FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VLADA129
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VLADA129 » 26 jan 2020, 15:43

Da li se sa clanskom mora platiti karta ili se moze uci na osnovu clanske ?
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.

FK SARAJEVO 💖

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 15:46

VLADA129 je napisao/la:
26 jan 2020, 15:43
Sutra? Ulaziš na osnovu članske, ne trebaš platiti ništa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 26 jan 2020, 15:47

MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 15:46
VLADA129 je napisao/la:
Aha hvala nadam se da ce sutra stici.
A inace na ostale tekme ?

FK SARAJEVO 💖

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 15:49

VLADA129 je napisao/la:
26 jan 2020, 15:47
MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 15:46
VLADA129 je napisao/la:
Aha hvala nadam se da ce sutra stici.
A inace na ostale tekme ?
Za ostale utakmice ti treba karta/sezonska, zato sam ti i poslao poruku jučer.

VLADA129
Kontakt:

Post Postao/la VLADA129 » 26 jan 2020, 15:52

Vec sam ovdje imao ponudu za polugodisnju za Sjever od gospodina
@Pitar6785

FK SARAJEVO 💖

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 15:54

VLADA129 je napisao/la:
26 jan 2020, 15:52
Vec sam ovdje imao ponudu za polugodisnju za Sjever od gospodina
@Pitar6785
Dobro, odluči se šta ti bude najbolje pa javi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jan 2020, 15:55

kengur je napisao/la:
26 jan 2020, 15:40
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 jan 2020, 15:14
A mogli smo i kupiti klub :D nek se skupi 150k ljudi i nek dadne po 50 maraka to je 7,5 miliona km
Tvoji iz uprave svake godine naprave 4 miliona duga koja Nam pokrije. Mislis li da bi Nam prodao klub za 8 miliona ?
:rol: :rol:
Moji??Nisam znao da mi je iko iz uprave rod..
Pa ne bi prodao naravno,a i sve i da hoce ja bi bio protiv jer onda ne bi imali para logicno
Bio je sarkazam naravno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jan 2020, 15:59

Vala ga pretjeraste sa tim epitetima i vrijedjanjem . Nije legenda , ali je ostavio traga i kao igrac , a kao trener pogotovo . Smatram da nije trener za iskorak , ali osvojio je najvazniju Titulu za napredak kluba i to sa DK.Eto nije vise tu . Postavio bih pitanja i jednim i drugim:

- Je li Husref dosao sam u klub i rekao morate mi dati ugovor(Uprava) ? Da li ga je Uprava morala smjeniti poslije sramnih 0:8(Uprava) ? Da li mu je Uprava dala novi ugovor (2 god+otpremnina)(Uprava-nisu imali **da) ? Nemojte molim Vas braniti Upravu ocitih promasaja(ima jos,ali....)

A sad bih pitao ove sto napadaju Upravu i za dobro i za lose :
- Da li je ova Uprava dala sansu i uslove Husrefu da osvjimo DK ? Da li ga je Uprava ostavila na klupi i dala podrsku Husrefu poslije sramnih 0:8 i GOSKA (1:1) ? Da li mu je Uprava dala novi ugovor (2 god+otpremnina) ? Nemojte molim Vas kao alibi uzimati sraman otkaz (preko medija)(ima jos,ali..).

Malo realnosti i rezona i jednim i drugim , ne bi bilo na odmet . Jesam lujka , ali nisam naivan , ne treba stajati izmedju dvojice koji se svsdjaju (no ja sam navijac FKS i Akademije). Razumijem i familiju i prijatelje i ja bih slijepo branio . Mozda bi 2 covjeka ovdje i brata otjerali , ali vise ne od 2-ice .
@Morto po meni ne bi trebalo dizvoliti vrijedjanje , a i svaki potez Uprave vidjeti kao gresku (ima neopravdanih napada .
UPRAVA NAPOLJE , AKO NEMA TITULE . TACKA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jan 2020, 16:00

Sanchezhz je napisao/la:
26 jan 2020, 14:57
Zip je napisao/la:
26 jan 2020, 14:23
Bosnjo bi da ima sve, al da nista ne plati.

Klub je bio otvoren za sve ljude koji su zeljeli pomoci... I javilo se vrlo malo ljudi.. i omda se odluci ponuditi strancima, i dodje stranas donese milione za otplatu duga, napravi Akademiju, osvoji dvije titule i dva kupa... Dovede par kvalitetnih timova u drzavu... I sad treba bosnjo, koji nije zelio da plati pomaganje klubu kad je bilo potrebno, da se pita i uzdize svoju ljubav prema klubu. Hoces, al qurac....

