrači ne mogu biti neki nosioci igre. U nekoj drugoj ekipi slične kvalitete bi možda i bili korisniji. Nosioci igre moraju biti bolji igrači.
Rodriguez se ne može izvlačiti na loš sistem, pogotovo ne nakon Thea koji je mnogo bolji igrač.
Možemo se složiti da su klubovi poput Herthe njegov nivo.
Za njihove standarde možda bude dobar igrač. Za Milan to nije bio jer je usljed svojih manjkavosti bio najčešće igrač manje na terenu.

Za njihove standarde možda bude dobar igrač. Za Milan to nije bio jer je usljed svojih manjkavosti bio najčešće igrač manje na terenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve što Rope napiše bude suprotno od toga, to morate znati.
A Pjontek će se nadavati golova u Herthi. To i jeste klub za njegov mentalitet. Uostalom Bundesliga je za napadače idealna, jer odbrane nisu na nivou onih mesarsko italijanskih.
A Pjontek će se nadavati golova u Herthi. To i jeste klub za njegov mentalitet. Uostalom Bundesliga je za napadače idealna, jer odbrane nisu na nivou onih mesarsko italijanskih.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Pjontek nije tip napadaca koji ce sam sebi stvoriti priliku, proci svog cuvara i zabiti, premlak je u duelima niti je koristan u pas igri. Ako u Herti ima tip veznjaka/krila koji ce mu isporucivati lopte u 16m onda ce navijaci Herte biti nasmijani, a Uprava zadovoljno trljati ruke.
Meni je on kesa od napadaca. Rope je u mnogome u pravu.
Meni je on kesa od napadaca. Rope je u mnogome u pravu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope nije u pravu niti kad je u pravu. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
Eto Milan je neki faktor, tu su oni negdje s Herthom. S tim da Hertha nastoji da raste i ocigledno imaju plan sta i kako. Milan samo gomila igrace, od kojih su mnogi polovnjaci, a izbor trenera je u najmanju ruku diskutabilan. Sistem igre nemaju gotovo deceniju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ja mislim da je Milan ipak za klasu ispred Herthe. Što se tiče Milanovih ambicija jasno mi je da oni žele više no realno su oni za 5.-6. mjesto, to je vrijednost njihovog kadra i bez dodatnih investicija nema tu napretka.
Koliko će Hertha profitirat s Piatekom to ćemo tek vidjet, centralni napadač im nasušno treba jer je Selke ove sezone kriminalan, no glavni njihov problem je kreacija jer sa ocvalim Skjebredom i Grujićem (koji je osim toga na posudbi) u vezi teško je složit neku igru.
Koliko će Hertha profitirat s Piatekom to ćemo tek vidjet, centralni napadač im nasušno treba jer je Selke ove sezone kriminalan, no glavni njihov problem je kreacija jer sa ocvalim Skjebredom i Grujićem (koji je osim toga na posudbi) u vezi teško je složit neku igru.
Samo da znate da sve sto Rope napise to nije tako sve je suprotno ili ce se desiti suprotno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.