Yebiga, sudba kleta, nego jesi se ti ozenio tadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Drug moj,ja poslije fudbala trenirao rukomet i sjebao sam oba koljena sam izjebao od padova,ali hajd nekako se prezivi i onda na dan vjencanja slomim nogu,naravno budala ne ode kod doktora nego se pravi mudonja i sjebe nogu do kraja..Tako da ja jedino sto mogu na terminu je glumiti trenera..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem, ja peha likaAdo76 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:57Yebiga, sudba kleta, nego jesi se ti ozenio tadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Drug moj,ja poslije fudbala trenirao rukomet i sjebao sam oba koljena sam izjebao od padova,ali hajd nekako se prezivi i onda na dan vjencanja slomim nogu,naravno budala ne ode kod doktora nego se pravi mudonja i sjebe nogu do kraja..Tako da ja jedino sto mogu na terminu je glumiti trenera..
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma brat je negdje na mrvama prespavao

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
NaravnoAdo76 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:57Yebiga, sudba kleta, nego jesi se ti ozenio tadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Drug moj,ja poslije fudbala trenirao rukomet i sjebao sam oba koljena sam izjebao od padova,ali hajd nekako se prezivi i onda na dan vjencanja slomim nogu,naravno budala ne ode kod doktora nego se pravi mudonja i sjebe nogu do kraja..Tako da ja jedino sto mogu na terminu je glumiti trenera..
![]()
![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakvo si ti upozorenje dobio, ali si ignorisao i opet se ozenio

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A i nije samo rukomet sjebao koljena
,bile su tu i razne tuce i bjezanje od milicije 
@Ado76 protiv sudbine isao
E vala ako ovaj Aksentijevic ode u borac ja cu poluditi..
Nemojte se idalje iznenaditi ako nam bane Zaka
Ne zna se nikad za nj,kod covjeka se islo na finalne pregovore gdje kaze ma cekam inostranstvo
@Ado76 protiv sudbine isao
Nemojte se idalje iznenaditi ako nam bane Zaka
Ne zna se nikad za nj,kod covjeka se islo na finalne pregovore gdje kaze ma cekam inostranstvo
Sad vidim da i nemam konkurencije sve povrijedjeno,ja jos mogu,ali daleko su meni ti termini .
Samo Sarajevo
Kakve ti nama traume priredujes, a nije ni pticurinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07A i nije samo rukomet sjebao koljena,bile su tu i razne tuce i bjezanje od milicije
@Ado76 protiv sudbine isao![]()
Nemojte se idalje iznenaditi ako nam bane Zaka![]()
Ne zna se nikad za nj,kod covjeka se islo na finalne pregovore gdje kaze ma cekam inostranstvo![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Trebo si dat sabrini 2m maraka, nikad nije kasnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:07Inace,mogao sam postati prvvi golman sarajeva,fakat sam odlicno branio(ne kazem to jer govorim o sebi),nego stvarno jesam dobro branio..Dodje tekma ja na klupi a guzonjin sin na golu,primili 5 golova u prvom poluvremenu(4 gola njegova krivica),hebem mater i treneru i svima i odem sa tekme![]()
Dodao bi da imam i ovu polusezonsku ce mi kupit jedan gospodin.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
izvini momak ja sam jedna mala lijepa pticica,koja vam zna lijepo propjevatiAdo76 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:11Kakve ti nama traume priredujes, a nije ni pticurinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07A i nije samo rukomet sjebao koljena,bile su tu i razne tuce i bjezanje od milicije
Ne zna se nikad za nj,kod covjeka se islo na finalne pregovore gdje kaze ma cekam inostranstvo![]()
daleko od toga
![]()
Samo Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najveci problem sto ja idem svaku mogucu tekmu kad god sam u mogucnosti ( od financija) i derem grlo i navijam a neko samo sjedi i gleda tekmu a na navijackoj je tribini. To me boli..
A meni se zabranjuje dolazak na Sjever.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Pa doduse jesi, ali bolje da si papagaj pa da sta kazeskanarinac je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:24izvini momak ja sam jedna mala lijepa pticica,koja vam zna lijepo propjevatiAdo76 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:11Kakve ti nama traume priredujes, a nije ni pticurinaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07A i nije samo rukomet sjebao koljena,bile su tu i razne tuce i bjezanje od milicije
daleko od toga
![]()
![]()
@Gospodin iz Sarajeva
Ja sam tu svaku tekmu ako mognem ( financijski)
I navijam i derem grlo 90 minuta, a isti navijac moji godina ako ne i mlađji sjedi i gleda tekmu, a platio je jer je jeftina karta za tu tekmu. I onda se meni **** sve sto ja imam neko svoje misljenje koje iskažem javno.
Ja sam tu svaku tekmu ako mognem ( financijski)
I navijam i derem grlo 90 minuta, a isti navijac moji godina ako ne i mlađji sjedi i gleda tekmu, a platio je jer je jeftina karta za tu tekmu. I onda se meni **** sve sto ja imam neko svoje misljenje koje iskažem javno.
Zadnja izmjena: VLADA129, dana/u 29 jan 2020, 21:35, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- RajaBa1983
- Kontakt:
izvini druze ali nemoj da pricas gluposti niko nikom ne moze zabraniti da dodjes na neku tribinu tu su price za malo djecu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Niko tebi nece zabraniti ulazak na sjever,to ti garantujem..
A hajde nek budu mangupi pa da ti fakat ne daju(u to ne vjerujem jer na sjeveru je idalje dobra raja)
Nego,zanima me,da li neko ima ovdje ko bi dosao na sjever(ne ide nikad),a da bi dosao ako mu kartu obezbjedimo?Realno cifra ljudi bi mogla biti veca barem malo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sto je pjevala, pjevala. Vinko lijepo rekao, nema vise dolazaka.