FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla u procesu reorganizacije djelovanja pozvala je sve zainteresovane da iskažu interes za pristupanje Skupštini kluba.
- Vizijom i misijom kluba određeno je da FK Sloboda prvenstveno ima za cilj da služi lokalnoj zajednici. Ovim putem se omogućava aktivno sudjelovanje u upravljanju klubom svim fizičkim i pravnim licima koji imaju interes u ostvarivanju misije kluba, sportskih rezultata i poslovnih ciljeva - saopćili su iz tuzlanskog premijerligaša.
Iz Slobode su pozvali sve zainteresovane da prezumu i ispune zahtjev za stjecanje glasačkih prava u Skupštini FK Sloboda Tuzla koji se nalazi na zvaničnoj stranici kluba.
- Ispunjen i ovjeren zahtjev je potrebno dostaviti u prostorije kluba najkasnije do 28.februara 2020. u 16 sati. Nakon isteka roka za dostavljanje zahtjeva FK Sloboda će upriličiti gala večeru na kojoj će se promovirati novi članovi Skupštine - dodali su iz Slobode.
Menadžment FK Sloboda ranije je naglasio da je za funkcioniranje kluba potrebno stvoriti ambijent za ulazak privatnog kapitala, a djelimičnom izmjenom klupskog Statuta stvoreni su uvjeti za komercijalizaciju kluba.
Glasačko pravo u Skupštini FK Sloboda će koštati 24.000 KM. Pojedinac, fizičko ili pravno lice, može kupiti neograničen broj "stolica", a maksimalan broj glasačkih prava je limitiran na 100.
- Vizijom i misijom kluba određeno je da FK Sloboda prvenstveno ima za cilj da služi lokalnoj zajednici. Ovim putem se omogućava aktivno sudjelovanje u upravljanju klubom svim fizičkim i pravnim licima koji imaju interes u ostvarivanju misije kluba, sportskih rezultata i poslovnih ciljeva - saopćili su iz tuzlanskog premijerligaša.
Iz Slobode su pozvali sve zainteresovane da prezumu i ispune zahtjev za stjecanje glasačkih prava u Skupštini FK Sloboda Tuzla koji se nalazi na zvaničnoj stranici kluba.
- Ispunjen i ovjeren zahtjev je potrebno dostaviti u prostorije kluba najkasnije do 28.februara 2020. u 16 sati. Nakon isteka roka za dostavljanje zahtjeva FK Sloboda će upriličiti gala večeru na kojoj će se promovirati novi članovi Skupštine - dodali su iz Slobode.
Menadžment FK Sloboda ranije je naglasio da je za funkcioniranje kluba potrebno stvoriti ambijent za ulazak privatnog kapitala, a djelimičnom izmjenom klupskog Statuta stvoreni su uvjeti za komercijalizaciju kluba.
Glasačko pravo u Skupštini FK Sloboda će koštati 24.000 KM. Pojedinac, fizičko ili pravno lice, može kupiti neograničen broj "stolica", a maksimalan broj glasačkih prava je limitiran na 100.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Nije mi baš jasno ovih 24000 KM da li to znači jednokratno ili godišnje. Znamo evo kako ući u skupštinu kluba ali do kada to vrijedi? Kako se gube prava članstva u skupštini?
Zna li neko da malo detaljnije objasni ovo jer se veže za upravljačka prava i neku vrstu privatizacije kluba.
Zna li neko da malo detaljnije objasni ovo jer se veže za upravljačka prava i neku vrstu privatizacije kluba.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Mene zanima, ako odlucim kupiti dva glasa, znaci dam 48 000 maraka, kako cu ja dobiti taj novac nazad, kako cu makar na nuli biti, ili da halalim pare...ne kontam...sviunapad1010 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:20Nije mi baš jasno ovih 24000 KM da li to znači jednokratno ili godišnje. Znamo evo kako ući u skupštinu kluba ali do kada to vrijedi? Kako se gube prava članstva u skupštini?
A kako sam ja razumio, to je godisnje....Mozda misle na 4-godisnji mandat...Ne znam zaista zbrka je i nejasno.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Jednokratno 24.000, a detaljnije će biti upoznat vjerovatno ko je zainteresovansviunapad1010 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:20Nije mi baš jasno ovih 24000 KM da li to znači jednokratno ili godišnje. Znamo evo kako ući u skupštinu kluba ali do kada to vrijedi? Kako se gube prava članstva u skupštini?

