Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Veci sam strucnjak od njih ali to nije bitno, bitno je da je Wenger veci strucnjak od njih te ce Koscielni poceti i slijedecu utakmicu tako da bezveze gubimo vrijeme na raspravu.
Dio Arsenala
Jesi, najveći si stručnjak, samo te ne ide ovih dana. Počet će utakmicu zato jer nema ko drugi.-Paja je napisao/la:Veci sam strucnjak od njih ali to nije bitno, bitno je da je Wenger veci strucnjak od njih te ce Koscielni poceti i slijedecu utakmicu tako da bezveze gubimo vrijeme na raspravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da će postovi koji se odnose na fizički izgled igrača biti obrisani. Baš me zanima koliko daleko planirate ići?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zawebancija obicna je bila
Sto se tice Koscelnog, uz onog ramiresa iz celzija sigurno najveci promasaj ove sezone, barem za sada. wenger pood hitno mora naci jos jednog stopera klasnog kao Vermalen, ako misli da ima sigurnosti u odbrani
Sto se tice Koscelnog, uz onog ramiresa iz celzija sigurno najveci promasaj ove sezone, barem za sada. wenger pood hitno mora naci jos jednog stopera klasnog kao Vermalen, ako misli da ima sigurnosti u odbrani
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-Paja je napisao/la:Nijedan igrac Barcelone nema mjesta u Arsenalu to je cinjenica, Gallas je hrpa smeca koje se davno trebalo rijesiti smijesan igrac kojeg su antitalentovani napadaci Stoke, Birminghama, Hulla ponizavali. Mehanizam zvani Barcelona je smijesan ne igra ni slican fudbal Arsenalu, njihov antifudbal i dodavanje golmanu moze samo plitkim osobama poput tebe biti lijep fudbal, ne razumijem zasto reklamirate taj ili bilo koji drugi poluklub na ovoj temi pogotovo ti kao moderator, ljudi ne vole pricati o g.o.v.n.i.m.a pogotovo kad jedu tako i ja ne volim na temi o Arsenalu pricati o politickoj partiji.
Hard as rock!

-Paja je napisao/la:apsolutna dominacija
100% sportski i krajnje opušten potpis
Još jedan dokaz da nemaš pojma i da samo lupaš.-Paja je napisao/la:Veci sam strucnjak od njih ali to nije bitno, bitno je da je Wenger veci strucnjak od njih te ce Koscielni poceti i slijedecu utakmicu tako da bezveze gubimo vrijeme na raspravu.
Gibbs, Djourou, Squillaci i Eboue su starteri protiv Brage.
Koscielny na klupi naravno, pa nije Wenger ćorav, vidi sve što vidimo i mi... osim tebe genijalca...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Dead legs strucnjak moj nema ni Clichya, Arshavina, Van Persia svi odmaraju, ili ni oni nemaju mjesta?Virtu4l je napisao/la:Još jedan dokaz da nemaš pojma i da samo lupaš.-Paja je napisao/la:Veci sam strucnjak od njih ali to nije bitno, bitno je da je Wenger veci strucnjak od njih te ce Koscielni poceti i slijedecu utakmicu tako da bezveze gubimo vrijeme na raspravu.
Gibbs, Djourou, Squillaci i Eboue su starteri protiv Brage.
Koscielny na klupi naravno, pa nije Wenger ćorav, vidi sve što vidimo i mi... osim tebe genijalca...
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Zar ti ne reče da će početi utakmicu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Frajer je pametan ko dobar komad drveta.Faraon iz Visokog je napisao/la:Mozda je mislio sljedecu ligasku utakmicu
Pocece u Premiershipu(osim u slucaju povrede) kao sto i sam vidis velika vecina prvotimaca je izostavljena pa tako i Koscielni ne vidim u cemu je problem?
Dio Arsenala
aaa u prvenstvu
svakako, ako nije bijelo - mora bit' crno?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa znas da wenger odmara u nebitnim utakmicamaVirtu4l je napisao/la:aaa u prvenstvusvakako, ako nije bijelo - mora bit' crno?
Rođen s tobom da budem
Ma kakav ovaj kloc, uskoro će on na klupu za sva vremena. Kriv je za pola golova.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa znas da wenger odmara u nebitnim utakmicamaVirtu4l je napisao/la:aaa u prvenstvusvakako, ako nije bijelo - mora bit' crno?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Simpaticno je kako pokusava da ispadne pametan, pa jos pametuje nego reci mi je li to nisi zadovoljan odgovorom mozda ti ono slijedeca utakmica nije bilo jasno, nadam se da je sad jasnije. Duboko se izvinjavam sto nisam precizirao tacno koja utakmica jer ocigledno nisi dovoljno pametan da shvatis jer prosjecno glup covjek bi skontao kad pogledas sasatav Arsenala veceras da sam mislio na Premiership.
Dio Arsenala
ima li tko link za tekmu....
zavisno od ekipe, igraju djuro i kos, djuro igra kad igramo protiv jacih, onih sto igraju na skok, i protiv evertona je bio fenomenalan,a kos je trebao dobro igrati jer je brzi, protiv brzih igraca, ali nije ...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
nisam gledao, ali kazu odvratno, cesc sere nesto sa slobodnim, napada nikako, braga udara, sudija sve njima svira... ugl nista posebno...Faraon iz Visokog je napisao/la:Gledal ko,kako igramo?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa kako bar gol ne dadoste, moram pasti na kladionici jbte. Ja bi sad plakao majkemi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.