NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Lillard zadnjih 5
34, 34, 61, 47, 50
34, 34, 61, 47, 50
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koja sjebada, jos kad se sjetis da je jos skoro jedna citava porodica stradala. To se desava i kad su zemljotresi al ovo strasnije zvuci jer se to moglo izbjeci...
Kad sam bio dijete, uvijek sam nekako zamišljao da se poznatim ličnostima nikad ništa ne može desiti, jer je njima očito da "budu sretni". Kako starim čini mi se da su ti ljudi manje nafake nego mi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Grob te **** još ne mogu da vjerujem, koliko puta sam se u pola četiri ili pola pet budio da ga gledam, **** Lejkerse samo sam zbog njega gledao košarku. Igrao i odbranu i napad vazda 200 posto davao od sebe. Baciš papir u kantu kažeš Kobi, neko je dobro rekao igraš Kanter Strajka pogodiš bombom lika kažeš Kobi 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Black Mamba u bijelom?Donnie Darko je napisao/la: ↑27 jan 2020, 17:44Ma tražio sam bilo kakav samo da je png pa da nema pozadina nikakva. Msm ako bude, ide fadeaway.
Ovaj je najbolji.
Gledam na FB kopiraju Epijev post i lijepe kao svoj u komentarima, ccc
- BuffonGigi
- Kontakt:
Phil se oglasio, Lebron jos nije...ali onaj video s aerodroma govori vise od bilo kakve objave. Njih dvojica su bas u zadnje vrijeme bili blizi nego ikad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tek sad vidim Philovu objavu.BuffonGigi je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:52
Phil se oglasio, Lebron jos nije...ali onaj video s aerodroma govori vise od bilo kakve objave. Njih dvojica su bas u zadnje vrijeme bili blizi nego ikad.
Ide Bron od aprila u PO-Mamba mode. Svjedocit cemo necemu mnogo velikom. One for the Bean.
- Nail for Real
- Kontakt:
MIslim da cuva za utakmicu, ono pred sam pocetak.
A ima video gdje covjek place nakon sto je saznao, izgleda da je bas razvio super odnos sa Kobijem od kako je u Los Angelesu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tekma sutra izmedju LAL i LaC ce biti izliv emocija, LBJ je msm bas skrhan, jer njih dva su postali bas dobri u ove zadnje dvije godine od kako je ovaj u LaL.
Tajming je... Čudan. Pogotovo za njega. Lik je trenutno vjerovatno najtužniji čovjek na svijetu.
- invincible1921
- Kontakt:
AirRamiz je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:46promjena loga je fina ideja, povlacenje broja vec nije
vrijeme je da jerry west logo ode u penziju....jordan je veci, ali ovo s kobeom je vise simbolicno.
nema vise ovako posvecenih igraca...covjek je do u tancine proucavao svako sudisjko pravilo,polozaj sudija tokom meca da bi im lakse prodao faul...proucavanje svih protivnika pa i najvecih bezveznjaka...itditd....jedino kod kristiana vidim istu glad za pobjedama i radnu etiku...ovo ostalo je daj da uzmem pare , guzim.. ako se uzme koja titula dobro i jest
u pravu je jabbar, kobe je bio vise od sportiste....za razliku od jamesa koji nema ni njegovu volju , strast,pamet ni karizmu, gurao je i neke druge drustveno korisne stvari...steta pa je prekinut u tome

Boze sacuvaj..nemojte makar pisat gluposti na racun ovakve tragedije
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 jan 2020, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da, od onog pisanja na tenama, i svih njihovih izljeva emocija u javnosti, cini se da su bas postali bliski u zadnje vrijeme. A i inace, Kobe je od pocetka imao posebnu vezu sa svim tim mladjim saigracima iz reprezentacije. S Melom, Wadeom, Paulom, Stoudemireom najvise...ali naravno i sa Lebronom. Kasnije je bio mentor i Kajriju. Cini se da su ga vise voljelj i cijenili protivnicki all star igraci, nego vlastiti saigraci. Svi znamo kakav je nekad bio prema kolegama iz ekipe, ali na kraju ako je neko htio da uspije, uvijek bi se zblizili.
Javio se AD... Lebrona ce ova tragedija promijeniti 100%...
I jeste mu bio idol cini mi se proslo ljeto je Gianis licno trenirao sa Mambom
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- BuffonGigi
- Kontakt:
U 20.00 na Areni 1 pocinje noc posvecena Kobeu. Prvo emisija sa Edinom od sat vremena, pa zadnja utakmica u Lakersima, pa dokumentarac.
Kobe Bryant will be a first-ballot enshrinement into the Naismith Basketball Hall of Fame class of 2020. "Expected to be arguably the most epic class ever with Kobe, Tim Duncan and Kevin Garnett," HOF chairman Jerry Colangelo says. "Kobe will be honored the way he should be."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I dalje nista od LeBrona i Kyriea. Boga pitaj u kakvom su stanju sad..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ma ljudi pate,nije im bitno pisakranje na drustvenim mrezama,i svaka im cast na tome ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.