Niko, niko, samo Sloboda
Šta je nejasno, ko kupi većinu upravljačkih prava, imat će najviše glasova u Skupštini i mogućnost upravljanja klubom. Biranje UO, vođenje politike kluba i svega ostalog. Dakle, bit će većinski vlasnik, kao u FK Sarajevo
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
To je to. Nadam se da će se odazvat dovoljan broj ljudi koji imaju novac i koji ga žele uložiti u klub te na taj način osigurati da klub izađe iz kontinuirane krize. Istovremeno ovo je kraj nekim skupštinarima koji se vucaraju 20 godina a nisu dali ni 1KM već nasuprot raznim ucjenama i izvlačili novac. Ovo također znači da će onaj koji bude imao većinu uticati i na kadrove tako da će se pojedine face koje se vrte 20 godina oko kluba biti prošlost.
-
- Kontakt:
Upravo to, ali je to ujedno prepreka onim koji ne budu većina neće se pitati a davat će novac ima tu dosta stvari koje treba precizirati pa i dobit između ostalog.
-
- Kontakt:
Ja to su velike pare, ja ko "sirotinja "brinem za tih svojih 50 000....ono razumi me

Ne znam kako cu vratiti to, da li to sada traje jedan mandat, ili das sada i cao...
A za bogate i one koji imaju para, to jeste dobro. Kupis vecinu i klub, finansije, politika kluba sve se ti pitas i izvoli.
Sirotinja ne može ni razmišljati o tome. Ovo je napravljeno za ljude koji imaju pare
. Dakle, nadam se, da su pronašli nekog ko će kupiti većinu ovoga.

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Veliki problem za eventualne ulagače predstavljat će činjenica da nemamo svoj stadion već gradski a sve što je javno mora ići preko tendera ekser se ne može zakucat bez procedura.
-
- Kontakt:
Eto vidis, odma se iskljucuju ovakvi ko mi.
Ali neka, ako ima covjek koji ce iskihat pare, i da klub konacno dobije "vecinskog vlasnika "bujrum....Za bolje sutra Slobode.
Samo da Azmir ne pretvori potrazivanja u "pravo glasa ".
Ja bi radije ugasio klub nego da on gnjida bude dio Slobode.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bas tako. Ima tu jos podosta nepoznanica.sloboda1921 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:41Veliki problem za eventualne ulagače predstavljat će činjenica da nemamo svoj stadion već gradski a sve što je javno mora ići preko tendera ekser se ne može zakucat bez procedura.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Mislim da će se tražiti keš jer ta pretvaranja ne bi nas nigdje dovela. Naravno da će svako imati pravo niko se ne može isključiti al daj bože da bude puno interesanata pa da možemo birat.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:44Eto vidis, odma se iskljucuju ovakvi ko mi.
Ali neka, ako ima covjek koji ce iskihat pare, i da klub konacno dobije "vecinskog vlasnika "bujrum....Za bolje sutra Slobode.
Samo da Azmir ne pretvori potrazivanja u "pravo glasa ".
Ja bi radije ugasio klub nego da on gnjida bude dio Slobode.
-
- Kontakt:
Evo prvih članova. Mladi i ambiciozni ljudi.
Prvi članovi koji su pristupili skupštini ‘crveno-crnih’ su:
– Elmir Šećerbegović
– Sead Omerčević
– Moamer Softić
– Nino Džambić
– Emir Muratbegović
– Adnan Sijerčić
Prvi članovi koji su pristupili skupštini ‘crveno-crnih’ su:
– Elmir Šećerbegović
– Sead Omerčević
– Moamer Softić
– Nino Džambić
– Emir Muratbegović
– Adnan Sijerčić
-
- Kontakt:
I svi dali pare jbtsloboda1921 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:09Evo prvih članova. Mladi i ambiciozni ljudi.
Svi zainteresovani mogu iskazivati interes preuzimanjem i ispunjavanjem zahtjeva za sticanje glasačkih prava u skupštini FK Sloboda Tuzla koji se nalazi na zvaničnoj stranici kluba. Ispunjen i ovjeren zahtjev je potrebno dostaviti u prostorije kluba najkasnije do 28.02.2020 u 16:00. Prvi članovi koji su pristupili skupštini ‘crveno-crnih’ su: – Elmir Šećerbegović – Sead Omerčević – Moamer Softić – Nino Džambić – Emir Muratbegović – Adnan Sijerčić Nakon isteka roka za dostavljanje zahtjeva FK Sloboda će upriličiti gala večeru na kojoj će se promovirati novi članovi skupštine. (****) | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/fk-sloboda-tuzla-postani-clan-skupstine-crveno-crnih-i-aktivno-sudjeluj-u-ostvarenju-misije-kluba/?fbclid=IwAR1fhHY_g821ovS7uLGjoaWDAtzyYL1VL3SJwl7uKd5Gp3Vr-YC8yLP3SIE

-
- Kontakt:
Pretpostavio sam da je jednokratno i da će onaj ko kupi to moći kasnije lično da prenese na nekoga ili proda svoje mjesto u skupštini. Ograničeno na 100 ljudi to je ukupno 2.4 miliona KM.katarakta je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:28Jednokratno 24.000, a detaljnije će biti upoznat vjerovatno ko je zainteresovansviunapad1010 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:20Nije mi baš jasno ovih 24000 KM da li to znači jednokratno ili godišnje. Znamo evo kako ući u skupštinu kluba ali do kada to vrijedi? Kako se gube prava članstva u skupštini?
Zna li neko da malo detaljnije objasni ovo jer se veže za upravljačka prava i neku vrstu privatizacije kluba.![]()
@solinas kupis mjesto pa možda mognes prodati poslije skuplje ili propasti kao i svako ulaganje

