"There are no negotiations around Bernardeschi, not with Barcelona and not with Milan"
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Milan and Juventus are working on the Paqueta-Bernardeschi swap deal. It's the desire of all parties. Intermediaries and agents are working on it but there is distance on the cash part"
Neki Marco Conterio, koliko je pouzdan, to je sad upitno!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Do you renounce satan, Michele Rizzi?
Yes!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Tesko da ce ovo proci ali eto vidjet cemo
Schira: Emre Can is getting closer to Borussia Dortmund from Juventus for €23M. For him is ready a contract until 2024. Talks ongoing to finalize the deal.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Imat cemo plusvalenzu na Canu 0 eura. 15 mil smo dali agentima, i 7-8 potrosili na platu prosle sezone. A da je nesto odigrao osim utakmica protiv Atletica, nije nista.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Accordo Juve-Borussia per Emre Can: ai bianconeri 25 milioni
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
'tici ni na igraču koji je doveden bez odštete ne može zaraditiBuffonGigi je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:56Imat cemo plusvalenzu na Canu 0 eura. 15 mil smo dali agentima, i 7-8 potrosili na platu prosle sezone. A da je nesto odigrao osim utakmica protiv Atletica, nije nista.

Di Marzio sinoć izvještava da se sada Juventus omišlja da li da pusti MDS u PSG. Kaže Juventus se omišlja zato što je MDS svestran i može igrati i lijevo i desno.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa ocigledno da je s Danilom nesto ozbiljno, inace bi Allegrijev sin vec odavno dobio cipelu br 45 u prkno.
- IlPrincipino
- Kontakt:
jbt kakve mi plate dajemoCdS: S Kurzawom je postignut dogovor. 4 miliona eura + bonusi

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ma nigdje veze, ali etoIlPrincipino je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:31jbt kakve mi plate dajemoCdS: S Kurzawom je postignut dogovor. 4 miliona eura + bonusi![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:
Danilo plus Kurzawa skupa imaju preko 10 miliona onda. A Danilo više gleda naše doktore nego teren. A i ovaj je neki pacijent mada nije mi djelovalo da će tako biti kada mu karijera kretala.
Emre skupo plaćen igrač koji nije korišten skoro pa nikako. A skoro ode. Ramiz također. Više bolestan nego što imamo koristi od njega.
Emre skupo plaćen igrač koji nije korišten skoro pa nikako. A skoro ode. Ramiz također. Više bolestan nego što imamo koristi od njega.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Izmedju 2 losa u ovom dealu izabran je ostanak losijeg... vjerovatno je tome kumovala povreda Danila gdje se ne zna kad ce se vratiti, te bi se u tom slucaju ostalo samo na Cuadradu (njegova historija povreda je impresivna takodjer)... zato je Mr. Univerzalac ostao jer pokriva oba beka, a Kurzawa samo lijevu stranu... no nije da se Kurzawa ne moze dogovoriti za ljeto kada mu ističe ugovor ali pitanje koliko je potreban igrac koji nije ni 10% onoga sto je bio u Monacu... no ja da sam na mjestu Paraticia ja bi ga trampio cisto iz razloga sto se rjesavas de Sciglia kojeg niko ziv ne zeli osim pariskih ubleha...
Iskreno za platu koja se spominjala i bolje da nije dosao, previse je to za rezervu, a kazu da se racuna na Pelegrinija, tako da imas igraca za dvije sezone kojeg ces se tesko rijesiti..
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Problems with Marko Pjaca's move to Cagliari, it may not go through. [Romeo Agresti]

Sarri “joked” that maybe 'we should change back to our stripes so we could start receiving more penalties again'.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ispostavilo se da je ovo tacno. Na kraju ce biti ovaj januarski rok, tresla se gora rodio se mis. Da hoce makar Can otici, da ne propada covjek bez veze ovdje, jer ocigledno je stavi trenera prema njemu isti kao sto je bio Conteov prema Krasicu, Iaquinti i Amauriju.BuffonGigi je napisao/la: ↑28 jan 2020, 08:47Pa ocigledno da je s Danilom nesto ozbiljno, inace bi Allegrijev sin vec odavno dobio cipelu br 45 u prkno.
- IlPrincipino
- Kontakt:
TS: Radi se na produživanju Matuidijev ugovora.