Izgleda ce se prije vratiti u Manchester, nego zasturiti Milan.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:59Jel moguće da ovakvi debili upravljaju ligom. Kakvi idioti.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Milan htio odati počast Kobeu, a savez nije dozvolio.
Ali svejedno će biti minuta šutnje i crne trake na ruci, pa i po cijenu novčane kazne.
Ali svejedno će biti minuta šutnje i crne trake na ruci, pa i po cijenu novčane kazne.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sa nova tri potentna igrača i možda još jednim napadačem Inda se vraća u utrku. Još ako sad pobijede Udinese prebroditi će loše rezultate i dići se na psihičkom nivou. Ćorki i kosa rade solidan posao.
Ovi moji su negdje malo zapeli. Nadam se da će ići deveta ali biće teško, povoljna strana je teži raspored zmija.
Crne trake za Mambu jaštaradi, ovi iz saveza su nula ako to sankcionišu
Ovi moji su negdje malo zapeli. Nadam se da će ići deveta ali biće teško, povoljna strana je teži raspored zmija.
Crne trake za Mambu jaštaradi, ovi iz saveza su nula ako to sankcionišu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Interista02
- Kontakt:

Fuza Inda

Polako se mijenja situacija, a bit će samo bolje. Gdje su oni eksperti što su govorili da Marotta nema veze s tranfer politikom Juventusa i da je glavne poteze zapravo povlačio Paratici. Samo ću reći Kulusevski za 45 i Eriksen za 20. Transfer mag

