FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi moramo biti svjesni situacije generalno u BiH. Mene iskreno boli ona stvar ko trosi na internet, ko na nargile, ko na kladaru, ko na cigare...meni se srce cijepa kad vidim kako neki ljudi zive i stoga me komentarisem ima li neko ili nema. Ako mogu pomoci pomognem, ako ne mogu, ne likujem nad necijom sudbinom...
Prozivao jesam ove sto "su obisli bosnu", "idu na svako gostovanje" a bauk prave na ovaj potez Uprave.
Prozivao jesam ove sto "su obisli bosnu", "idu na svako gostovanje" a bauk prave na ovaj potez Uprave.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Opet lupas gluposti i opet ti se raja smije po forumu po ko zna koji puta.Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
Radio kod nas, radio u Sheriffu sasvim solidno, radio za Hrvatsku repku jako jako bitne utakmice, i evo sada u reprezentaciji. I hoces reci da su celni ljudi tih klubova i reprezentacija koji su ga angazovali, ludi i glupi a ti jedini pametan ?
Ali ti nista drugo ni ne znas nego samo vrijedjati pljuvati i negativu unositi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:26Svaka cast za nasu bracu iz Gracanice. O ovakvim stvarima treba vise pisati i davati im vise znacajastb je napisao/la: ↑25 jan 2020, 02:30Jedan fin primjer tog uvezivanja i organizacije je bio ove sezone u Bijeljini. Pun minibus (otprilike 30 mjesta), cekao nas je na ulazu u RS sa navijačima Sarajeva iz Gracanice. I staro i mlado, dosli su na utakmicu u tolikom broju jer je bila godisnjica smrti rah. Harisu Kahrimanovicu, navijacu Sarajeva iz Gracanice koji je poginuo u saobracajnoj nesreci. Vecina ih je imalo majice sa likom rah. Harisa. Iako je povod za takvu veliku brojku bio tuzna godisnjica, opet pohvala za navijače Sarajeva iz Gracanice. Sama cinjenica da smo u ovakvom vremenu skupili broj od 30 ljudi iz mjesta udaljenog 150km od Sarajeva (pritom znajuci uvjete u kojima zivimo i koliko ljudi ide na utakmice) pa bar i na jednu utakmicu izaziva divljenje.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:17Nisam ovo napisao uz negativni kontekst.
Samo kontam da ta cinjenica da je ovdje puno vas izvan Sa. Ima potencijal da se uvezete i organizujete, ako ne po istim gradovima, onda bar regiji i kantonima.
Jer kada se tako uvezete i formalno nastupite ko grupacije, moglo bi se nesto uganjati i sa UNFKS ali i sa samim klubom. Siguran sam da bi vam se izaslo u susret da sto vise tekmi budete. Barem ovih vecih. A i lakse je kad ste uvezani i organizovani.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- robertkosar
- Kontakt:
VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:52Bas me razocara ja mislio da volis FK Sarajeva vise od zivotaSanchezhz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:50Razumijem te brate,al et vidis ti ne mozes sad na tekmu prijateljsku i neki to podrzavaju,to je sad ok jel,a ovi iz uprave kao vole klub ili ovi sto imaju clanske,ti si po njima sad samo simpatizer nisi navijacVLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:44
Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.a da nije Sarajeva ne bi Sabra znala sta znaci direktor kao rijec,kamo li da to i bude.
![]()
E upravo to a Živim za Sarajevo, i volim Sarajevo vise od bilo koga.. ❤
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tokom baraža za SP2018 u Rusiji, vladalo je rasulo u NS Hrvatske koji je Ermina Avdića imenovao za video skauta. A kakvo dno je dotakla hrvatska repka potvrđeno je i na samom prvenstvu nakon što su ostali bez zlatne medalje izgubivši u finalu od slabašne Francuske.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Treba, treba i ulaz na utakmice da je džaba i da se na utakmicama podijele lunch paketi i po cenera navijačima. Vala ako to uprava ne može da obezbijedi nek se kupe svi kolektivno i mrš iz svetinje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Babo, jesi li to ti?fks74 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 10:25Svaka cast, meni nije potrebno a ipak me sin casti sa sezonskom. Dosta sam i ja njega castio.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mario Crnički posuđen Čeliku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
EVO OVAKO DA SADA POJASNIM DA ME OPET NET HULIGANI NEBI NAPADALI DA LAZEM: JAVIO SE SAMO JEDAN MOMAK I OBJASNIO MI SVOJU SITUACIJU. ''UPOZNAO'' SAM I NJEGA I NJEGOVU PORODICU OVAKO PREKO FB, I SRETAN SAM STO SAM ''NALETIO'' NA NJIH. SAD POSTO SAM OBECAO 25 A JAVIO SE SAMO JEDAN ODLUCIO SAM DA SAV TAJ NOVAC, ZNACI 500KM DAM NJEMU, I TO SAM I URADIO. JA NE ZELIM DA NAPISEM KOJI JE TO NICK (NISAM TO NI PRIJE RADIO) A MI CEMO SVAKAKO OSTATI I DALJE U KONTAKTU

