"Raspad sistema" hahahha
Amer Mehić novi je igrač TOŠK-a. Amer igra na poziciji veznog igrača i dolazi nam iz NK Moševac. #TŽV

Moderator/ica: GracanicaAA
Mislim da ćemo se još načekati. Ono je bio idejni projekat terena u Mekišu ali ostalo je samo na priči nažalost. Nadam se da se varam. Koliko je to ozbiljno vidimo da su u javnost pustili Sule i Šemso..mislim da smo mi svoj pomoćni propustili skoro kada je savez pokrenuo a naši se nisu dogovorili.
mi jedino imamo mislim ovih hiljadu stolicaASD je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:02Glupi ljudi u savezu. Oni misle potezom pera preko noći da nešto promjene.
To se tako ne ide. Ide se polako.
Uslovi jesu korektni, ali neće naći 16 klubova koji će ih ispuniti, a još nisu pokazali sposobnost za skraćivanje lige.
Ovako oni nešto donesu, vide da ne mogu pa ponište, kao kod skraćivanja lige i ništa ne postignu.
Zvijezda, olimpik. Blizu tim uslovima su klubovi koji su skoro igrali Premijer ligu. Ljudi nam uzimaju keš a mi igramo ovaj rang, prepucavamo se ko je bolji. Ne volimo Gradačac zbog neke utakmice, vi ne volite Tešanj također zbog nekog igrača, i tako sve u krug... Mi bacamo pare na igrače sa strane, plaćanje savezu. A 100 godina ne možemo napraviti pomoćni teren da moje dijete može sutra trenirati.
Bravo. Koliko para ja bačeno na razne mutne radnje na koje su primorani maltene klubovi u ovom začaranom cirkusu, do sad se infrastruktura mogla izgraditi vrlo zavidna. Činjenice.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑29 jan 2020, 23:44Zvijezda, olimpik. Blizu tim uslovima su klubovi koji su skoro igrali Premijer ligu. Ljudi nam uzimaju keš a mi igramo ovaj rang, prepucavamo se ko je bolji. Ne volimo Gradačac zbog neke utakmice, vi ne volite Tešanj također zbog nekog igrača, i tako sve u krug... Mi bacamo pare na igrače sa strane, plaćanje savezu. A 100 godina ne možemo napraviti pomoćni teren da moje dijete može sutra trenirati.
Jesmol ovce? Jesmo.![]()
Teško, mislim da naši neće da mu daju pare na ruke kao što je dobijao do sada, a imamo i broj stopera koji nam treba. Kako stvari stoje, još je vezan za klub, prije da ćemo dobit kakvih para ukoliko ga neko hoće dovesti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.