Bravo
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
E jes originalan ovaj, dobro još nije sam sebi sprčio 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sanse za to su ne vece od 50%...nazalost ali tako je.
Sanse da bude izvizdan su najmanje 90 posto.hurem je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:31Sanse za to su ne vece od 50%...nazalost ali tako je.
Citaj komentare po npr Facebooku,90 posto ljudi je protiv njega
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Koga briga šta krezubi "ko ne skače mrzi Bosnu" navijači iz Minhena misle?
Krezubi ima najvise po BiH. Pogotovo iz tih vukojebina iz koji takvi kao ti poticu.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam cemu toliki napadi na dijasporu?
Ko da su oni jedini koje ne podnose vranjesa,nece njemu samo dijaspora zvizdati nego i ostala raja
Njegov poziv kvari atmosferu medju svim navijacima
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Makar ne zagađujemo civilizovane države svojim prisustvom.
Zato zagadzujete necivilizovane vukojebine iz koji poticete.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pusti ga. Lik je po ocu kusturica, po majci galijasevic. Njemu je dijaspora kriva cak sto ga j.ebu bh politicari iz dana u dan.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovdje se ne zna ko koga više mrzi, gledajuci bošnjački korpus. Pored nas ovakvih ne trebaju nam veći neprijatelji. 

- ASD
- Kontakt:
Kad već otvaraš usta. Treba da znaš da su Banovići bili još u bivšoj državi jedna od najrazvijenijih, najurbanijih i najobrazovanijih opština u BiH.
Mada, nebitno. Ne aludiram na mjesto porijekla. Nikola Tesla se recimo rodio u Smiljanu pa bio svjetski čovjek.
Krezubi su jer prave takvu seosku atmosferu da bi se afrička plemena postidila. Većina tih živi u evropskim zemljama (dobro za njih), ali štetno po države jer se nisu trunku prilagodili civilizovanom Svijetu. Hajd sad zdravo "Bosna je šampion oooo".
Mada, nebitno. Ne aludiram na mjesto porijekla. Nikola Tesla se recimo rodio u Smiljanu pa bio svjetski čovjek.
Krezubi su jer prave takvu seosku atmosferu da bi se afrička plemena postidila. Većina tih živi u evropskim zemljama (dobro za njih), ali štetno po države jer se nisu trunku prilagodili civilizovanom Svijetu. Hajd sad zdravo "Bosna je šampion oooo".
Pogotovo kada svi znamo da nam je izvrsna atmosfera na svim okupljanjima jedino sto imamo.
Pa ako ti toliko smeta idi ti na utakmice i pokaži svima šta je to ‘civilizovani svijet’, ali ne, nećeš...ASD je napisao/la: ↑27 jan 2020, 21:03Kad već otvaraš usta. Treba da znaš da su Banovići bili još u bivšoj državi jedna od najrazvijenijih, najurbanijih i najobrazovanijih opština u BiH.
- JavierBosnia
- Kontakt:

Nevezano za igrace u prvoj postavi igrao sam se malo sa Photoshopom da vidimo kako to izgleda kada se na nivou objavljuje pocetnih 11, umjesto onih na usklikanom papiru
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Al Stvarno ne vidim sta misli dobit pozivanjem vranjesa, taj Lik zadnju godinu nema ozbiljne utakmice i samo na osnovu toga ne treba ga zvat za repku, druga stvar samo stvara bijes kod navijača koji će se okrenut protiv selektora i time nećemo dobit ništa.
Begovic u prvom sastavu neke ekipe je samo i moguce u Photoshopu.JavierBosnia je napisao/la: ↑27 jan 2020, 21:39
Nevezano za igrace u prvoj postavi igrao sam se malo sa Photoshopom da vidimo kako to izgleda kada se na nivou objavljuje pocetnih 11, umjesto onih na usklikanom papiru
Show me your donuts 0 0
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAGarfia, Maverick, Sheyi i 63 gosta.