FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sanchezhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchezhz » 26 jan 2020, 10:51

Pantelija je napisao/la:
26 jan 2020, 01:37
Ma brate shvatam ja to sto pises, i kazem ti, ovdje ima ekstra mo aka koji ce vazda pomoci, pogurati, na bilo koji nacin. Al je smijesno pljuvati upravu i pisati o podjelama jer prijateljsku u kampu uprava odluci da gledaju ČLANOVI KLUBA. Znaci to je plus, to je dokaz da misle na svoje vjerne navijace.
A sto se clanske tice Imas popust u fan shopi, evropske tekme karta jeftinija ali sam siguran da ce biti raje koja ce ti platiti godišnju... Da uzivas u igrama svoga kluba.
Vjeran je i ovaj decko sto nema clanske,svako ima svoje misljenje,ja se ne slazem sa necim sto mislim da nije ok,sto uprava radi dobro ja podrzim,nit sam protiv uprave ni ovog ni onog,samo sam za jako Sarajevo i ako neki potez po meni nije ok ja kazem nije ok,a ne ko neki da vas popisa uprava vi bi rekli haj ok je jbg.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jan 2020, 10:52

ledesma je napisao/la:
26 jan 2020, 10:21
MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 10:16
ledesma je napisao/la:
26 jan 2020, 10:09
@MortemHz Nažalost tako će haman i biti. Hare mi je drag i daje 200% kad uđe u igru, ali nedo Bog da Ahmet se povrijedi na 2 mj ili vise... Guzinu nema potrebe da komentarišem, kloc kloc..

Gajim neku nadu da ce osvanuti neki klasni špic i zadnji vezni, onda što se mene tice mozemo se necemu nadati.
Ahmet se povrijedi ne do bog, Hare žute i onda Guzina mora početi i to ga nema ko zamijeniti. Ne znam da li možemo pikati Velkoskog? On jeste napadač i pozicija iza napadača, u tom slučaju bi i Guzinu posudio nekome i ne bi više forsirao Velkoskog u veznom redu.
Ma meni sve sto je sporo ne moze biti napadac u današnjem fudbalu, jbg Ahmet ima opet fine brzine za svoju visinu i godine. Današnji fudbal je takav, brz i fizički zahtjevan, pa cak i u nasoj ligi.
Ma može kod nas brate sve, mi smo još negdje u 2008. kad je fudbal u pitanju. Samo još kod nas ekipa mora imat destruktivca u paru sa kreativnijim veznjakom, a ispred njih desetka koja jednim potezom rješava utakmicu. :lol:
I ovo za štopere, dešnjak-ljevak. Nađi tri ekipe u svijetu fudbala
koje gledaju to. Evo Liverpool, kao najbolja ekipa na svijetu trenutno, ima dva dešnjaka. Chelsea godinama igrao s dva dešnjaka, Barcelona, Real... Samo mi imamo neku filozofiju fudbala bez koje se "ne može". Tako i za špica, možeš ovdje i dan danas igrat sa tromim sidrašem i dva dobra krila da ga hrane loptama, zabit će hladno 15+ golova.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 26 jan 2020, 10:52

Shvati da nisam ni za ovog ni za onog,samo za dobre poteze i za bolje Sarajevo,haj sad promjeni temu na bolje ok.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jan 2020, 11:14

Sanchezhz je napisao/la:
26 jan 2020, 10:52
Shvati da nisam ni za ovog ni za onog,samo za dobre poteze i za bolje Sarajevo,haj sad promjeni temu na bolje ok.
Da, kao sto ovi napisu "nismo mi protiv marinovica ima podrsku" pa poslije 0-,1 na prvoj pripremnoj hajca se, kao sto nisu ovi sto su slutili na dovođenje jahica u klub al se onda u decembru nađu pred klubom slucajno kad ode sef.

Pljuje se sve, korigovano. Sve. CLANOVI kluba imaju svugdje u svijetu prednost nad obima koji nisu. Clan Bihamka mozda dobiti pomoc ako nisi ne mozes.
Clan teretne moze uci u teretanu, nisi clan, ne mozes. Imas ulaznicu mozes uci, nemas, ne mozes.
Ja te opet pitam Jel mi kazes da neko ima cenera da ode na tekmu u Butmir a nema 20 godišnje da plati clansku?

