Uvjek ce se moci skupiti neka lova za troskove od nas iz Sarajeva, il nasih u dijaspori. Barem za vece tekme.
U organizaciji je sve. U grupisanju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kanarinac je napisao/la: ↑25 jan 2020, 21:22Care jednostavno nije fino ovo,odvajati,ne bitno zasto i zbog cega,nije fino praviti razliku,u Bosni mi zivimo,imas ljudi koji imaju novce kupe clansku,a zive u Njemackoj,imas ljude koji zive tu vole Sarajevo,sabiraju za kartu,pocetak godine mozda nisu uspjeli clansku uzeti,nisu pri parama,ali oni su nebitni iako bi dosli da gledaju jer su kokuzi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2020, 21:17Ja vjerujem,ali cemu pljuvanju uprave jer su nagradili clanove kluba?Rijetko ko bi isao protiv Rudara iz kaknja na tekmu a da nema para za clansku
Pa jesi li kad vidio one djevojke iz Pomozi.ba sto nam svima utrpaju i prodaju naljepnice oko stadiona i svi kupimo jer su ih donijele na ruke. Inace ih ne bi kupili.Pantelija je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:50Pa imate Online, preko mobitela u kafani dok sjedite. Dođe vam na adresu ko gospodi. Ne kontam. Ozbiljno.
A sto se tice prodaje pred stadionom i slicno, ne znam koliko je isplativo to radi 5-6 slova Mac. Mozda na vecim tekmama. Al bgm ne mogu da vjerujem da je nekome daleko otici do kluba i kupiti.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
Ma lujka ili ne , nebitno . Ti si meni uljepsao dan . Drago mi je citati ove pohvale , isto kao da su meni upucene . Znas Ti dobro da imas postovanje od mene . Ono sto se ne slazem sa tobom je licne prirode , jednom sam Te zamolio i ispostovao si , e sad dokle . I ono malo je meni kao Trebevic .
Imamo razlicit pristup neistomisljenicima , a i oni prema nama . Ono sto je bitno je ovo bordo (a i kako bi bilo drugacije). Hvala ti za bar jedan lijep dan na forumu (malo ih je u zadnje vrijeme,bar po mom ukusu), nadam se da ce ih u buducnosti biti vise i da nam forum izgleda ovako .
![]()
To je lijepo zapazanje i komentar . Trebao bi i klub , a i udruzenje navijaca poraiti na tome . Malo uvezati raju , no i malo inicijative od lokalnih navijaca ne bi bilo na odmet . Ono 2-3 susjedna grada ili naselja , pa manji autobus (kombi) . Mozete pokrenuti to i putem ovog pdf .
VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:25
Iskreno za gostujuce mi ne treba tu se utalim sa bratom pa idemo.
Nadam se da cu uskoro dobiti neki posao, bar nekih 7 8 mjeseci da radim, jel sam. Prethodno radio 4 mjeseca u agenciji za nekretnine.
Iskreno penzioner ste i malo mi je glupo da od vas dobijem tolike pare.
Hvala na ponudi puno.
Nije isto "pogodnosti" na dres, šal,i ostalo bilo sta,i ulaz na tekmu,,,,ono ti mozes a ti ne,a dodju sve navijaci Sarajeva,,bune se i ovi sto imaju clanske al haj.Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:01Pa ybte, ovo je nagrada za loyalnost klubu...
O kakvom razdvajanju navijaca pricate?
Do prije neko vrijeme, pricalo se zbog cega clanovi nemaju neku pogodnost, i kad se to promjeni ide prica da se razdvajaju navijaci
Sve kod nas naopako![]()
Jos ti postom posalju poklon i zahvale ti se jer si postao aktivni clan kluba, ma jok... Trebaju svim navijacima poslati zahvalnicu jer su navijaci, bez obzira jel pomazu klubu ili ne ..
Buraz, kupi ti kartu za tekmu bajerna, juvea, manutd itd prije. Ekoga ko ima clanske.Sanchezhz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:37Nije isto "pogodnosti" na dres, šal,i ostalo bilo sta,i ulaz na tekmu,,,,ono ti mozes a ti ne,a dodju sve navijaci Sarajeva,,bune se i ovi sto imaju clanske al haj.Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:01Pa ybte, ovo je nagrada za loyalnost klubu...
Do prije neko vrijeme, pricalo se zbog cega clanovi nemaju neku pogodnost, i kad se to promjeni ide prica da se razdvajaju navijaci
Sve kod nas naopako![]()
Jos ti postom posalju poklon i zahvale ti se jer si postao aktivni clan kluba, ma jok... Trebaju svim navijacima poslati zahvalnicu jer su navijaci, bez obzira jel pomazu klubu ili ne ..
Nebitno je sto ima 240 mjesta. Taman da ima 10 hiljada ovo je ekstra potezPantelija je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:41Buraz, kupi ti kartu za tekmu bajerna, juvea, manutd itd prije. Ekoga ko ima clanske.Sanchezhz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:37Nije isto "pogodnosti" na dres, šal,i ostalo bilo sta,i ulaz na tekmu,,,,ono ti mozes a ti ne,a dodju sve navijaci Sarajeva,,bune se i ovi sto imaju clanske al haj.Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 22:01Pa ybte, ovo je nagrada za loyalnost klubu...
Sve kod nas naopako![]()
I? Jel to i oni razdvajaju navijace?
Ponavljam 240 mjesta. Normalno da ce ograniciti. A kako ce neko preko clanskih.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hase73, OzmoodPinglewood, rimljanin90, svemalim1 i 37 gostiju.