Olujno ce biti ponovo izgleda!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jesi ozbiljan majstore ili sta... kakav Marotta, pa ti ne znas ni koja mu je funkcija u Juventusu ni bila... covjek je dogovorao finansijske detalje sa igracima kao sportski i finansijski direktor u Juventusu (covjek koji je na kraju imao zadnju rijec oko dovodjenja i prodaje igraca), a Paratici skautirao igrace (dakle covjek koji je igrace preporucivao Juventusu) i u tom segmentu daleko najjaci sportski radnik na svijetu... dakle 2 odvojene funkcije totalno... drugo Marotta je upravo i dobio pedalu u Juventusu zbog Paraticia koji se dokazao, iako nizi u hijerarhiji, kao sposobniji covjek, uostalom zbog Pare je doveden Cristiano Ronaldo a ne neki ital mediokritet na koje je Marotta imao fetis... i trece Kulusevskog je Inter skoro i doveo za haman iste pare ali ga je Para ''ukrao'', mada je upitno hoce li uopste i biti sta od njega jer momak nije igrao nigdje izvan parme... i kljucno da li ti je uopste sumnjivo sto Eriksena niko ziv od ovih finansijskih najjacih klubova svijeta nije zelio dovesti za 20mil (sto je za ove klubove totalna bagatela), dakle tu u prvom redu mislim na Real M., Barcelonu, Bayern, Juventus, City, PSG ili Liverpool... dok je bila trakavica Inter-Eriksen niko imalo kredibilan nije pisao o interesu ovih klubova za Danca, nego iskljucivo o Interesu Intera jer im je takvo ime trebalo... ja msm da ti zadnjih godinu dana nisi ni pratio eriksena jer covjek nije bio ni blijeda kopija onog Eriksena od prije 2 ili 3 godine kada je bio medju 3 najbolja vezna svijeta (pocesto se nalazio u tom periodu i na klupi Tottenhama)... sad sta je razlog tome ostaje da vidimo, zelja za necim novim u karijeri ili pocetak pada u karijeri, ostaje nam da vidimo, no ako bude preslikan kao u Tottenhamu zadnje godine nije pojacanje za Romu a ne za ekipu koja ganja Scudetto...i zadnje zajebi transfermarket jer to je smece koje uredjuju debili (posebno za nasu BHTPL gdje uredjuje jedan forumas sa ovog foruma)....
- Interista02
- Kontakt:
Inter je umalo doveo Kulusevskog i onda je uletio Juve sa ponudom +10 milki, a i samom igracu se vise islo kod vas kako sam shvatio.Kompromis je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:41Jesi ozbiljan majstore ili sta... kakav Marotta, pa ti ne znas ni koja mu je funkcija u Juventusu ni bila... covjek je dogovorao finansijske detalje sa igracima kao sportski i finansijski direktor u Juventusu (covjek koji je na kraju imao zadnju rijec oko dovodjenja i prodaje igraca), a Paratici skautirao igrace (dakle covjek koji je igrace preporucivao Juventusu) i u tom segmentu daleko najjaci sportski radnik na svijetu... dakle 2 odvojene funkcije totalno... drugo Marotta je upravo i dobio pedalu u Juventusu zbog Paraticia koji se dokazao, iako nizi u hijerarhiji, kao sposobniji covjek, uostalom zbog Pare je doveden Cristiano Ronaldo a ne neki ital mediokritet na koje je Marotta imao fetis... i trece Kulusevskog je Inter skoro i doveo za haman iste pare ali ga je Para ''ukrao'', mada je upitno hoce li uopste i biti sta od njega jer momak nije igrao nigdje izvan parme... i kljucno da li ti je uopste sumnjivo sto Eriksena niko ziv od ovih finansijskih najjacih klubova svijeta nije zelio dovesti za 20mil (sto je za ove klubove totalna bagatela), dakle tu u prvom redu mislim na Real M., Barcelonu, Bayern, Juventus, City, PSG ili Liverpool... dok je bila trakavica Inter-Eriksen niko imalo kredibilan nije pisao o interesu ovih klubova za Danca, nego iskljucivo o Interesu Intera jer im je takvo ime trebalo... ja msm da ti zadnjih godinu dana nisi ni pratio eriksena jer covjek nije bio ni blijeda kopija onog Eriksena od prije 2 ili 3 godine kada je bio medju 3 najbolja vezna svijeta (pocesto se nalazio u tom periodu i na klupi Tottenhama)... sad sta je razlog tome ostaje da vidimo, zelja za necim novim u karijeri ili pocetak pada u karijeri, ostaje nam da vidimo, no ako bude preslikan kao u Tottenhamu zadnje godine nije pojacanje za Romu a ne za ekipu koja ganja Scudetto...i zadnje zajebi transfermarket jer to je smece koje uredjuju debili (posebno za nasu BHTPL gdje uredjuje jedan forumas sa ovog foruma)....
Što se tiče Eriksena, ne znam šta očekuješ od igrača koji odbija da produži ističući ugovor, da će biti zacementirana prva postava? Ukoliko sam shvatio dobro logiku, a jesam, to što je potpisao za Inter, a ne za nekoga drugog znači da je grohnuo i da je gotovo s njim jer gdje bi Inter mogao napraviti tako dobar transfer.
Ne najavljuju se nikakve oluje, ali samo pogledajte razvoj kluba i kakvi igrači su dovedeni otako je Beppe tu. Od LP jedva pa do legitimnog kandidata za Scudetto. Pogledajte razvoj koji se desio i napravite neku projekciju, nije teško zaljučiti šta će se dešavati ako bude sve išlo svojim tokom.

Lose rezonujes ne mogu se porediti ta dva transfera, jedan je talenat, drugi formiran igrac. Eriksen je top transfer gledano danas, iako je isticao ugovor, vrijedilo je dati tih 20 mil, platu koju je dobio u Inter tesko bi negdje drugo dobio. Zanimljivo je sada gledano da Icardiju nisu htjeli dati mnogo manju
i tu je i nastao problem