Znam za jednog od ovih 6 ljudi da je dao pare sigurno i to nije u pitanju 24.000 nego veća cifra. Eh sad hoće li sve to prevesti u veći broj glasova u skupštini ili neće ne znam ali je dao pare 100% provjerena informacija.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Samo da ne ostane na njih 6,ovo su momci koji su od početka stali iza projekta izmjene statuta i kupovine skupštinskih mjesta, od njih se II očekivalo da svojim primjerom pokažu da vjeruju u taj projekat, glavno je pitanje koliko će drugih, koji u ovo nisu bili involvirani od početka, kupiti upravljačka prava.
Pa ima smisla ako si sa parama moze si profitirat.sviunapad1010 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:37Pretpostavio sam da je jednokratno i da će onaj ko kupi to moći kasnije lično da prenese na nekoga ili proda svoje mjesto u skupštini. Ograničeno na 100 ljudi to je ukupno 2.4 miliona KM.katarakta je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:28Jednokratno 24.000, a detaljnije će biti upoznat vjerovatno ko je zainteresovansviunapad1010 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 19:20Nije mi baš jasno ovih 24000 KM da li to znači jednokratno ili godišnje. Znamo evo kako ući u skupštinu kluba ali do kada to vrijedi? Kako se gube prava članstva u skupštini?
Zna li neko da malo detaljnije objasni ovo jer se veže za upravljačka prava i neku vrstu privatizacije kluba.![]()
@solinas kupis mjesto pa možda mognes prodati poslije skuplje ili propasti kao i svako ulaganje![]()
Znam za jednog od ovih 6 ljudi da je dao pare sigurno i to nije u pitanju 24.000 nego veća cifra. Eh sad hoće li sve to prevesti u veći broj glasova u skupštini ili neće ne znam ali je dao pare 100% provjerena informacija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U biti ovako nesto se trazilo godinama? Ako se sjetimo rasprava unazad na forumu od sigurno 3-4-5 godina uvijek se trazilo da u skupstini ne bude 30 ljudi koji ne zele dati ni 100 KM. Po meni je ovo ako je sve iskreno veliki pomak u odnosu na blizu proslost.
Ovo je prilagodjeno vise ljudima koji "imaju" i nadam se da ko ima nece biti supak.
Hvala prvim clanovima skupstine. Ne mogu ni zamisliti kada bi to poraslo na 100 kupljenih mjesta. To su vec ozbiljne pare za PLBIH.
E sada treba izdvojiti iz svog novcanika, znamo i sami da prosjecan covjek se dvoumi da uzme zlantu, srebrenu ulaznicu. Jbg prosjecan simpatizer treba to da kupi i to je dosta od simpatizera. Kada bi se tu simpatizeri ukljucili kako treba i rekli hajmo nas 2000 uzeti sezonske to bi bilo odlicno. Ni previse ni premalo, ono mjera od obicnog navijaca.
Ovo je prilagodjeno vise ljudima koji "imaju" i nadam se da ko ima nece biti supak.
Hvala prvim clanovima skupstine. Ne mogu ni zamisliti kada bi to poraslo na 100 kupljenih mjesta. To su vec ozbiljne pare za PLBIH.
E sada treba izdvojiti iz svog novcanika, znamo i sami da prosjecan covjek se dvoumi da uzme zlantu, srebrenu ulaznicu. Jbg prosjecan simpatizer treba to da kupi i to je dosta od simpatizera. Kada bi se tu simpatizeri ukljucili kako treba i rekli hajmo nas 2000 uzeti sezonske to bi bilo odlicno. Ni previse ni premalo, ono mjera od obicnog navijaca.
Šteta ako Bekric ode. Bit će nam to podobar korak nazad u kvalitetu.
A za skupštinu nisu dovoljno razjasnili, ali valjda skupe koliko su zamislili. I opet ponavljam, vjerujem da kupovina mjesta u skupstini nije da profitiras ili budeš na nuli, nego daš novac kako bi imao glas u određivanju bitnih odluka voljenog kluba.
Mozda malo bezveze da jedna osoba može imati više glasova, a da se ne radi nikakva provjera. I evo sta sad dodje osoba koja ne voli Slobodu ali kupi 100 glasova. I radi sve kontra kluba?
A za skupštinu nisu dovoljno razjasnili, ali valjda skupe koliko su zamislili. I opet ponavljam, vjerujem da kupovina mjesta u skupstini nije da profitiras ili budeš na nuli, nego daš novac kako bi imao glas u određivanju bitnih odluka voljenog kluba.
Mozda malo bezveze da jedna osoba može imati više glasova, a da se ne radi nikakva provjera. I evo sta sad dodje osoba koja ne voli Slobodu ali kupi 100 glasova. I radi sve kontra kluba?

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.