FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Valjda danas bude bolji teren nego protiv Sirokog, i da malo Jamalu vidimo 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Zamisli sumnjat u Amara i njegova pojacanja 

ma smecari ,tri godine zadnje ako nisu pokazale da mi pojma nemamo onda ne znam kad ces skontati

5 Titula i 4 KUP- a jedan superkup sa oborenim svim rekordima i ono naslo nesto pisati o sportskom segmentu

Blazevic je bio najbolji igrac Celika ove sezone,gledao sam momka 2 puta uzivo ove sezone, i jos 1-2 na tvu.
Momak je strasno odigraon pogotovo protiv Sarajeva,nas,Zrinje bukvalno je momak sam igrao.Ja ne branim momka nit ga poznajem,ali mogu garantovati da ce da izbaci Sinisu iz prvih 11.
Jedini problem moze biti sto je on napadaci bek vise pa mozda ce malo nazad da puse ali Amaru i treba napadaci bek za njegovu 4-4-2 na desnoj strani,zato ga i dovodi Amar.
Momak sigurno kao prednost ima brzinu(1000% uz Veselog,Ermina(kad smrsa) i Pavica ce biti nas najbrzi igrac),agresivnost,igra s loptom,jest da nema skok igru i visinu,i malo ga kartoni zezeaju ali do zavrsetka ova tri kola momak ce biti prva opcija...
Momak je strasno odigraon pogotovo protiv Sarajeva,nas,Zrinje bukvalno je momak sam igrao.Ja ne branim momka nit ga poznajem,ali mogu garantovati da ce da izbaci Sinisu iz prvih 11.
Jedini problem moze biti sto je on napadaci bek vise pa mozda ce malo nazad da puse ali Amaru i treba napadaci bek za njegovu 4-4-2 na desnoj strani,zato ga i dovodi Amar.
Momak sigurno kao prednost ima brzinu(1000% uz Veselog,Ermina(kad smrsa) i Pavica ce biti nas najbrzi igrac),agresivnost,igra s loptom,jest da nema skok igru i visinu,i malo ga kartoni zezeaju ali do zavrsetka ova tri kola momak ce biti prva opcija...
Kosoric igrao ligu prvaka kao kapiten protiv Zvezde i bio jedan od najboljih pojedinaca, igrao i EL ove godine protiv Domazala, i u oba matchupa njegova ekipa pruzila dobar otpor, mozda i bolji nego sto bi mi bili u mogucnosti. Ali eto bolji Kemo sto je odigro 15 utakmica u jednoj polusezoni i to iskljucivo iz razloga sto mu je konkurencija bio Bogicevic.
Odbranu smo rijesili sa Blazevicem, sredina je odlicna. Samo jos po mogucnosti krilo i spica. Ja sam zadovoljan do sada pojacanjima i razvojem situacije.
Fali jedan osigurac tipa Elsner

Erić / Kjosevski / Kršić
Blažević / Stevanović
Kosorić / Ikić
Jovanović / Miletić / Pavić / Šehić / Stanić
Alispahić / Jamak / Bojo
Alispahić / Osmanović / Dacić
Štilić / Mehić
Zakarić / Mujezinović
Zec / Veselinović
Lendrić / Zajmović / neki bolji špic rezervni
Mislim da je ovo tim za titulu
Blažević / Stevanović
Kosorić / Ikić
Jovanović / Miletić / Pavić / Šehić / Stanić
Alispahić / Jamak / Bojo
Alispahić / Osmanović / Dacić
Štilić / Mehić
Zakarić / Mujezinović
Zec / Veselinović
Lendrić / Zajmović / neki bolji špic rezervni
Mislim da je ovo tim za titulu
mosa lošmi stićko tit-ula!
Znaci Zakaru vidim dosta raje uvrstava u nas tim, ako se to obistini mi smo beton. GORANE cekamo te da sa Stilom i Erminom havariju pravis 

Željezničar danas počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Jovanović, Ikić, Pavić - Bojo, Alispahić - Subašić, Štilić, Veselinović - Zajmović. 

Utakmicu u direktnom prenosu možete gledati na www.fkz.ba
Utakmicu u direktnom prenosu možete gledati na www.fkz.ba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Željezničar danas počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Jovanović, Ikić, Pavić - Bojo, Alispahić - Subašić, Štilić, Veselinović - Zajmović. (Samo jos Lendric,Dado i Ermin)po meni mi bolji ni nemamo trenutno...
Ma ta ce Lendric kraj Zaima
Zakaric umjesto Subasica, Blazevic umjesto Sinisa, novi stoper umjesto Ikica i super

Zakaric umjesto Subasica, Blazevic umjesto Sinisa, novi stoper umjesto Ikica i super

Po dosad vidjenom tesko je odluciti dal Kosoric ili Ikic iskreno,Ikic i vise nego dobro odigrao..
A Blazevic sigurno izbaciju Sinisu u prvi 11,samo dok se uhoda malo kad dodjee
Ja vala ne mislim da nam je titula pod moranje. Zadovoljan bi u ovakvoj financiskoj situaciji i izlaskom u Evropu. Pored svega, sve i da nam niko više ne dođe mislim da imamo bolji tim nego prije godinu dana a I tada smo za zelenim terenom izborili izlazak u Evropu.Genaralno na osnovu pojačanja koje su ostali doveli mislim da je i liga jača tako da je to to.I da ne zaboravimo da je Amar na klupi a to je odmah ekipa jača za 30 posto.
https://sportsport.ba/fudbal/cetiri-kan ... m5ag8eIcZ8
Da ovo ne prodje ispod stola. Majku li im lopovsku, ovi sebi sredjuju utakmice koje ce suditi u federalnoj pa sad predlazu Begica za pocasnog predsjednika iz zahvalnosti. Sramota na sta nam se savez sveo, da bog da sve izgubili
Da ovo ne prodje ispod stola. Majku li im lopovsku, ovi sebi sredjuju utakmice koje ce suditi u federalnoj pa sad predlazu Begica za pocasnog predsjednika iz zahvalnosti. Sramota na sta nam se savez sveo, da bog da sve izgubili
Znaci Begic ima zasluge ko i IvicaMrkiMedo je napisao/la: ↑29 jan 2020, 14:12https://sportsport.ba/fudbal/cetiri-kan ... m5ag8eIcZ8

Savezu je trenutno primarna zanimacija da se reprezentacija kvalfikuje na euro, novcana nakanda za to je ogromna pa zasto ne jos jedan mandat da se odradi. Samo steta sto Bh fudbal nece vidjeti marke u smislu nekog pobljsanja.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, elSaik, Kajkutenjoyer, Levin, zastitaIdentiteta i 87 gostiju.