Na kraju, ja nisam na strani uprave, ako ne uzmu titulu trebaju svi od domara do sabrine da lete, ali mi je puno vaznije da uz nasi podrsku uzmemo titulu nego da vodim privatne ratove nahajcani od runde, legendi Hajduka i slicni. Kada stavite Sarajevo iznad svega, ali principijelno a ne kako vama odgovara onda mozemo i protiv uprave, nije problem.
Dakle, ne moze jahic, jer je to nanose je stete klubu
Ne moze 4 godine isti dres jer je sramota
Ne moze 8 komada u dva derbija jer je ponizenje
Ne moze saopštenje za siroki kao da pise osmi dva..

A ne da se neki zaobilaze a neki pljuju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 26 jan 2020, 11:23

Pantelija je napisao/la:
26 jan 2020, 11:14
Sanchezhz je napisao/la:
26 jan 2020, 10:52
Da, kao sto ovi napisu "nismo mi protiv marinovica ima podrsku" pa poslije 0-,1 na prvoj pripremnoj hajca se, kao sto nisu ovi sto su slutili na dovođenje jahica u klub al se onda u decembru nađu pred klubom slucajno kad ode sef.

Pljuje se sve, korigovano. Sve. CLANOVI kluba imaju svugdje u svijetu prednost nad obima koji nisu. Clan Bihamka mozda dobiti pomoc ako nisi ne mozes.
Clan teretne moze uci u teretanu, nisi clan, ne mozes. Imas ulaznicu mozes uci, nemas, ne mozes.
Ja te opet pitam Jel mi kazes da neko ima cenera da ode na tekmu u Butmir a nema 20 godišnje da plati clansku?

Na kraju, ja nisam na strani uprave, ako ne uzmu titulu trebaju svi od domara do sabrine da lete, ali mi je puno vaznije da uz nasi podrsku uzmemo titulu nego da vodim privatne ratove nahajcani od runde, legendi Hajduka i slicni. Kada stavite Sarajevo iznad svega, ali principijelno a ne kako vama odgovara onda mozemo i protiv uprave, nije problem.
Dakle, ne moze jahic, jer je to nanose je stete klubu
Ne moze 4 godine isti dres jer je sramota
Ne moze 8 komada u dva derbija jer je ponizenje
Ne moze saopštenje za siroki kao da pise osmi dva..

A ne da se neki zaobilaze a neki pljuju.
Ja sam upravo napisao gore da sam za dobre poteze i sto je lose ono je lose,i ja kszem ponizenje 8 komada,al moglo se reci hvala za duplu i sretno evo ti pare sto si zasluzio i noga,a ne pljuvati,tako i za upravu,rekli su da hoce bolje sarajevo napravili neke promjene,, znaci ako ne mogu zadrzati prvo mjesto noga svima,itd itd,,samo znaci cisto i posteno prema svima i prema zasluzi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jan 2020, 11:29

Ja mislim da je za dobrobit kluba da uprava napusti svoje pozicije. I da na njihova mjesta dodju strucni ljudi. Pošto su ovi stvorili negativu oko kluba a vala su i anonimusi, tako vidim svi zele dobro klubu onda najbolje da odu.
Samo Sarajevo !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 11:30

bordobijeli je napisao/la:
26 jan 2020, 11:29
Ja mislim da je za dobrobit kluba da uprava napusti svoje pozicije. I da na njihova mjesta dodju strucni ljudi. Pošto su ovi stvorili negativu oko kluba a vala su i anonimusi, tako vidim svi zele dobro klubu onda najbolje da odu.
Samo Sarajevo !!!
Negativu stvaramo mi sami, niko drugi. Uprava kluba treba otići u slučaju neuspjeha u maju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 26 jan 2020, 11:35

Samo Sarajevo !!!
Za strucnost se slazem,ako je neko skolovan za nesto da to onda i radi,ili da ima bar iskustva,al opet sacekajmo kraj sezone pa da vidimo,prvi smo vec znaci treba samo ostati tu,ne moze biti izgovora bili smo cetvrti pa nije se moglo stici,ili kriv je neko od prije,nadam se najboljem.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jan 2020, 11:41

Pa onda koja je svrha biti član kluba ako nemaš prednosti na ostale? Onaj nema za člansku ali zato ima za Viber. U gradu od pola miliona ljudi, mi i kone zajedno nemamo više od 1000 aktivnih članova. :tokralju:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 jan 2020, 11:45

Tobe > Husref!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jan 2020, 11:48

Memara je napisao/la:
26 jan 2020, 11:41
Pa onda koja je svrha biti član kluba ako nemaš prednosti na ostale? Onaj nema za člansku ali zato ima za Viber. U gradu od pola miliona ljudi, mi i kone zajedno nemamo više od 1000 aktivnih članova. :tokralju:
Ovo mi nikad neće biti jasno

