Steta. Bilo je dobre raje u onoj grupi. Ja vise nemam svoj FB, i tamo sam popusio ban mamu im naguzim

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Steta. Bilo je dobre raje u onoj grupi. Ja vise nemam svoj FB, i tamo sam popusio ban mamu im naguzim
Ti si jedan veliki covjek i jedan veliki gospodinTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
EVO OVAKO DA SADA POJASNIM DA ME OPET NET HULIGANI NEBI NAPADALI DA LAZEM: JAVIO SE SAMO JEDAN MOMAK I OBJASNIO MI SVOJU SITUACIJU. ''UPOZNAO'' SAM I NJEGA I NJEGOVU PORODICU OVAKO PREKO FB, I SRETAN SAM STO SAM ''NALETIO'' NA NJIH. SAD POSTO SAM OBECAO 25 A JAVIO SE SAMO JEDAN ODLUCIO SAM DA SAV TAJ NOVAC, ZNACI 500KM DAM NJEMU, I TO SAM I URADIO. JA NE ZELIM DA NAPISEM KOJI JE TO NICK (NISAM TO NI PRIJE RADIO) A MI CEMO SVAKAKO OSTATI I DALJE U KONTAKTU![]()
Ma sve ćemo zajedno slaviti.RajaBa1983 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:18Abd braco u maju i titulu da slavimo svi zajedno opete![]()
![]()
Primjer: ja doveo prijatelja i njegovog malca na utakmicu i zacugali se u kafani kraj stadiona i hocu malcu da poklonim sal jer je prvi put na tekmi i nemam gdje kupiti, moram od onih preprodavaca fus sal kupovatistb je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:25Mislim da je rjesenje za stand preuređenje bordo kućica. Jednu od njih preurediti i od nje napraviti mini-fanshop, slican kao u Bezistanu. Tu bi se mogle ujedno prodavati i karte i navijacki rekviziti. Naplatne kucice su zaista jedno veliko ruglo trenutno. Cak su jednom bili i okacili neke salove unutra za prodaju (cini mi se protiv seltika) pa su sklonili. Dakle uredjenje kucica koje su sada jedno veliko ruglo, po meni je moranje. Da li su one vlasnistvo FKS ili Opcine Centar zaista ne znam, kazem sta bi bilo fino "za oko".
Normala, online uplata, ljudi posalju i tjt.Pantelija je napisao/la: ↑25 jan 2020, 20:50Pa imate Online, preko mobitela u kafani dok sjedite. Dođe vam na adresu ko gospodi. Ne kontam. Ozbiljno.
A sto se tice prodaje pred stadionom i slicno, ne znam koliko je isplativo to radi 5-6 slova Mac. Mozda na vecim tekmama. Al bgm ne mogu da vjerujem da je nekome daleko otici do kluba i kupiti.
Ja vjerujem,ali cemu pljuvanju uprave jer su nagradili clanove kluba?Rijetko ko bi isao protiv Rudara iz kaknja na tekmu a da nema para za clansku
Care jednostavno nije fino ovo,odvajati,ne bitno zasto i zbog cega,nije fino praviti razliku,u Bosni mi zivimo,imas ljudi koji imaju novce kupe clansku,a zive u Njemackoj,imas ljude koji zive tu vole Sarajevo,sabiraju za kartu,pocetak godine mozda nisu uspjeli clansku uzeti,nisu pri parama,ali oni su nebitni iako bi dosli da gledaju jer su kokuzi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2020, 21:17Ja vjerujem,ali cemu pljuvanju uprave jer su nagradili clanove kluba?Rijetko ko bi isao protiv Rudara iz kaknja na tekmu a da nema para za clansku
Brate da su pustili svakoga to bi ludilo bilokanarinac je napisao/la: ↑25 jan 2020, 21:22Care jednostavno nije fino ovo,odvajati,ne bitno zasto i zbog cega,nije fino praviti razliku,u Bosni mi zivimo,imas ljudi koji imaju novce kupe clansku,a zive u Njemackoj,imas ljude koji zive tu vole Sarajevo,sabiraju za kartu,pocetak godine mozda nisu uspjeli clansku uzeti,nisu pri parama,ali oni su nebitni iako bi dosli da gledaju jer su kokuzi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jan 2020, 21:17Ja vjerujem,ali cemu pljuvanju uprave jer su nagradili clanove kluba?Rijetko ko bi isao protiv Rudara iz kaknja na tekmu a da nema para za clansku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, greenwood i 31 gost.