Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
koliko su neinteligentni igraci cagliarija, umjesto da sruse lukakua na sredini terena, oni ga pustaju i malo je nedostajalo da zabije gol
- EstebanTuero
- invincible1921
- Kontakt:
Jos jedan dokaz da je Conte prosjecni italijanski trener. Sve ostalo je blasfemija onoga sto trpi suprotno. Ne vidim kako ce nama ovdje Eriksen pomoci. Dopustas da te Cagliari, Atalanta i Lecce dominiraju u nekim segmentima.
Zbog ovakvih postava u igri i ideja smo ispali iz LP.
Zbog ovakvih postava u igri i ideja smo ispali iz LP.
9.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To bi bilo to sa ovim crvenim za ovu sezonu sa Interom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto su nervozni veLahavLe 

- Fantasista
- Kontakt:
Bezze mu dade žuti.
- forza_juve
- Kontakt:
Taman sam se uzelio Prve lige federacije i ganjanja sudija.
Ispod svakog nivoa
Znaci deveta u nizu
Forzaa Juventus

Max Allegri
Mogli su dok je bio Conteov hype i nalozeni u pocetku, vidi se da tu fali dosta kvaliteta kad je pala energija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A i sudija citavu utakmicu je stvarno amater teski. Simoeneu izmislja slobodne na ivici 16, pa onda Klavanu daje za faul za nikakav kontakt sa lukakuom i sad ovo lik tretira i ophodi se ko zadnji serator. Nevjerovatno je koliko su lose sudije u Serie A.
Generalno govorim fuj.
Generalno govorim fuj.
ono nije trebao biti zuti karton za lautara, al nek mu je dao crveni karton kad je glup... onakve reakcije su nedopustive, lucas leiva je zbog iste stvari dobio crveni karton protiv napolija... brate, nemos se tako ponasat prema sucu
Pa ne mogu sudije svirat samo za Juve, moraju nesto i protiv interatiffoso je napisao/la: ↑26 jan 2020, 14:30A i sudija citavu utakmicu je stvarno amater teski. Simoeneu izmislja slobodne na ivici 16, pa onda Klavanu daje za faul za nikakav kontakt sa lukakuom i sad ovo lik tretira i ophodi se ko zadnji serator. Nevjerovatno je koliko su lose sudije u Serie A.
Generalno govorim fuj.

Max Allegri
Glup potez Lautara, drama radi nečega što ni nije bio faul.
Sami su sebi krivi što nisu završili utakmicu u prvih 90 minuta, a imali su šansi. Cagliari čekao i dočekao, nije nezasluženo.
Sami su sebi krivi što nisu završili utakmicu u prvih 90 minuta, a imali su šansi. Cagliari čekao i dočekao, nije nezasluženo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma brate razumijem ja igrace. Sudija teski amater. Nema kriterijuma niti nesto u tom smislu. Pa citavu utakmicu se lik bruka sa odlukama realno. Daje neke faulove koji nepostoje, pa onda one normalne faulove ne svira.
- LlullSergio
- Kontakt:
Umalo ne razbise sudiju 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.