FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pade mi na pamet jedna ideja povodom tih clanskih. Ne znam koliko bi bila isplativa u prvoj godini, ali dugorocno svakako, a i povecala bi broj navijaca.
Osoba koja je aktivan clan ima mogucnost dovesti jednu osobu koja bi se uclanila sa 50% popusta za tu godinu. Siguran sam da svako ima nekog clana porodice ili prijatelja kojem "malo fali", a ovo bi bio neki vid podsticaja za uclanjenje, s tim sto taj koji bi se uclanio uz pogodnost nema pravo dovesti slijedeceg po istim uslovima, barem ne u toj godini. Vrlo lako bi mogli uduplati broj aktivnih clanova za jednu godinu, a onda naredne pored te akcije ponuditi jos neku vrstu pogodnosti.
Osoba koja je aktivan clan ima mogucnost dovesti jednu osobu koja bi se uclanila sa 50% popusta za tu godinu. Siguran sam da svako ima nekog clana porodice ili prijatelja kojem "malo fali", a ovo bi bio neki vid podsticaja za uclanjenje, s tim sto taj koji bi se uclanio uz pogodnost nema pravo dovesti slijedeceg po istim uslovima, barem ne u toj godini. Vrlo lako bi mogli uduplati broj aktivnih clanova za jednu godinu, a onda naredne pored te akcije ponuditi jos neku vrstu pogodnosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Pa imaju te pogodnosti ili niste upoznati.Napapijri je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:28Pade mi na pamet jedna ideja povodom tih clanskih. Ne znam koliko bi bila isplativa u prvoj godini, ali dugorocno svakako, a i povecala bi broj navijaca.
3 člana porodice kad se učlanjuju 50 km košta, dakle treći plati 10 km
4 člana porodice 65 dakle četvrti dobije za 5 km člansku , 7 članova porodice dobije dvije članske besplatno etc.
kad 5 prijatelja se učlanjuje košta 80 , dakle peti dobije džaba
i što je više članova i prijatelja sve su veći popusti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma svaka ideja koja bi povecala broj clanova i posjetu je dobro dosla. Na kraju mozda sve ovo ne ostane samo na forumaskom pisanju, mozda dodje i do nekoga ko to moze realizovati. Treba gledati u buducnost, vazno je te kojima "malo fali" malo podstaci i pogurati i mozda postanu zagrizeni kao mi.Napapijri je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:28Pade mi na pamet jedna ideja povodom tih clanskih. Ne znam koliko bi bila isplativa u prvoj godini, ali dugorocno svakako, a i povecala bi broj navijaca.
Vazno je i siriti navijacku bazu po osnovnim skolama, po drugim bh gradovima, cak i dijaspori jer sto nas je vise to smo veci klub
Ma realno, pogodnosti je more. Žene sa članskom ulaze džaba na tekme. Jbt učlaniš curu kao poklon i ima džaba ulaz na sve domaće. Onda ovi paketi, popusti na količinu, pa i sezonske imaju junior, studentske i penzionerske.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel utakmica u 13:30h?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mame im natakerim svima taman ban dobio. Koji mentalni sklop moraš biti pa pod takvu objavu kaciti one slike. Umjesto da izraze saucesce oni ko papagaji jedno te isto dva mjeseca skoro, a kad im pogledaš profile i ne cudi od koga to dolazi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sto je najgore,to su sve nekakve dede ili tinejdzeriElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:00Mame im natakerim svima taman ban dobio. Koji mentalni sklop moraš biti pa pod takvu objavu kaciti one slike. Umjesto da izraze saucesce oni ko papagaji jedno te isto dva mjeseca skoro, a kad im pogledaš profile i ne cudi od koga to dolazi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Reci nam neki fin infooo kanarinacccc,ja znam za jednog igraca

Reci prvo ti sta znas 

Samo nam kazi poziciju
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Od 13:00 sati u TC Butmir igramo drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone, a protivnik nam je FK Rudar Kakanj. 

Utakmicu će započeti: Kovačević, Hodžić, Kurdić, Lazić, Stanojević, Gavrić, Salčin, Rahmanović, Cruz, Milanović i Ahmetović.
Šta je ovo, Stanojević lijevi bek?
Šta je ovo, Stanojević lijevi bek?

FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Vinko brate nisu te oni upoznali sa iigracima..Stanojevic je zadnji vezni a ne lijevi bek

Da bogda na hajr braco,vidi milanovic opet desnoBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:30Od 13:00 sati u TC Butmir igramo drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone, a protivnik nam je FK Rudar Kakanj.
Utakmicu će započeti: Kovačević, Hodžić, Kurdić, Lazić, Stanojević, Gavrić, Salčin, Rahmanović, Cruz, Milanović i Ahmetović.
Šta je ovo, Stanojević lijevi bek?![]()
3-5-2
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mozda ce 3 u zadnju liniju ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 12:30Od 13:00 sati u TC Butmir igramo drugu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone, a protivnik nam je FK Rudar Kakanj.
Šta je ovo, Stanojević lijevi bek?![]()
Ma da imamo 2 stopera pa mozda Stanojevic ili Hodzic budu 3 stoper. Vidjecemo
E ovo je već nešto. DobarprijedlogNapapijri je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:28Pade mi na pamet jedna ideja povodom tih clanskih. Ne znam koliko bi bila isplativa u prvoj godini, ali dugorocno svakako, a i povecala bi broj navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, skoJaa i 63 gosta.