Nama treba moderno lijevo krilo,a da igra desno,tako kazu ovdje sad su moderna krilaFarci je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:20https://www.transfermarkt.com/amar-cati ... ler/450195
Kad bi ovo bila jedna posudba sa opcijom otkupa bilo bi odlicno po mom misljenju![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo da i ja podrzim tvoju akciju ako se rumeni javi na pp, i ja cu mu od sebe dati pola plate....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Oremus je desno krilo i to ce igrati. On desno, Jukic lijevo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Oremus ce igrati u vezi..kao cm.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Raja pomozite!Ja pisem na forumu preko moba i nikako ne mogu obrisati privatne poruke,a pricao sa likom i sad mu ne mogu odgovoriti jer je puno,sve sam uradio kao i na kompjuteru ali nece...Da probam preko sportsport aplikacije?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni radi normala i preko browsera, označim poruke sa strane i pobrišem. Koji browser na mobitelu koristiš? Možda je do tog, meni na Chromeu sve ide kao na računaru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2020, 23:45Raja pomozite!Ja pisem na forumu preko moba i nikako ne mogu obrisati privatne poruke,a pricao sa likom i sad mu ne mogu odgovoriti jer je puno,sve sam uradio kao i na kompjuteru ali nece...Da probam preko sportsport aplikacije?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Tu je osudjen da bude flop
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma dobro, ne mora značit da će bit flop kad se dobro spremi. Protiv Celtica je fino odigrao na toj poziciji, ko zna opet. Naša pisanja o desnom krilu se zasnivaju na tom vremenu u Hajduku, tad je igrao desno i bio je strašan. Realno, siguran sam da ga 99% forumaša (uključujući i mene) nije nikad gledalo u nekom drugom klubu, a i to iz Hajduka većina je gledala preko highlightsa utakmica kad je potpisao kod nas. Slabo ko tako aktivno prati HNL.
Ja sve čvršće vjerujem da će Tatar ostat desno a Jukić igrat lijevo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja nikad kod Tatara ne mogu shvatiti kako toliko liku nepase promjena pozicije to je cudo jedno. Ne kazem, da se ga stavi na ofanzivni veznog, devetku i tako te pozicije koje nisu slicne krilnoj pa bi rekao okej nepase mu to ne zna to igrati. Ali ovako samo zamjenis stranu jbt pozicija ti ista znaci, zadatci na terenu identicni, a ti se ponasas na terenu kao da si stoper i trener te stavio na krilo.skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:16Ma dobro, ne mora značit da će bit flop kad se dobro spremi. Protiv Celtica je fino odigrao na toj poziciji, ko zna opet. Naša pisanja o desnom krilu se zasnivaju na tom vremenu u Hajduku, tad je igrao desno i bio je strašan. Realno, siguran sam da ga 99% forumaša (uključujući i mene) nije nikad gledalo u nekom drugom klubu, a i to iz Hajduka većina je gledala preko highlightsa utakmica kad je potpisao kod nas. Slabo ko tako aktivno prati HNL.
Koliko puta bas krilni igraci mjenjaju pozicije u toku utakmice, da izlude i sj.ebu protivniicku odbranu. Ne znam sta je u pitanju al mi nije jasno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Oremuš je u Hajduku, igrao najbolji fudbal karijere, kada je bio na desnom krilu, a također, u jednom periodu u Hajduku, bio je i desni bek, i igrao je tu dosta dobro.Uglavnom, može nam biti od velike koristi po desnoj strani.Ako ne dovedemo pojačanje na desnom beku, ja bi tu stavio Oremuša.TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:28Oremus je desno krilo i to ce igrati. On desno, Jukic lijevo.
Razzčog su brkovi. Kada igra lijevo ima defanzivnog i odgovornog beka i ne mora trcati i pokrivati izlete.
Kad igra desno mora se vracati jer hebib kad istrci gore, nazad nema. I to je to
Kad igra desno mora se vracati jer hebib kad istrci gore, nazad nema. I to je to
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
BoykotElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:37Ja nikad kod Tatara ne mogu shvatiti kako toliko liku nepase promjena pozicije to je cudo jedno. Ne kazem, da se ga stavi na ofanzivni veznog, devetku i tako te pozicije koje nisu slicne krilnoj pa bi rekao okej nepase mu to ne zna to igrati. Ali ovako samo zamjenis stranu jbt pozicija ti ista znaci, zadatci na terenu identicni, a ti se ponasas na terenu kao da si stoper i trener te stavio na krilo.skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:16Ma dobro, ne mora značit da će bit flop kad se dobro spremi. Protiv Celtica je fino odigrao na toj poziciji, ko zna opet. Naša pisanja o desnom krilu se zasnivaju na tom vremenu u Hajduku, tad je igrao desno i bio je strašan. Realno, siguran sam da ga 99% forumaša (uključujući i mene) nije nikad gledalo u nekom drugom klubu, a i to iz Hajduka većina je gledala preko highlightsa utakmica kad je potpisao kod nas. Slabo ko tako aktivno prati HNL.
Koliko puta bas krilni igraci mjenjaju pozicije u toku utakmice, da izlude i sj.ebu protivniicku odbranu. Ne znam sta je u pitanju al mi nije jasno.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samsung internet..Usao u sportsport aplikaciju i bez problema obrisaoskoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:09Meni radi normala i preko browsera, označim poruke sa strane i pobrišem. Koji browser na mobitelu koristiš? Možda je do tog, meni na Chromeu sve ide kao na računaru.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jan 2020, 23:45Raja pomozite!Ja pisem na forumu preko moba i nikako ne mogu obrisati privatne poruke,a pricao sa likom i sad mu ne mogu odgovoriti jer je puno,sve sam uradio kao i na kompjuteru ali nece...Da probam preko sportsport aplikacije?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@Vanja8
Dobro braca, ako ti mislis tako postujem.
Dobro braca, ako ti mislis tako postujem.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Raja ako sutra nekom iz SG-a,Centra bude trebao prevoz nek pise na pp
-
- Kontakt:
Kengur radi u Kini, inače redovno objeduje begovu šišmiš čorbu, stoga nemojte mu zamjerati, žalite ga, nedo Bog nikome...
Mislim da je to zbog stila igre,on vise ide na dribling i sut,kao Roben fazon,i kad je lijevo on desnom nogom da kazem vodi loptu i stima za sut,a kad je desno onda moze samo ici na centarsut,a to inace slabo radi,a kad ulazi prema sredini lopta mu ostaje na lijevoj nozi sto je njemu ko tudja.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:37Ja nikad kod Tatara ne mogu shvatiti kako toliko liku nepase promjena pozicije to je cudo jedno. Ne kazem, da se ga stavi na ofanzivni veznog, devetku i tako te pozicije koje nisu slicne krilnoj pa bi rekao okej nepase mu to ne zna to igrati. Ali ovako samo zamjenis stranu jbt pozicija ti ista znaci, zadatci na terenu identicni, a ti se ponasas na terenu kao da si stoper i trener te stavio na krilo.skoroalen je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:16Ma dobro, ne mora značit da će bit flop kad se dobro spremi. Protiv Celtica je fino odigrao na toj poziciji, ko zna opet. Naša pisanja o desnom krilu se zasnivaju na tom vremenu u Hajduku, tad je igrao desno i bio je strašan. Realno, siguran sam da ga 99% forumaša (uključujući i mene) nije nikad gledalo u nekom drugom klubu, a i to iz Hajduka većina je gledala preko highlightsa utakmica kad je potpisao kod nas. Slabo ko tako aktivno prati HNL.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.