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Inter je "konkurent" (mada Juventus ce osvojiti titulu na kraju zbog abnormalno veceg kvaliteta u odnosu na ostale) samo iz razloga sto Juventus igra rezultatski drasticno losiju sezonu nego proslu... prosle godine u ovo doba Juventus je imao nakon 21. kola 59 bodova a sada ima samo 51 i u tome leži razlog sto je Juventus losiji, a razlog za to je ovaj metilj na klupi koji je losiji za 3 klase od Allegria (iako igra i nije nekad toliko losa moram priznati)... jasta je nego sumnjivo da igrac oko kojeg su se spominjali najjaci klubovi i to za jake cifre (70-80mil pa i više) prije samo 2 godine ili godinu i po odjednom ode u Inter koji nije u stanju proci grupu u LP pored levata iz Dortmunda i ceskih amatera i to za 20 mil... pa to je kikiriki npr za Juventus (koji duplo plati za kulusevskog za kojeg je upitno hoce li i biti ikad kalibar za Juventus), Real (nake brazliske tinejdzere koji zabiju 10 golova u braz ligi placaju 40mil), Barcu i ostale...a takav igrac za 20 mil se propustio... ne znam bas... projekcije su jedno a relnost drugacija jer je Juventus u stanju dovesti Cristiana Ronalda (2. najboljeg ili najboljeg svih vremena kako ko uzme) i dati mu ukupno platu od 57mil eura (bruto iznos)... i tu vidis ko je gdje...
Kao sto ni Lukakua niko nije htio.
Lukaku: "In estate potevo andare a Torino o a Milano, ma io volevo l'Inter".
Da je dosao u Juventus bio bi najbolji veznjak na svijetu (Eriksen), a ovako ga niko nije htio. Nigdje nece spomenut da je Inter na celu sa Marottom od oktobra radio na dovodjenju danca. Ma jok. Niko ga nije htio.
U prevodu Juve da je htio doveo bi ga. Ko i Lukakua.

Lukaku: "In estate potevo andare a Torino o a Milano, ma io volevo l'Inter".
Da je dosao u Juventus bio bi najbolji veznjak na svijetu (Eriksen), a ovako ga niko nije htio. Nigdje nece spomenut da je Inter na celu sa Marottom od oktobra radio na dovodjenju danca. Ma jok. Niko ga nije htio.
U prevodu Juve da je htio doveo bi ga. Ko i Lukakua.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pazi sad price, a kad su oni završavali slične transfere onda je to bilo drugo... Tad nisu bili propali igraci jer ih drugi nisu htjeli... Tad nije bilo mjerilo jel igraca traže najjaci timovi, a sad odjednom jeste...
Dobro znamo da ste ga htjeli u Juventusu, ali eto imate vi Rabiota i Ramseya
a ja za njih se pola dunjaluka ganjalo da potpišu pa vi yebeni i odaberu vas 
Dobro znamo da ste ga htjeli u Juventusu, ali eto imate vi Rabiota i Ramseya

Pa Inter je odradio fantastican posao u ovih zadnjih pola godine tj. Malo jace
Osim ovih wing bekova gdje se islo na iskustvo ovo ostalo su sjajna pojacanja
Ako cemo porediti sa juvetom eriksen i Lukaku bi bili prvotimci, a i barella bi vjerovatno igrao ili eto sensi
Treba biti posten pa cestitati Marotti
Osim ovih wing bekova gdje se islo na iskustvo ovo ostalo su sjajna pojacanja
Ako cemo porediti sa juvetom eriksen i Lukaku bi bili prvotimci, a i barella bi vjerovatno igrao ili eto sensi
Treba biti posten pa cestitati Marotti

