Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Nemamo uopšte platforme kako spada na bilo kakvoj društvenoj mreži a kamol kvalitetan dizajn objava 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pratiš li ti ili samo bezveze naklapaš?DeColo19 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:06Al Stvarno ne vidim sta misli dobit pozivanjem vranjesa, taj Lik zadnju godinu nema ozbiljne utakmice i samo na osnovu toga ne treba ga zvat za repku, druga stvar samo stvara bijes kod navijača koji će se okrenut protiv selektora i time nećemo dobit ništa.
Vranjes odigrao 18 utakmica ove sezone za AEK...bilo bi i vise da nije bilo suspenzije od 4 tekme zbog zutih odnosno crvenog kartona.
Pretpostavljam da mnogi i dalje gledaju postavu Anderlechta iz kola u kolo pa vide da ga nema.
Pretpostavljam da mnogi i dalje gledaju postavu Anderlechta iz kola u kolo pa vide da ga nema.

Ma ne pratim nema ga u medijima pa ne znam gdje je, posle one afere niko ga vise i ne spominje.. Al svejedno nakon svega mislim da nam nije potrebanTedBundy je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:21Pratiš li ti ili samo bezveze naklapaš?DeColo19 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:06Al Stvarno ne vidim sta misli dobit pozivanjem vranjesa, taj Lik zadnju godinu nema ozbiljne utakmice i samo na osnovu toga ne treba ga zvat za repku, druga stvar samo stvara bijes kod navijača koji će se okrenut protiv selektora i time nećemo dobit ništa.
Istina o Borcu se slabo piše, sve nešto iz daljine...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
[*]
Sam sebi se dokazao kakav plicak od mozga si. Steta roditeljskih para za internet. Preporuka je kakva knjiga ...DeColo19 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 23:08Ma ne pratim nema ga u medijima pa ne znam gdje je, posle one afere niko ga vise i ne spominje.. Al svejedno nakon svega mislim da nam nije potrebanTedBundy je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:21Pratiš li ti ili samo bezveze naklapaš?DeColo19 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:06Al Stvarno ne vidim sta misli dobit pozivanjem vranjesa, taj Lik zadnju godinu nema ozbiljne utakmice i samo na osnovu toga ne treba ga zvat za repku, druga stvar samo stvara bijes kod navijača koji će se okrenut protiv selektora i time nećemo dobit ništa.
Raja, sta vam je bitnije: da BiH se plasira na EP ili da Vranjes ne igra za BiH ...
Kad to skontate, sljedeca 2 mjeseca foruma ce vam lakse pasti ...

Kad to skontate, sljedeca 2 mjeseca foruma ce vam lakse pasti ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ima ... none of above ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ko da je Vranjes tolika prevaga da sa njim sigurno prolazimo na euro

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Da je srbin i da se zove Radovan, ne bi smetalo uopste, srbin pa sta.
Ali posto je deklarisani cetnik Vranjes, izvini ali smeta.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
niko normalan nema problem sa srbima u repki ali sa chetnicima, da, svakako.
repka sa krunicem, stevanovicem, gojkom itd je moja repka za koju cu navijati ali repka sa chetnikom br. 6 nije moja repka i u tom slucaju, yebes euro, ha ja...ali da cu otici na tekmu i doticnom yebat mater na svakom koraku, to stoji:-)
na kraju krajeva, to nije igrac koji ce ti donijeti neku prevagu pa da se moze reci sa njim su nam sanse za euro puno vece. Naprotiv, u ovom trenutnom stanju, veca je sansa da ce sve zayebati svojim prisustvom. Nismo svi javier, ima nas zatucanih koji ce prije izabrati ponos nego euro!
repka sa krunicem, stevanovicem, gojkom itd je moja repka za koju cu navijati ali repka sa chetnikom br. 6 nije moja repka i u tom slucaju, yebes euro, ha ja...ali da cu otici na tekmu i doticnom yebat mater na svakom koraku, to stoji:-)
na kraju krajeva, to nije igrac koji ce ti donijeti neku prevagu pa da se moze reci sa njim su nam sanse za euro puno vece. Naprotiv, u ovom trenutnom stanju, veca je sansa da ce sve zayebati svojim prisustvom. Nismo svi javier, ima nas zatucanih koji ce prije izabrati ponos nego euro!
-
- Kontakt:
Najsmjesnije je meni sto ko fol osudjuju pojedini sto vecina nece Vranjesa, iako se deklarisao kao cetnik, a srbi napravili Skandal sto "balija "nece da pjeva himnu.
Iako 50 posto igraca u svijetu ne pjeva yebeni tekst vecinom, ali hej, Bosnjak ne pjeva boze pravde, sramota. A mi bi trebali da sutimo na cetnicko orgijanje. Ma hajdee.
Pogotovo ovi bosnje, kakav retardiran mentalni sklop Lulica pljuju, a Vranjesa velicaju, fol dobar igrac.
Yebo mu ja eto mater cetnicku, radije neka stave kolac na desni bek nego da on igra.

Iako 50 posto igraca u svijetu ne pjeva yebeni tekst vecinom, ali hej, Bosnjak ne pjeva boze pravde, sramota. A mi bi trebali da sutimo na cetnicko orgijanje. Ma hajdee.
Pogotovo ovi bosnje, kakav retardiran mentalni sklop Lulica pljuju, a Vranjesa velicaju, fol dobar igrac.
Yebo mu ja eto mater cetnicku, radije neka stave kolac na desni bek nego da on igra.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
- JavierBosnia
- Kontakt:
@babino Ti si covjek zvani ponos 
Ps. Pisam ti se u takav ponos

Ps. Pisam ti se u takav ponos

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
sta ces, nemeremo svi biti europejci, neka nas i ovakvih.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:47@babino Ti si covjek zvani ponos
Ps. Pisam ti se u takav ponos![]()
nego, vidjel kako djeca jucer orgijaju u srebrenickim skolama....kazu chetnici samo skolska predstava

Kao sto je Prcic bio svojevremeno za Brazil.
Mjau !

Osnovna skola u Srebrenici, prije par dana

Ovo je "kultura" koju propagira Vranjes, nazalost i njegovi simpatizeri , pod jeftinim izgovorima da nam je potreban, da to nema veze...nezrele osobe koje misle da su cool kad podrzavaju budale.
Stvarno je sramotno dokle smo stigli. Cetnici ce pobijediti, kada normalni ljud i prihvate da je biti cetnik normalno.
Nazaloast, ovo je ozbiljnije pitanje od diskusije foruma ss i nadati se da ce u NFSBiH donijeti razumnu odluku i zauvijek Vranjesa odstraniti iz reprezentacije. Sve drugo bi bio poraz, puno veci od neplasmana na EP.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Sveti i 149 gostiju.