Znamo dobro kad se ljubav pokazuje, omda kada je najtezee... A gdje su bile bosnje koje vole klub i koji su mogli pomoci, pa makar i simbolicno, kad je bilo najpotrebnije?
Sta ce onda bosnje u klubu ikako,ako su nesposobni,daj sve kosooke i cao,samo igraci nek budu odavde moze 4 kosooka zbog pravila za strance,ili smo samo mi sa foruma Bosnje?
Bosnjo nas vodio 20 godina, i bgmi skoro nas u tabut metno....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jan 2020, 16:03

Ovom švabi je izgleda jedina svrha ovdje da provocira :-)
You are someone else I am still right here

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 jan 2020, 16:03

Denchi je napisao/la:
26 jan 2020, 12:42
u jednoj njemačkoj iza 7 gora i 7 mora, samo članovi mogu kupiti karte za derbi utakmicu Borussia D. - Bayern M.
i to je odlično....nadam se da i to uvedu kod nas
Jedan od glupljih komentara u zadnje vrijeme i nas 10 se nadje da odgovori i pokvarimo temu. Mi smo jos gluplji sto ne ignorisemo.
Umjesto da trazimo nacine da povecamo posjetu i povecamo bazu navijaca ti predlazes obrnuto. Ovakve postove treba u staru brisati

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 26 jan 2020, 16:06

26 jan 2020, 15:55
kengur je napisao/la:
26 jan 2020, 15:14
A mogli smo i kupiti klub :D nek se skupi 150k ljudi i nek dadne po 50 maraka to je 7,5 miliona km
Tvoji iz uprave svake godine naprave 4 miliona duga koja Nam pokrije. Mislis li da bi Nam prodao klub za 8 miliona ?
Pa ne bi prodao naravno,a i sve i da hoce ja bi bio protiv jer onda ne bi imali para logicno
Bio je sarkazam naravno
Malo si spor pa sporo shvatas. Dug ne prave investori vec uprava tako da je besmislena laz da prodajom nekom drugom investoru nebi imali para.
Na plate uposlenima u klubu ide vise nego svi prihodi kluba. Samo sto naredni investor nije zagarantovano da ce pokriti dug koji klub napravi.
A to da bi tebe neko pitao oko investora :urnebes: :urnebes:
Zaista je ironicno kad su slinave balije bahate i sarkasticne prema "bosnjama" a oni se prodaju za saku maraka i zive na grbaci tih istih bosnja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jan 2020, 16:10

To je ta ljubav bosnje :kafa:

"Sarajevu će vrlo brzo biti deblokirani računi. Javnosti nije bilo poznato da je skoro bio pokrenut stečajni postupak od grupe ljudi koja se zaklinjala u klub i zloupotrijebila svoje pozicije. Neki su mislili da mogu da likvidiraju Sarajevo, ali smo ih spriječili u tome", ističe Kusturica.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jan 2020, 16:15

kengur je napisao/la:
26 jan 2020, 16:06
26 jan 2020, 15:55
kengur je napisao/la:

Bio je sarkazam naravno
Malo si spor pa sporo shvatas. Dug ne prave investori vec uprava tako da je besmislena laz da prodajom nekom drugom investoru nebi imali para.
Na plate uposlenima u klubu ide vise nego svi prihodi kluba. Samo sto naredni investor nije zagarantovano da ce pokriti dug koji klub napravi.
A to da bi tebe neko pitao oko investora :urnebes: :urnebes:
Zaista je ironicno kad su slinave balije bahate i sarkasticne prema "bosnjama" a oni se prodaju za saku maraka i zive na grbaci tih istih bosnja.
Brate ima li bi para neko vrijeme,ali nemamo para da godisnje pumpamo 8 miliona+ maraka
Nisam ja ni napisao da imamo duga..
Znam ja dobro kako to funkcionise jer nemamo zakona u sportu oko tih stvari
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 26 jan 2020, 16:17

Zip je napisao/la:
26 jan 2020, 12:17
Bosnjo ima pravo da kaze sta hoce, al mi ne ide u glavu sto se njegovo vrednuje kad kaze da su Nam i Tan ublehe, Jahic ovakav, Sabrina onakva...

Tan I Nam imaju milijarde dolaza...
Jahic direktor najjace finansijske firme
Sabrina profesorica u Madridu...
A Bosnjo radi 10h za 600-700KM...

