Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tristan10
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Tristan10 » 28 jan 2020, 12:18

Grčki sportski mediji ne štede komplimente na račun Šabanadžovića, te konstatiraju da se radi o velikom talentu koji je u proteklom mjesecu pokazao i više nego što se očekivalo, ali i da može još puno napredovati, tako da su velika očekivanja navijača AEK-a.

- Moram istaći da su mi puno pomogli, a pomažu mi još Ognjen Vranješ, Marko Livaja i Nenad Krstičić. Upravo sinoć me zove Vranješ i kaže spremaj se, šaljem vozača po tebe u hotel, Krstičić slavi rođendan koji je bio 3. jula – napominje Šabanadžović, koji još nije uspio naći stan u Atini.

Ovo je sustina. Dosta pozitivna osoba koja zeli pomoci kao nasi ostali reprezentativci, Sunjic, Besic, Vranjes. Svi bi oni trebali da budu jednaki dok nose BiH dres. Ljudi prave problem gdje ne bi trebao da se pravi problem, kad imamo dosta vise izazova u drzavi ali i u reprezentaciji.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 28 jan 2020, 12:28

Najveći poraz u ovom je što postoji masa koja bi za kojekakav nastup na EP ili SP prodala svoj dignitet, još jednom pljunula u žrtve rata i dozvolila ponižavanje od četnika i ustaša.

Što je najgore, ovaj četnik nije ni prosječan igrač. I da je znalac, vanserijski, sa reprezentacijom je završio.

Kakav obraz i kakav “moral stada”, što bi rekao jedan.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 jan 2020, 12:48

Ako hoce da igra presarat ce tetovazu kao i onu prvu, izvin.se saigracima i to je to.
Ako je ovo slucaj onda on o samome sebi najvise govori...
Ako to uradi ja nemam ništa protiv da igra ako selektor i saigraci imaju svoje vidjenje i rijesen slucaj...sve dok gine na terenu vise od svih dr.reprezentativaca, kao sto je i dosad bio slucaj.
Za taj svoj potez je vec dobio kaznu, odstranjen je iz tima...i to je jasna poruka svim igračima.
Ako se "pokaje" onda i ima povratka...
Ako tetovaza ostane a on dobije poziv..eh to je vec druga prica.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 jan 2020, 12:57

Giljotina je napisao/la:
28 jan 2020, 12:28
Najveći poraz u ovom je što postoji masa koja bi za kojekakav nastup na EP ili SP prodala svoj dignitet, još jednom pljunula u žrtve rata i dozvolila ponižavanje od četnika i ustaša.

Što je najgore, ovaj četnik nije ni prosječan igrač. I da je znalac, vanserijski, sa reprezentacijom je završio.

Kakav obraz i kakav “moral stada”, što bi rekao jedan.
druze mi prodajemo svoj dignitet na svakim izborima. kao i svakodnevnom zivotu gledajuci i svrsavajuci na srpsko smece poput zvezdi granda, parova. Dopustajuci orgijanja cetnika po Srebrenici. Ustasa po Kiseljaku i drugim gradovima. Gdje je recimo profesorica pokusala natjerati mog buraza da pjeva Hrvatsku himnu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 12:59

Neka gine i znoji dres na Kosovu, u reprezentaciji BiH ne smije biti mjesta za DEKLARISANE ČETNIKE, koji tetoviraju ratne zlocince.
Ako sam nekada i bio misljenja da budali treba oprostiti, ako se pokaje, sada nisam. Taj covjek vise ne smije obuci dres BiH. :stop:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 28 jan 2020, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 jan 2020, 13:18

Dusko je postavio Ognjenu 2 uslova, prvi je da nosi podmajicu i ne izlazi u javnost sa istaknuton tetovazom a drugi uslov je da ne daje medijske izjave odnosno da ne reagira na provokacije

Od njega se nece traziti nikakvo javno izvinjenje
To je za sad sto se iz price i razgovora zna
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 28 jan 2020, 13:19

DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 12:59
Neka gine i znoji dres na Kosovu, u reprezentaciji BiH ne smije biti mjesta za DEKLARISANE ČETNIKE, koji tetoviraju ratne zlocince.
Ako sam nekada i bio misljenja da budali treba oprostiti, ako se pokaje, sada nisam. Taj covijek vise ne smije obuci dres BiH. :stop:
A smije li covJek obuci dres BIH?
Show me your donuts 0 0

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 jan 2020, 13:27

Krofna je napisao/la:
28 jan 2020, 13:19
DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 12:59
Ako sam nekada i bio misljenja da budali treba oprostiti, ako se pokaje, sada nisam. Taj covjek vise ne smije obuci dres BiH. :stop:
A smije li covJek obuci dres BIH?
Evo , izmijenio sam...proleti u brzini. Ovo je ipak prenaivno, da bi bilo greska.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jan 2020, 13:30

Dobra je stvar što imamo makar jednog stopera koji igra u odličnoj formi.
Nadam se da će nam to pomoći na putu za Euro.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 28 jan 2020, 13:30

Kolika frka radi jednog igraca. :crazy:
Mjau !

