Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Rekao je uz to da babuka nema vise sta traziti na slemovima
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 jan 2020, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma kakvi, ovo sad je sve što ima u njemu izvlači maksimum iz sebe, nema on snage za još puno ovako kvalitetnog tenisa. Poslije će poćet skraćivat sve više i više, a na riternu pravit manji pritisak, vazda je s njim isto, ko da ga ne znašronaldo99 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:30Poceo je Nick dobro udarati prvi servis, kazem jos ako digne BH nivo bice svega, al nzm sto vi govorite kako je on los u kretanju, on bas stize neke nenormalne stvari, samo sto djeluje umoran ali nije, moze trcati ko konj![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
iznenadjuje me bas...BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:32Rekao je uz to da babuka nema vise sta traziti na slemovima
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma decko je hot headed, pise stvari u afektudelinjo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:33iznenadjuje me bas...BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 10:32Rekao je uz to da babuka nema vise sta traziti na slemovima

- LlullSergio
- Kontakt:
bas to

sta kazes na Australskog sina ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
na ovome forumu vazda ista priča. povede neko 1:0, svejedno koji je sport u pitanju i odma se pametuje, gotovo itd...
naravno da svi očekuju da rafa dobije, to bi bilo normalno, ali prvo skoči pa reci hop! ako nick dobije treći sve je moguće. meni bi ovdje onaj TB do deset bio cool

naravno da svi očekuju da rafa dobije, to bi bilo normalno, ali prvo skoči pa reci hop! ako nick dobije treći sve je moguće. meni bi ovdje onaj TB do deset bio cool

Bgm Bodi ne bih se slozio da nema snage, vidjecemo kako ce se otvoriti sad 3-ci set, ja sam rekao da ce Kirdzo sig uzeti jedan set, bice ovdje svega, Nick pocinje biti sve sigurniji na svoj servis.
Nego Zverev bi mogao bas donirati sav novac za Australiju, brat igra kao lud, ne da ni brejk priliku pritivniku
Nego Zverev bi mogao bas donirati sav novac za Australiju, brat igra kao lud, ne da ni brejk priliku pritivniku

Dje je Sefkec da mi objasni kako Kirdzo dobi drugi set sa 40% osvojenih poena na drugu servu 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Covjek vam rekao istinu da Santiago nema sta vise traziti na GS i odmah ga napadate, a jaran vam...

@darkeru naucnice moj, 83% prvog i Rafa losije odigrao, a Fyrgios jos 15-7 w/uo, pa racunaj...
Znaci nista Kirdzo bolje, samo ovaj gore 

Zverev bolesno ubacuje prvi servis.Nije ni cudo sto mu niko ne moze prici na servisu
- Nail for Real
- Kontakt:
Respect
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
joj a kad mi napisemo Federer lose igra,odmah se jave da nam dokazu da je to do protivnika jer dobro igra...znaci nije do Kyrgiosa nego do Rafe 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Ajmo Kirdzo uzmi dva seta pa onda mozes i zijanit.Ucini to za kralja Leonidu **** 

Pa vazda je do Rafe nije do protivnika, nije kirdzo bio los u prvom vec je rafa bio odlican, sad se Rafi ne igra trenutno pa zato ovaj dobi set, ha ja
Pa ne očekujem ja od Rogera da se takma za titule, ovo mu je vjerovatno oproštajna sezona, volio bih da pokaže suprotno
Na stranu, ne znači da mislim da ne može uzeti Novaka i kompaniju, nego šanse su relativno male pogotovo na AO, a ne blista iskreno, jedino da se preporodi kao Stan the Babo pa da odradi ovaj AO momački
Na stranu, ne znači da mislim da ne može uzeti Novaka i kompaniju, nego šanse su relativno male pogotovo na AO, a ne blista iskreno, jedino da se preporodi kao Stan the Babo pa da odradi ovaj AO momački