FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 26 jan 2020, 13:13

kanarinac je napisao/la:
26 jan 2020, 12:55
Penzioneri,studenti,ljudi koji ne rade,djeca do 18 god,besplatne clanske,tako se pridobijaju navijaci,pa ce djeca iz skole da dodju po clansku,pa kad budu uza sebe imali clansku,zavolit Sarajevo poceti navijati dolaziti na utakmicu,kada 100 djece dodje koje i nezz sta je to fudbal,kada pocne da prati njih 50 dobro je,jer ta djeca ce imati svoju djecu unucad,i nasa armija navijaca ce da se siri,ljudi i dalje tvrdim mi zivimo u Bosni moraju da pocnu razmisljati malo.Ako im je cilj da imamo vise clanova,a ubuduce i navijaca uradit ce ovo,a neka stave nama koji radimo clansku i skulje od 20 km.
Reci ti meni koja onda uopšte svrha biti član kluba ako je besplatno.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 jan 2020, 13:17

Memara je napisao/la:
26 jan 2020, 13:13
kanarinac je napisao/la:
26 jan 2020, 12:55
Penzioneri,studenti,ljudi koji ne rade,djeca do 18 god,besplatne clanske,tako se pridobijaju navijaci,pa ce djeca iz skole da dodju po clansku,pa kad budu uza sebe imali clansku,zavolit Sarajevo poceti navijati dolaziti na utakmicu,kada 100 djece dodje koje i nezz sta je to fudbal,kada pocne da prati njih 50 dobro je,jer ta djeca ce imati svoju djecu unucad,i nasa armija navijaca ce da se siri,ljudi i dalje tvrdim mi zivimo u Bosni moraju da pocnu razmisljati malo.Ako im je cilj da imamo vise clanova,a ubuduce i navijaca uradit ce ovo,a neka stave nama koji radimo clansku i skulje od 20 km.
Reci ti meni koja onda uopšte svrha biti član kluba ako je besplatno.
Svrha je potpisati da volis i navijas za Sarajevo,i da.imas licnu kartu FK Sarajeva,a ne npr nk meljo,ja potpisao vjencani da se vezem za zenu u tu svrhu,a.nisam platio nista,ali et iskazao sam joj ljubav,nije trazila naknadu.
Samo Sarajevo

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2020, 13:20

Denchi je napisao/la:
26 jan 2020, 12:42
u jednoj njemačkoj iza 7 gora i 7 mora, samo članovi mogu kupiti karte za derbi utakmicu Borussia D. - Bayern M.
i to je odlično....nadam se da i to uvedu kod nas
Al i ti znaš biser napisat :mrgreen:

Prosjek bi nam bio manji nego na utakmicama GOŠK-a. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 13:20

Do 18 godina - 10 KM
Sve preko - 20 KM
VIP članska - 100 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 13:22

bodi123 je napisao/la:
26 jan 2020, 13:20
Denchi je napisao/la:
u jednoj njemačkoj iza 7 gora i 7 mora, samo članovi mogu kupiti karte za derbi utakmicu Borussia D. - Bayern M.

Blonde moment

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 26 jan 2020, 13:23

Denchi je napisao/la:
Molim se za taj dan. Da imamo toliko članova i takvo interesovanje za utakmicu :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 13:25

Oerde je napisao/la:
26 jan 2020, 13:23
Denchi je napisao/la:
Molim se za taj dan. Da imamo toliko članova i takvo interesovanje za utakmicu :)
Smijem li srušiti snove? kuknjava

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 26 jan 2020, 13:27

bordobijeli je napisao/la:
26 jan 2020, 12:44
Ja postujem vase misljenje da ste odusevljeni upravom : Valentinom, Sabrinom, Jahicem itd.
Al ne mogu shvatiti ni prihvatiti da se ovi velicaju a pljujemo Čalu, Husrefa, Dzenu, Zeku.
Ja ne mogu da zaboravim djetinjstvo i golove ovih majstora, koliko titula i radosti su donijeli jednostavno kao bolesnik u Bordo boju ne prihvatam da se omalovazavaju ovi ljudi pogrdnim imenima kao da su neprijatelji.
Bravo za post :bow:
A takvi vjerovatno nemaju postovanja ni prema roditeljima,tako da ne treba ni da te cudi sto nemaju prema nekom drugom
Boli njih briga za Sarajevo,njima je samo da tjeraju inat nekom i da se raspravljaju sa nekim.
Jedan od tih sto podrzava upravu,a pljuje po Cali,Husrefu, Dzeni,Zeki itd. napisa neki dan da se i nije nesto radovao duploj kruni,i to kad procitas odmah ti je sve jasno.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jan 2020, 13:29

MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 13:22
bodi123 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Blonde moment
ja mislim da se denci malo drogira :-) nekad je super bas a nekad ga strasno prenese :mrgreen:

Ova tema vise postaje smijesna svako malo se izmisli neki razlog za svađu pa onda dođe zip il sjb i doljeva svako malo ulje na vatru spominjanjem bošnja u negativnom kontekstu ili pricama o bivšem treneru.
Tesko je ovdje i pisati ista ako se ne zelis s nekim svađati.
You are someone else I am still right here

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 26 jan 2020, 13:32

Nikad o Cali i Dzeni ružnu riječ nisam rekao niti ću. Dva istinska navijača Sarajeva i dva gospodina koji za klub nikad nisu imali ružne riječi i nikad nisu pomislili na to da mu nastete. Nasuprot njih dvojice su Hus i Zeka koji su svoju ljubav prema Sarajevu dobro naplatili.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 26 jan 2020, 13:35

MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 13:25
Oerde je napisao/la:
26 jan 2020, 13:23
Denchi je napisao/la:
Smijem li srušiti snove? kuknjava
Naravno da ne smiješ. Kad jednog dana naša uprava iz straha da svi članovi neće moći prisustvovati utakmici, objavi da samo članovi mogu kupiti ulaznicu, sjetices me se. :)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 jan 2020, 13:36

fera je napisao/la:
26 jan 2020, 13:29
ja mislim da se denci malo drogira :-) nekad je super bas a nekad ga strasno prenese :mrgreen:

Ova tema vise postaje smijesna svako malo se izmisli neki razlog za svađu pa onda dođe zip il sjb i doljeva svako malo ulje na vatru spominjanjem bošnja u negativnom kontekstu ili pricama o bivšem treneru.
Tesko je ovdje i pisati ista ako se ne zelis s nekim svađati.
Bilo je i gorih vremena kad su ove pauze, vazda je ovako. Kad se sjetim prije par godina onih insajdera, navale jbt svaki dan po 3 nova accounta, sve neki botovi kvazimenadzera s imaginarnim pojačanjima, strašno trovanje teme. Bit će bolje kad počne liga i priče o utakmicama, igračima i sl. stvarima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 26 jan 2020, 13:38

MortemHz je napisao/la:
Do 18 godina - 10 KM
Sve preko - 20 KM
VIP članska - 100 KM
Ja bi samo djeci u osnovnoj skoli dao clanske po sibolicnim cijenama 1-2 km, sve ostalo treba i skuplja da bude ( clanska karta) , i sa tom clanskom da cijene artikala u fan shopu budu pristupacne, trenutne cijene nerealne i preskupe( to je moja jedina zamjerka)

Ovi sto sad jedu **** i pateteiku prosipaju ocigledno prije 2 godine poceli pratit FKS, pa svi smo mi otprilike sa nekih 15-16 godina krenuli po tekma a i kuci i vani, odvajo si od grla da bi kupio sal, majicu Hordi, skupljas pare 15 dana da bi u Lukavicu mogo otici na tekmu gdje ti bubnu kartu 7-10 km , jednostavno si zivio za Klub i davo sve od sebe , cijena clanske karte je i prije 10 god bila 20 km a i sad, i neki kukkju
Nije nama problem clanska i njena cijema, nego sto su se izmjenili prioriteti, onima kojima je fKS i Hz bila furka sad im je nesto drugo, vecini raje je bitnija kafana i šiša nego tekma, i to ne moze promjenit da clansku stavis 2 km
Al zato kad je evropska tekma i kad je opet furka otici na tekmu uslikat se, e tad da im stavis 50 kupili bi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 jan 2020, 13:39

26 jan 2020, 12:44
Ja postujem vase misljenje da ste odusevljeni upravom : Valentinom, Sabrinom, Jahicem itd.
Al ne mogu shvatiti ni prihvatiti da se ovi velicaju a pljujemo Čalu, Husrefa, Dzenu, Zeku.
Ja ne mogu da zaboravim djetinjstvo i golove ovih majstora, koliko titula i radosti su donijeli jednostavno kao bolesnik u Bordo boju ne prihvatam da se omalovazavaju ovi ljudi pogrdnim imenima kao da su neprijatelji.
ne veliča se niko iz uprave, kritikuju se i hvale naizmjenice prema zasluzi...
ta 4 imena koja si naveo se kritikuju jer su vodili ekipu u fudbalu a to je glavni segment jednog fudbalskog kluba...takođe njihovo ophođenje u medijima i generalno prema igračima,navijačima i sveukupni utisak je pod lupom jer su na takvoj funkciji lidera nogometaša jednog kluba....kritikovani su ili hvaljeni prema situacijama i ponašanju...uspjesima ili neuspjesima....
ja lično ne smatram da ih uspjesi odprije pravdaju za loše rezultate danas ili loše ponašanje danas ili opravdavaju zauvijek da rade šta žele? to se zove idolopoklonstvo, tako npr nije ok da jedan Bill Cosby siluje i drogira žene iako je on bio uspješan glumac, stand-up ili šta več...dakle to se razdvoji...imao je uspjeha ali je sad u zatvoru zbog stvari koje je radio....iako je legenda showbizza.