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jan 2020, 13:31

slika

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 28 jan 2020, 14:41

DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 12:14
slika

Osnovna skola u Srebrenici, prije par dana :thumbdown:
Ovo je "kultura" koju propagira Vranjes, nazalost i njegovi simpatizeri , pod jeftinim izgovorima da nam je potreban, da to nema veze...nezrele osobe koje misle da su cool kad podrzavaju budale.
Stvarno je sramotno dokle smo stigli. Cetnici ce pobijediti, kada normalni ljud i prihvate da je biti cetnik normalno.

Nazaloast, ovo je ozbiljnije pitanje od diskusije foruma ss i nadati se da ce u NFSBiH donijeti razumnu odluku i zauvijek Vranjesa odstraniti iz reprezentacije. Sve drugo bi bio poraz, puno veci od neplasmana na EP.
Evo oglasili se njihovi vjerski poglavari i osuli paljbu po djeci koja su to radila. :hmmmmm:

https://saff.ba/srebrenicki-svestenik-p ... grijesite/

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jan 2020, 14:44

DrFilgud je napisao/la:
28 jan 2020, 12:14
slika

Osnovna skola u Srebrenici, prije par dana :thumbdown:
Ovo je "kultura" koju propagira Vranjes, nazalost i njegovi simpatizeri , pod jeftinim izgovorima da nam je potreban, da to nema veze...nezrele osobe koje misle da su cool kad podrzavaju budale.
Stvarno je sramotno dokle smo stigli. Cetnici ce pobijediti, kada normalni ljud i prihvate da je biti cetnik normalno.

Nazaloast, ovo je ozbiljnije pitanje od diskusije foruma ss i nadati se da ce u NFSBiH donijeti razumnu odluku i zauvijek Vranjesa odstraniti iz reprezentacije. Sve drugo bi bio poraz, puno veci od neplasmana na EP.
Još jedan od razloga da se istjera vjeronauka iz škole.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 28 jan 2020, 14:56

Hahahaha, brat je to povezao s vjeronaukom. Inace su svi cetnici bili uzorni vjernici - krscani. :rol: :rol:

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 28 jan 2020, 14:58

@asd
Jel se ti zayebavas?
Zasto da se istjera vjeronauka iz skola?
zbog par klosarskih debila?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jan 2020, 14:59

Jok, eto. Povezat ću s fizikom i izučavanjem velikog praska iako se ovo dogodilo na vjeronauci.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 28 jan 2020, 15:00

Nije problem vjeronauka nego velikosrpska četnička ideologija koja se širi po manjem entitetu

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 28 jan 2020, 15:10

ASD je napisao/la:
28 jan 2020, 14:59
Jok, eto. Povezat ću s fizikom i izučavanjem velikog praska iako se ovo dogodilo na vjeronauci.
Kakve veze vjeronauka ima sa cetnicima i takvim odgojom :?:
Znaci i onaj uzorni srbin koji mrava ne bi zgazio, vjernik, pazi komsije, uzorno se ponasa, gleda da ne vrijedja nikog, i cetnicko divljanje su za tebe isto.
Musliman koji SRCEM PRAKTIKUJE ISLAM,gleda sta prica, gdje, kome, daje zekat, ne napada nikog osim u samoodbrani, postuje druge, i td tebi je isti ko onaj budalas sto se raznese u trznom jer pobogu, isli zajedno na vjeronauku :rol: :roll:
Vjeronauka i ideologija....Momak zaustavi se,bulaznis.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 jan 2020, 15:37

Sviuodbranu je napisao/la:
28 jan 2020, 15:10
ASD je napisao/la:
28 jan 2020, 14:59
Kakve veze vjeronauka ima sa cetnicima i takvim odgojom :?:
Znaci i onaj uzorni srbin koji mrava ne bi zgazio, vjernik, pazi komsije, uzorno se ponasa, gleda da ne vrijedja nikog, i cetnicko divljanje su za tebe isto.
Musliman koji SRCEM PRAKTIKUJE ISLAM,gleda sta prica, gdje, kome, daje zekat, ne napada nikog osim u samoodbrani, postuje druge, i td tebi je isti ko onaj budalas sto se raznese u trznom jer pobogu, isli zajedno na vjeronauku :rol: :roll:
Vjeronauka i ideologija....Momak zaustavi se,bulaznis.
Nije njemu problem vjeronauka u skolama nego islam jedino. Sta ocekivati od lika koji je po ocu kusturica a po majci galijasevic.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 jan 2020, 17:43

Cinik kakav jeste Bajević bi napustio klupu kad bi neki navijači napravili neizdrživo stanje oko reprezentacije zbog povratka Vranješa, samo bi rekao da se prevario da je on taj koji odlučuje ko treba da bude u ekipi i vratio se u svoj dom u najlješem kvartu u Atini.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Hafiz00 i 20 gostiju.