I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi.... :tokralju:
Vrjednuje se zato sto nas boli ku*ac sta ko ima i ko je sta.. ne dolazimo da nas nahrani i pogura sa sta para... to je NAS klub.. Ima da postuju to il da idu... prodali smo klub za napredak a ne za njihovo ku*cenje...
kad "Bosnjo" zavrsi taj posao od 10 sati za neku mizeriju od plate vrlo lako moze je*at mater svim nabrojanim.. znas koliko ce ga bolit ku*ac sta oni imaju...

Ti se mozes divit njima i njihovim uspjesima, mozes cak i nosit majice sa njihovim imenima... to je tvoje pravo... al kad pocnes nabijat na nos ljudima koji su prezivjeli agresiju, glad, ubijanje to sto nisu "kupili" svoj klub onda mozes otic samo u pm zato sto si dupelizac bez karaktera i postovanja.. sto pokusavas da nas svedes na to tvoje podanicko razmisljanje...

Imaju i svi politicari puno para... jel to znaci da su kvalitetni ljudi ?

Jel ti Hase znaci nesto, jel uopste razumijes sto ga i dan-danas volimo ? I on je bio "Bosnjo".. da ne nabrajam dalje...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 26 jan 2020, 16:19

Golman Sarajeva Matej Marković i krilni fudbaler Aladin Šišić nisu u planovima Vinka Marinovića za drugi dio sezone i slobodni su u potrazi za novim angažmanom, saznaje ****.ba.

Iako obojica imaju važeći ugovor sa aktuelnim šampionom naše zemlje, nisu putovali na prvi dio priprema koje je koševski ligaš obavio u Ljubuškom, a neće biti ni dio ekspedicije koja će krenuti u Antaliju.

Sarajevo mogu napustiti bez odštete i klub im neće praviti probleme u pronalasku novih angažmana.

Marković je na Koševo došao početkom sezone, ali nije se uspio nametnuti i ostao je bez službenog nastupa. S druge strane, Šišić je bio dio tima koji je prošle godine osvojio duplu krunu, a ove sezone u svim takmičenjima je odigrao 13 mečeva i postigao je jedan gol.

Bordo tim će od 29. januara do 10. februara boraviti u Antaliji na finalnom dijelu priprema, a raspored prijateljskih utakmica u Turskoj bit će naknadno utvrđen.
Sarajevo ljubavi moja.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2020, 16:20

Evo kapitena u Pirpi. Hambaš i kola pred njim :rol:

I kae što umre u 60.-oj

Kupio hambaš i migrantu ispred :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 16:23

bodi123 je napisao/la:
26 jan 2020, 16:20
Evo kapitena u Pirpi. Hambaš i kola pred njim :rol:

I kae što umre u 60.-oj

Kupio hambaš i migrantu ispred :salut:
:salut: :bow:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jan 2020, 16:24

Zip je napisao/la:
26 jan 2020, 16:10
To je ta ljubav bosnje :kafa:

"Sarajevu će vrlo brzo biti deblokirani računi. Javnosti nije bilo poznato da je skoro bio pokrenut stečajni postupak od grupe ljudi koja se zaklinjala u klub i zloupotrijebila svoje pozicije. Neki su mislili da mogu da likvidiraju Sarajevo, ali smo ih spriječili u tome", ističe Kusturica.
Nije to bilo, nase legende su potpisale reprograme tad... Ups :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 16:24

sonpenn je napisao/la:
26 jan 2020, 16:19
Golman Sarajeva Matej Marković i krilni fudbaler Aladin Šišić nisu u planovima Vinka Marinovića za drugi dio sezone i slobodni su u potrazi za novim angažmanom, saznaje ****.ba.

Iako obojica imaju važeći ugovor sa aktuelnim šampionom naše zemlje, nisu putovali na prvi dio priprema koje je koševski ligaš obavio u Ljubuškom, a neće biti ni dio ekspedicije koja će krenuti u Antaliju.

Sarajevo mogu napustiti bez odštete i klub im neće praviti probleme u pronalasku novih angažmana.

Marković je na Koševo došao početkom sezone, ali nije se uspio nametnuti i ostao je bez službenog nastupa. S druge strane, Šišić je bio dio tima koji je prošle godine osvojio duplu krunu, a ove sezone u svim takmičenjima je odigrao 13 mečeva i postigao je jedan gol.

Bordo tim će od 29. januara do 10. februara boraviti u Antaliji na finalnom dijelu priprema, a raspored prijateljskih utakmica u Turskoj bit će naknadno utvrđen.
Odlično!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, bordobijeli, fks74, Hajdeee, MSOZ101, N3R3D, napoleon72, SAMO BORDO, USB i 65 gostiju.