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 26 jan 2020, 11:52

Sanchezhz je napisao/la:
26 jan 2020, 11:35
Samo Sarajevo !!!
Za strucnost se slazem,ako je neko skolovan za nesto da to onda i radi,ili da ima bar iskustva,al opet sacekajmo kraj sezone pa da vidimo,prvi smo vec znaci treba samo ostati tu,ne moze biti izgovora bili smo cetvrti pa nije se moglo stici,ili kriv je neko od prije,nadam se najboljem.
Može li mi neko od vas dvojice stručnjaka odgovoriti koji tip obrazovanja, odnosni koji to fakultet i titula su poželjni za funkciju predsjednika ili direktora kluba? A možete mi i navesti neka imena koja raspolažu takvom vrstom struke pa da ih analiziramo da vidimo da li bi mogli pogurati klub?

@bordobijeli
Ovi nisu stvorili lošu atmosferu oko kluba, nego je to uradio kešoljub svojim kmečanjem i obmanjivanjem po medijima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jan 2020, 11:58

SarajevoJeBordo je napisao/la:
26 jan 2020, 11:52
Sanchezhz je napisao/la:
Samo Sarajevo !!!
Može li mi neko od vas dvojice stručnjaka odgovoriti koji tip obrazovanja, odnosni koji to fakultet i titula su poželjni za funkciju predsjednika ili direktora kluba? A možete mi i navesti neka imena koja raspolažu takvom vrstom struke pa da ih analiziramo da vidimo da li bi mogli pogurati klub?

@bordobijeli
Ovi nisu stvorili lošu atmosferu oko kluba, nego je to uradio kešoljub svojim kmečanjem i obmanjivanjem po medijima.
Samo ne univerzitetske profesore, jer to nije velika stvar. Pa je l'. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 12:00

Stroj1946 je napisao/la:
26 jan 2020, 11:48
Memara je napisao/la:
Ovo nije istina ali poenta stoji.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 jan 2020, 12:02

Kako ces imati vise clanova? Mi kao narod nemamo osjecaj pripadnosti bilo cemu, jednostavno sistemski te unistavaju. Drugo male plate, trece slab kvalitet fudbala, igraca. Razmisljanje balija ti je sto bi on placo kartu da se neki seljak (igrac) bogati na njemu a ima 2 lijeve. Mentalitet ostao jos u 80im.

U svim klubovima imas papaka tipa jahic itd. Oslobodjeni od fizickog ali se ne libe da ocjenjuju kvalitet igraca i trenera. I to ti je to.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 26 jan 2020, 12:03

MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 11:30
Samo Sarajevo !!!
Negativu stvaramo mi sami, niko drugi. Uprava kluba treba otići u slučaju neuspjeha u maju.
Ne stvaramo mi negativu. Negativu stvara izmanipulisana masa koja nema sposobnost kritičkog rasuđivanja. Manipulator: Kešoljub, za izmanipulisanu masu zvani legenda.

Kešoljub: uzrok
Masa: posljedica

Ne traži sredinu, zamjeri se nekad nekom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jan 2020, 12:04

Stroj1946 je napisao/la:
Memara je napisao/la:
slika

Sanchezhz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchezhz » 26 jan 2020, 12:04

skoroalen je napisao/la:
26 jan 2020, 11:58
26 jan 2020, 11:52
Sanchezhz je napisao/la:

@bordobijeli
Samo ne univerzitetske profesore, jer to nije velika stvar. Pa je l'. :kafa:
Naveo sam iskustvo zbog toga,nije isto igrati se direktora ,ili biti uspjesan direktor neke kompanije.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jan 2020, 12:06

Memara je napisao/la:
26 jan 2020, 12:04
Stroj1946 je napisao/la:
Memara je napisao/la:
slika
'"navijac"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2020, 12:08

26 jan 2020, 12:03
MortemHz je napisao/la:
26 jan 2020, 11:30
Samo Sarajevo !!!
Ne stvaramo mi negativu. Negativu stvara izmanipulisana masa koja nema sposobnost kritičkog rasuđivanja. Manipulator: Kešoljub, za izmanipulisanu masu zvani legenda.

Kešoljub: uzrok
Masa: posljedica

Ne traži sredinu, zamjeri se nekad nekom.
Nit tražim sredinu nit mi je neka želja da se zamjeram nekome. Fulio si kompletan život. Ti se hrani sa tim a nas normalne ostavi na miru ili se idi žali, kako god tebi odgovara.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Haksss, robertkosar i 70 gostiju.