Ne znam jel bolje bas Rafi sto je Stan prosao, ali ima Stan jos jedan tezak mec, Sascha ga ceka u 1/4 finalu.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
bosanskazvijer
Re: Grand Slam
Idemo Sascha, raznesi prijatelja svog Rusa po 4-ti put i podebljaj mi masno novcanik, da ne radim odmah mjesec, neplaceno cu uzeti. 

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kvalitet tenisa u gornjem i donjem dijelu zrijeba ne pamtim da je ikada ovoliko odskakao.Svako 4finale je jace od polufinala dole.Bravo Stanimal
Jbg, win win je za mene bilo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Nosaj sad avatare, hoces ti Medu forsirati. 

Bolje da si me poslusao za Saschu, uzmi lovu dok mozes.

Jedini mec muskog dijela koji sam tipovao za dobru lovu, dodao zene na njega i nema zime.
Bolje da si me poslusao za Saschu, uzmi lovu dok mozes.
Jedini mec muskog dijela koji sam tipovao za dobru lovu, dodao zene na njega i nema zime.
Mnogo laksi matchup za Rafu je Wawrinka nego Medvedev, to je naravno ako dodje do tog meca, jer i jedan i drugi imaju krv da propisaju u predstojecim mecevima.bosanskazvijer je napisao/la: ↑27 jan 2020, 08:49Ne znam jel bolje bas Rafi sto je Stan prosao, ali ima Stan jos jedan tezak mec, Sascha ga ceka u 1/4 finalu.![]()
Show me your donuts 0 0
Da se ne lazemo svi smo tipovali na Medu, govorili jesmo da ce biti gusto, ali Medi prednost dali, jedino Boston je jos orije pocetka rekao da ispada prije 1/4 i brat imao pravo 
Iskrwno meni je drago zbog Stana, ako bi volio da neko osvoji, a da to nije Roger onda je to Stan
Iskrwno meni je drago zbog Stana, ako bi volio da neko osvoji, a da to nije Roger onda je to Stan
-
bosanskazvijer
Istina da smo 90% nas tipovali na Medu, prvi ja, ali jedino Bodi se kladio na njega, umjesto da se kladio na Saschu, on ganja ove mizerija kvote. 

Fakat je bezze zijanio klocina, dobar je Stan bio, ali zreo za poraza u 4 seta, ko je kriv Rusu sto je otislo u 5.
Ma znao da se Bodinjo kladio, live kvota dobra bila kod 2-1 u setovima i na gust gem na pocetku 4.seta na Stanov servis, ogromnih 5.50 na Stana a 1.16 na Medu, ruska posla, mafijanje.

Fakat je bezze zijanio klocina, dobar je Stan bio, ali zreo za poraza u 4 seta, ko je kriv Rusu sto je otislo u 5.
Ma znao da se Bodinjo kladio, live kvota dobra bila kod 2-1 u setovima i na gust gem na pocetku 4.seta na Stanov servis, ogromnih 5.50 na Stana a 1.16 na Medu, ruska posla, mafijanje.
E cuj nnext gen haha.. Bodi sad ces biti fedovac
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nema ovih Nadalovaca dok god ne vide u kom smjeru ce krenuti mec 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, Stanu leže igrači ko Medo iako Medo malo i izlazi iz tog šablona zbog servisa ali kad Stan reternira onda idu duže izmjene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
bosanskazvijer
Fyrgios, autohtoni firgo sa Gorice, otac mu bio u komsiluku Gorana Bregovica, pa odselio za Australiju. 
Odradi ga Rafinha majstore zacas za tvoje Rafanovce, samo jos da Sascha odradi jarana svog jaranski i da idem za poslom happy...
Odradi ga Rafinha majstore zacas za tvoje Rafanovce, samo jos da Sascha odradi jarana svog jaranski i da idem za poslom happy...
Gdje Rafa stoji, zreo za jedan underarm 
Dugo jw izdrzao hah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Samo dobro riternirat i skoro sve odradjeno, ovaj je ofanzivno antitalenat teški
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za sada jednosmjerna ulica, Nicka ne ide servis i to se odmah osjeti.
Sa druge strane Rafa pogadja sve sto zamisli
Sa druge strane Rafa pogadja sve sto zamisli
Al brat vodi 40 15 i onda izvlaci dva dropa u nemogucoj situaciji iz koje ne bi ni Federer pogodio.. I to ga mi malo. Nije sakrio..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.