Samo jer je neko igrao u našem klubu ili imao uspjeha kao trener ovog kluba nikako mu ne daje za pravo da radi malverzacije kojima diskreditira naš klub kao organizaciju ili da se odnosi drugačije nego ugovorom vezani uposlenik sa ograničenim rokom uposlenja.

ljudi imaju različita mišljenja i forum je za tebe loše mjesto ako ne možeš to da prihvatiš...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jan 2020, 13:40

Beton je napisao/la:
26 jan 2020, 13:32
Nikad o Cali i Dzeni ružnu riječ nisam rekao niti ću. Dva istinska navijača Sarajeva i dva gospodina koji za klub nikad nisu imali ružne riječi i nikad nisu pomislili na to da mu nastete. Nasuprot njih dvojice su Hus i Zeka koji su svoju ljubav prema Sarajevu dobro naplatili.
Da su svi postovi kao ovaj tvoj sumnjam da bi se svako malo frka ovdje dizala, kritika bez uvreda.
Pratim malo i teme drugih klubova pa rijetko gdje ima svađe i uvreda kao ovdje kod nas. Nekad je gore stanje ovdje nego na temi sloboda vs tuzla city :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 jan 2020, 13:47

bodi123 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

ne vidim problem? svakako prodajom karata ne mogu pokrit ni kazne za pyro koje napravimo u sezoni...da ne dodajemo korištenje stadiona, organizaciju itd. možda prve godine bi bio problem, ako to postane praksa, šta misliš koliko bi skočila prodaja članskih? odokativno?
Za početak mogli bi uvesti da članovi imaju 2 dana ranije prodaju karata nego nečlanovi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 13:49

Imali bi manju posjetu od Zvijezde.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 26 jan 2020, 13:49

Crnički je posljednju polusezonu proveo u redovima Mladosti iz Doboja kod Kaknja kao posuđen fudbaler bordo kluba, a sada će karijeru nastaviti u klubu sa Bilinog polja.
Sarajevo ljubavi moja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 jan 2020, 13:52

kanarinac je napisao/la:
26 jan 2020, 13:17

Svrha je potpisati da volis i navijas za Sarajevo,i da.imas licnu kartu FK Sarajeva,a ne npr nk meljo,ja potpisao vjencani da se vezem za zenu u tu svrhu,a.nisam platio nista,ali et iskazao sam joj ljubav,nije trazila naknadu.
uzmi list papira kući i potpiši
ko te sprečava?

članska dolazi uz niz popusta i pogodnosti na osnovi brojke aktivnih članova/navijača ne može kontra cifra biti 0
gdje ima nešto za ništa? ni kod stare babe :stop:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jan 2020, 13:53

26 jan 2020, 12:32
:
Zip je napisao/la:
26 jan 2020, 12:17
Bosnjo ima pravo da kaze sta hoce, al mi ne ide u glavu sto se njegovo vrednuje kad kaze da su Nam i Tan ublehe, Jahic ovakav, Sabrina onakva...

Tan I Nam imaju milijarde dolaza...
Jahic direktor najjace finansijske firme
Sabrina profesorica u Madridu...
A Bosnjo radi 10h za 600-700KM...

I Bosnjo kaze da bi bolje radio bosnjo nego gore navedeni, uspjesni, ljudi.... :tokralju:
Bošnjo zivi ovdje, zivi za ovaj klub i zivjet ce i dalje. Tan, Nam, Valentin su prolazni.
Bošnjo kako pogrdno nazivas Bosanskog covjeka koji upravo od tih 700 km odvoji da gleda svoje Sarajevo ima pravo da iznosi svoje misljenje. Mi sami sebe omalovazavamo i bacamo pod noge zato nam i jest ovako.
Bosnjo toliko voli klub toliko da je neko iz Vietnama i Malezije dosao i otplatio dugove...

Cak i onaj ko voli najvise klub, cak vise i od svog tivota nije zelio ucestvovati u spasavanju kluba

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Lavcina, ledesma, mosarajvosa83 i 69 gostiju.