Treba za njega igrat. Jest da nije igrao za nas, al nam je najveci rival i treba ga ispostovat na pravi nacin, kosarkom. Valjda ih Pop fino nalozi veceras.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 21:57Iako je tuga ogromna, izgleda da ce nasi igrati veceras.Igra i DEN i ocigledno je da organizacijski nije bilo moguce odgoditi tekmu u ovako kratkom roku.
Ma to uopste nema sumnje.Jeste bio rival, ali svi su ga nasi voljeli i postovali.I Pop i Timmy i Manu i Tony, a i on je volio i postovao nas. Covjek sam u zrelim godinama, hiljadu puta sam mu sve na kamaru kad nas je razvaljivao, ali suze same teku.Nije ovo samo sportska tuga.Ovo je vise od toga.Kanye je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:00Treba za njega igrat. Jest da nije igrao za nas, al nam je najveci rival i treba ga ispostovat na pravi nacin, kosarkom. Valjda ih Pop fino nalozi veceras.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 21:57Iako je tuga ogromna, izgleda da ce nasi igrati veceras.Igra i DEN i ocigledno je da organizacijski nije bilo moguce odgoditi tekmu u ovako kratkom roku.
Ko cuva Siakmu? Taman da Kobiju skine rekord veceras. Tugo moja, mamu vam svima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:30Nije zavrsila ni 1.cetvrtina, a mogu slobodno reci da smo mi vec izgubili tekmu.Toliko o tom igranju za Kobea.![]()
Ma DDR u pocetku, ali su ga ostavljali svi na nekakvim pomaganjima.Mig_Mig je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:39Ko cuva Siakmu? Taman da Kobiju skine rekord veceras. Tugo moja, mamu vam svima.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:30Nije zavrsila ni 1.cetvrtina, a mogu slobodno reci da smo mi vec izgubili tekmu.Toliko o tom igranju za Kobea.![]()
Cini mi se da u zadnje vrijeme najvecu minutazu zajedno imaju ddr, forbes i belineliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:58Siakam je vruc, ali zato Pop ima Belinellia na njemu. Horo za gledati kako covjek vodi SA ove godine.
Ma ne znam sta vise da ti kazem.Idiot ima neku svoju viziju i mi svi ostali mozemo samo gledati i plakati kako nam upropastava ovogodisnju ekipu.kemo10 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 23:01Cini mi se da u zadnje vrijeme najvecu minutazu zajedno imaju ddr, forbes i belineliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jan 2020, 22:58Siakam je vruc, ali zato Pop ima Belinellia na njemu. Horo za gledati kako covjek vodi SA ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.