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Evo tweet od 2. Augusta od najpouzdanijeg novinara oko Juventusa da je Lukaku ''odbio'' Juventus (covjek je izmedju ostalog radio u press sluzbi Juventusa) i samo zahvaljujuci Dybali koji je otkantao i United i tada neobjasnjivo ludog Paraticia taj deal se nije desio (sve dogovoreno izmedju lukakua i juventusa, te uniteda i juventusa)... i vjecno mu hvala na tome da se u vrhu napada ne gleda 90 kila bukovine (matuidi medju napadacima)....
Dybala skips Juventus checkup as Lukaku agrees €9m annual contract
(Romeo Agresti)
A evo i od novinara kojeg ovdje najvise cijene, mada oko Juventusa nije pouzdaniji od Agrestia...
https://gianlucadimarzio.com/en/dybala- ... n-the-race
I naravno da se zelio eriksen prije 2 godine ili godinu i po... pa cak i sam sa ga i prizivao jer je tada bio top 3 veznjaka na svijetu (zelio sam ga umjesto Mireta na toj poziciji u Allegrievom sistemu, i mogu naci postove o tome), ali u zadnjih godinu ni sjena tog igraca.... i upravo je to razlog sto ga ni jedna top ekipa nije htjela dovesti a mogao se dovesti za 20 tak miliona... eto ako ko uspije demantovati Agrestievim, Romanovim ili di Marziovim tweetovima da ga je Juventus zelio u zadnjih pola godine svaka mu cast (a bome i Real, Barca ili tako jos neko) a ja msm da necete takvo nesto naci jer nekad od novembra samo se Inter spominje kao destinacija za Eriksena....
Dybala skips Juventus checkup as Lukaku agrees €9m annual contract
(Romeo Agresti)
A evo i od novinara kojeg ovdje najvise cijene, mada oko Juventusa nije pouzdaniji od Agrestia...
https://gianlucadimarzio.com/en/dybala- ... n-the-race
I naravno da se zelio eriksen prije 2 godine ili godinu i po... pa cak i sam sa ga i prizivao jer je tada bio top 3 veznjaka na svijetu (zelio sam ga umjesto Mireta na toj poziciji u Allegrievom sistemu, i mogu naci postove o tome), ali u zadnjih godinu ni sjena tog igraca.... i upravo je to razlog sto ga ni jedna top ekipa nije htjela dovesti a mogao se dovesti za 20 tak miliona... eto ako ko uspije demantovati Agrestievim, Romanovim ili di Marziovim tweetovima da ga je Juventus zelio u zadnjih pola godine svaka mu cast (a bome i Real, Barca ili tako jos neko) a ja msm da necete takvo nesto naci jer nekad od novembra samo se Inter spominje kao destinacija za Eriksena....
Pa naravno.Svaki klub ima jednog takvog.Vide da prolaze povlaštenima pa svi pokušavaju.To i je moja poanta.Zato i imamo to što imamo jer nekima prolazi pa onda i drugi pokušavaju.Da ne prolazi nikome i da se kažnjava kako treba mozes si mislit kako bi itko pokušavao simulirat.Padovan je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:11Pa imate i vi jednog takvog Lautaro ne zaostaje nimalo za ostalim, ali vi ste mali pa se ne racuna izgledaSiamoNoi je napisao/la: Neymar i ekipa,a ekipa su klubovi poput Reala i Jome kojima se svašta dopušta čime se ide u tešku krajnost i nogomet pretvara u balet.Privilegirani klubovi su glavni razlog što danas imamo sve više i više dajvera.![]()
Ovako je Ramsey najbolji veznjak na svijetu,a Rabiot najbolji mladi kuknjava
Pa i nije bilo toliko odusevljenje dolaskom Ramseya i Rabiota, vecina je smatrala da treba tu bolji igrac, ne treba biti bezobrazan i uvijek vrtiti isto. Svakako da su i oni bili mnogo pozeljniji od Matuidija i Khedire.
Juventus je snagu pokazao kada se tukao za De Ligta, to je bio dobar posao gdje se pobjedila jaka konkurencija. Rabiot, Ramsey i nisu bili mnogo trazeni, kao niti Can, a dobili su plate mnogo vece nego sto vrijede..
Juventus je snagu pokazao kada se tukao za De Ligta, to je bio dobar posao gdje se pobjedila jaka konkurencija. Rabiot, Ramsey i nisu bili mnogo trazeni, kao niti Can, a dobili su plate mnogo vece nego sto vrijede..
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Meni je do danas ostao misterij kako je Ramsey dobio plaću koju je dobio.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne dopustiti da minut šutnje i crne trake je sramno.Padovan je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:52Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:59Jel moguće da ovakvi debili upravljaju ligom. Kakvi idioti.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zalosno i sramno, fašisti na čelu saveza, to se već odavno zna...Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 23:28Ne dopustiti da minut šutnje i crne trake je sramno.Padovan je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:52Romagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:59Jel moguće da ovakvi debili upravljaju ligom. Kakvi idioti.![]()
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.