Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Arrivederci Gefufna

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Juventus ce opet uzeti scudetto.
Ovo je samo 1 udarac na korist Conteu, ali dzaba kad Inter ne mozhe ni gotove tekme da zatvori. A ima i gostovanje u Torinu.
Ovo je samo 1 udarac na korist Conteu, ali dzaba kad Inter ne mozhe ni gotove tekme da zatvori. A ima i gostovanje u Torinu.
Cestitam Napoliu , zasluzeno !!!
A mora nekad i sampion da izgubi...
A mora nekad i sampion da izgubi...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Juve je šampion 85%, imaju pobjednički mentalitet, a mi vazda useremo od januara na dalje a oni pokažu rutinu a Lazio će se već raspast. Ma da bih ja volio da kiksaju piz.de al teško ostvarivo.
De light il de ligt, isti kura.c, pet put igraju rukom nikom ništa

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Inter je sam sebi kriv jbg, realno tu su bara-bara Juventusom cijelu polusezonu i onda sebi dopuste seriju od tri utakmice bez pobjede, al' i pored toga opet je tri boda razlike, što nije neka razlika iako Inter ima teži raspored od Juventusa, barem ako gledamo ove derbi utakmice.
Neko je ovdje pisao prošli vikend, dobar komentar, Inter će kiksati par utakmica, Juventus će te kikseve iskoristiti sa pobjedama od po 1:0 ili 2:1 i opet će osvojiti titulu, šampionski jbg
Neko je ovdje pisao prošli vikend, dobar komentar, Inter će kiksati par utakmica, Juventus će te kikseve iskoristiti sa pobjedama od po 1:0 ili 2:1 i opet će osvojiti titulu, šampionski jbg

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lazio to rutinsko uzima.
Da Sarri izgubi titulu od Lazia pdf Juvea bi zaratio međusobno.
Da Sarri izgubi titulu od Lazia pdf Juvea bi zaratio međusobno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakav Lazio, nemaju oni mentalitet za Intertoto cup kamoli Scudeto. Slično važi i za Inter.
"We need to suffer. And we need to fight."

Michelangelo, Stvaranje Adama. Daleko najbolja koreografija Laziala koju su ikad digli.
eo koliko znaci jedna obicna pobjeda nad veliki Juve
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma ne slave oni što su pobijedili Juve nego što su konačno upali u top 10 na tabeli

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Igrao je ok u Interu.U pojedinim trenucima bio odličan.Nego bio žrtveno janje Manciniju,a kasnije se sam izbacio nažalost.Ali i to je sve bila posljedica lošeg tretmana od početka.
Neymar i ekipa,a ekipa su klubovi poput Reala i Jome kojima se svašta dopušta čime se ide u tešku krajnost i nogomet pretvara u balet.Privilegirani klubovi su glavni razlog što danas imamo sve više i više dajvera.
Pa imate i vi jednog takvog Lautaro ne zaostaje nimalo za ostalim, ali vi ste mali pa se ne racuna izgledaSiamoNoi je napisao/la: Neymar i ekipa,a ekipa su klubovi poput Reala i Jome kojima se svašta dopušta čime se ide u tešku krajnost i nogomet pretvara u balet.Privilegirani klubovi su glavni razlog što danas imamo sve više i više dajvera.

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Povezuje se sa Barcom, tamo bi mu sigurno prolazio ovaj "skill" ali dok je u Interu bolje mu je da se okani toga, nije nikad dobio faul samo džabe prlja dres

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jel moguće da ovakvi debili upravljaju ligom. Kakvi idioti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Official: Lautaro Martinez will skip the derby. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ako se ne povrijedi u prvih 20 minuta
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.