Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
Pa i treba zijanit. Bolji tokom citavog cetvrtog seta i skrati se rucica na servisu za pobjeduRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Pa ovdje izgleda niko ne želi pobjedu. Ako Thiem izgubi ovaj set, pomest će ga Rafa u petom.
Ovdje je usluga za uslugu. Rafa ga imao na tacni prva dva seta pa je zijanio. A ovaj u četvrtom vraća uslugu.darker10 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:35Pa i treba zijanit. Bolji tokom citavog cetvrtog seta i skrati se rucica na servisu za pobjeduRomagnoli13 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Pa ovdje izgleda niko ne želi pobjedu. Ako Thiem izgubi ovaj set, pomest će ga Rafa u petom.![]()
Sto si to ljut?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
![]()
Imaju i od vas mnogi artiljeriju u gacama, pa ta artiljerija sakuplja prasinu i paucinu.AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:36Ukenjo se Thiem, yebiga, to je razlika između šampiona i dobrih igrača, imaš sve u svojim rukama, ali ne znaš da potvrdiš.
Fali stvarno ovim momcima ono nešto da ih probije u vrh tenisa, imaju artiljeriju, ali nemaju mentalitet za nešto veće.
Bukvalno da je bilo koji drugi gem osvojio bi, meč gem, dupla i izbacio sve vani.
bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:37Sto si to ljut?bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:34Nećemo , prvo ćemo u nesvijest padati kao tvoj omiljeni teniserbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:32Nemojte samo odmah plakati kao vas omiljeni teniser...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa jutros kazes Sefket doktor, kralj tenisa, sve naj, sad kad sam za Rafu, odmah si odustao od svojih tvrdnji.![]()
Rumunija ima naftu i imala ju je i tada. Ali to nije bilo dovoljno za rat koji je vodjen. Cak je Njemacka proizvodila gorivo(sinteticku naftu) iz uglja, ali i to nije bilo dovoljnoNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:29Ispravio me kolega iznad, vec je imao to. Ma ima Rumunija naftna polja koliko znam, ili je imala tada.
Pasha je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:45Rumunija ima naftu i imala ju je i tada. Ali to nije bilo dovoljno za rat koji je vodjen. Cak je Njemacka proizvodila gorivo(sinteticku naftu) iz uglja, ali i to nije bilo dovoljnoNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 13:29Ispravio me kolega iznad, vec je imao to. Ma ima Rumunija naftna polja koliko znam, ili je imala tada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.