Denchi je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:39
kengur je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:30
Giljotina je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:05
Trivijalno je danonoćno mlatiti priče o Sabrini i njenoj seksualnoj orijentaciji. Za FKS je to nebitno.
U Italijanskom parlamentu je prije par godina na visokoj poziciji bila profesionalna prostitutka. Nikakav problem.
Ja nit znam nit imam dokaze o Sabrini. Jedino sto znam su slike, njen CV i ono sto je uradila kao direktor mog kluba. Mene interesuje samo njena sposobnost kao direktora kao i njen renome jer za funkciju direktora FKS trebas imati i karizmu. Kao recimo pok. Svetozar Vujovic ili Emerik Blum.
Dok je ona izigravala sportskog direktora bili smo jako losi. Zato je dovela Hadziju. U zadnjih 12 mjeseci je imala par velikih odluka koje je samo ona mogla donijeti i lose je uradila. Ona odobrava povecanja plata i to je jako lose uradjeno za klub. Imamo najveci budjet u drzavi a nikakve superiornosti na terenu.
Ali ne treba jos se na silu kaciti ono za sta nije odgovorna, kao sto je tjeranje Husrefa. Cak stavise ja bih je vise cijenio da je ona to skontala, ali nije.
Upravni odbor je odgovoran investitoru, ako je on zadovoljan, sve u redu....jer se radi o njegovim novcima
Navijaci imaju dogadjanja na terenu i performanse fudbalera da prate i komentarisu....
Denchi majstor spina i lazi. Investor ima glasacka i upravljacka prava ali klub nije njegov.
Upravni odbor je kao odgovoran investitoru jer tako funkcionise ovaj nakaradni Bosanski sistem bez drzave, zakona i prava. Mi bi kao kopirali zapad ali kusavo. Divlje poluprivatizacije. U Liverpulu koji ima prave vlasnike, kad navijaci zagalame vlasnici slusaju.
Novac koji nasa uprava spuca i razbacuje je novac kluba. Kada klub ode u negativu onda to investitor pokriva svojim novcem i pretvara dug u svoj udio. On je zadovoljan sve dok ima racunicu da poveca svoj udio. Uprava ima astronomske plate za sebe i oni su zadovoljni. Onaj kome nije dobro je klub jer klub sve veci udio svoje vrijednosti predaje investitoru a bez razloga.
Za razliku od vas ja radim vani dugi niz godina i meni ovu sanersku ne mozete prodati. Vidim sta se dogadja i znam i zasto. Odavno je ta lopovska floskula da uprava odgovara samo "gazdi" da bi se ostali eliminisali iz razgovora i da se nebi razmisljalo zasto je dug ogroman.
Slicno su pokusali u Celiku i Slobodi a i kod komsija sa "pozajmnicama". Nije bukvalno isto ali dodje na isto.
Ono sto raji nije ocigledno je da Nam ce traziti toliko puno para (jer ce to biti dug ove uprave koji on pokriva) da cemo biti preskupi do kraja zivota svima i biti u sah matu. Njegov udio raste i njemu je super. Njemu i odgovara za sada uprava koja previse trosi da bi njegov udio rastao. To ne znaci da je za klub sve OK.
Koja si ti rinaka da odlucujes sta navijaci treba da rade. To sto sa grupom balija predvodjenu Gebelsom primas crkavicu za ovo sto radis, ne znaci meni nista. Da si pravi navijac ti bi brinuo za klub a ne za upravu i ti i ostali kerovi. Ja volim Saintse u NFL ali nikad necu braniti Gayle za sve sto legalna vlasnica kluba radi niti cu pokusati opravdati skandal u koji je umjesana. Za razliku od vas koji samo panicno upravu branite. Mortem vas pusta ali vi niste i nikad necete biti navijaci ovog kluba. Sreca vasa pa ste u Bosni gdje svasta moze.