PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Kaže Martelat da je Niger Brooklyn za Tuzlu. **** kaže svoju mater ko ga nagovori da potpiše za Slobodanku.
Looking back, is it a regret to have joined Bosnia?
No, because if I hadn't been there, I would have regretted it. I tried something, it didn't work. I took a lot on myself there, I was patient and it made me grow too. I keep the positive.

Jedan grad, jedna ljubav!
Loš ti engleski drug, piše lijepo **** mu on mater ko ga nagovori da dođe u Tuzlu.
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RajaBa1983 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 13:11![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bit ce i web stranica posvecena tome

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Tobetinooo lopino stara jesi živ?
**** ih onaj ko im dade ova auta, seljadija ne zna ni parkirati nego blokira citav komsiluk, dabogda zeljo osvojio i sponzor im uzeo auta kad vec nemaju da plate za mjescni parking u novoj otoci 

Samo solnom kiselinom zalij auto po noći, slobodno, to je grant onaj igrac što po noći sluša Žali, Zare, da žalimo
MIHAJLOVIĆ !
Koliko glupih ljudi ovdje ima. Boze sacuvaj.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
A piše čije je auto, ja budala, valjda da ih ne pogube između sebe

Znam da im neki sluša Srpske patriotske negdje na Otoci, tom muslimančugi onda šajbu razbij kamenčinom, ali zamotaj u novine kamenčinu, u rodnoj Gračanici mu nema velikih zgrada pa naviko kraj puta parkirati, ja da sam tu ja bih to na veoma profesionalan način uradio, parking papak

MIHAJLOVIĆ !
Ne pisite ove postove o nasim autima, @Jadmila ce od zavisti herzika spucati...Radmilo87 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 18:19A piše čije je auto, ja budala, valjda da ih ne pogube između sebe![]()
![]()
Znam da im neki sluša Srpske patriotske negdje na Otoci, tom muslimančugi onda šajbu razbij kamenčinom, ali zamotaj u novine kamenčinu, u rodnoj Gračanici mu nema velikih zgrada pa naviko kraj puta parkirati, ja da sam tu ja bih to na veoma profesionalan način uradio, parking papak![]()
Cuvajte nam naseg Mihajlovica jer ce opet trebati Prosjacima da uplati koju stolicu...

Ne znam ko sta slusa i pjeva i kako se zove, oni kao profesionalni sportisti trebaju da budu neki uzor nesto, a ne da parkiraju pred kontejnere i tako blokiraju i 2 parking mjesta i prilaz istim... Ako ces vec tako parkirati onda budi negdje blizu, kad ti sviraju 15min da mozes izaci i pomjeriti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.