Svaka cast tako se radi,,,a ne ko neki ovdje sprdaju se sa momkom sto kaze da nema paraTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
EVO OVAKO DA SADA POJASNIM DA ME OPET NET HULIGANI NEBI NAPADALI DA LAZEM: JAVIO SE SAMO JEDAN MOMAK I OBJASNIO MI SVOJU SITUACIJU. ''UPOZNAO'' SAM I NJEGA I NJEGOVU PORODICU OVAKO PREKO FB, I SRETAN SAM STO SAM ''NALETIO'' NA NJIH. SAD POSTO SAM OBECAO 25 A JAVIO SE SAMO JEDAN ODLUCIO SAM DA SAV TAJ NOVAC, ZNACI 500KM DAM NJEMU, I TO SAM I URADIO. JA NE ZELIM DA NAPISEM KOJI JE TO NICK (NISAM TO NI PRIJE RADIO) A MI CEMO SVAKAKO OSTATI I DALJE U KONTAKTU![]()

-
- Kontakt:
Kad vec spominjemo clanske mislim da je velika greska sto nema neki stand, kontejner ili cak prostorija u blizini stadiona gdje se moze uoci utakmice uclaniti ili kupiti neki artikl iz fan shopa. Vecina se bas sjeti kad dodju na Kosevo i kad je utakmica da im treba sal ili kapa sa obiljezjem kluba ili bas tad zele kupiti i pokloniti neki rekvizit od kluba osobi koju su poveli na utakmicu i slicno. Barem sam ja to cuo vise puta od mojih prijatelja.
Jos od ranije, nekad 2014 kada smo imali neke akcije skupljanja, vazda si bio veliki gospodin. Ti, pitarbordo... Velika gospoda i veliki ljudi i hvala vam za to.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.
EVO OVAKO DA SADA POJASNIM DA ME OPET NET HULIGANI NEBI NAPADALI DA LAZEM: JAVIO SE SAMO JEDAN MOMAK I OBJASNIO MI SVOJU SITUACIJU. ''UPOZNAO'' SAM I NJEGA I NJEGOVU PORODICU OVAKO PREKO FB, I SRETAN SAM STO SAM ''NALETIO'' NA NJIH. SAD POSTO SAM OBECAO 25 A JAVIO SE SAMO JEDAN ODLUCIO SAM DA SAV TAJ NOVAC, ZNACI 500KM DAM NJEMU, I TO SAM I URADIO. JA NE ZELIM DA NAPISEM KOJI JE TO NICK (NISAM TO NI PRIJE RADIO) A MI CEMO SVAKAKO OSTATI I DALJE U KONTAKTU![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
BORDO NACIJATheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 06:45Prvih 25 navijaca koji nemaju 20KM za clanarinu a zele biti clanovi, javite se na pp.

Tutni cvaju meni i skori do stipendije, vraticemo, januar je, tegobaskoroalen je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:15TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00
E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .
![]()
![]()
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Sta je bilo 2014? Milsis na ono skupljanje u tadasnjoj FB grupi? I postoji li jos ona grupa?Pantelija je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:15Jos od ranije, nekad 2014 kada smo imali neke akcije skupljanja, vazda si bio veliki gospodin. Ti, pitarbordo... Velika gospoda i veliki ljudi i hvala vam za to.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:04Nisi ti brate nikakva lujka.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:00
E zbog ovog vrijedi napraviti budalu od sebe , pa i po stare dane . Klanjam Ti se . Ako se ovo realizuje(taman 1. covjek) , boli me briga sto sam lujka za mnoge .
![]()
![]()
Ne postoji
al tu je ta raja jos aktivna na temama. Neki su otislo u Ameriku, neki u njemacku a neki i dalje su na kosevu.
Jeste, to je bilo za onog malca i tada smo se svi onako upoznali.... Bar vecina nas.

Jeste, to je bilo za onog malca i tada smo se svi onako upoznali.... Bar vecina nas.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Tu si u pravu. Bilo je prije nekih neoficijalnih, al mogao bi i fanshop neki štand izbacit. Išlo bi sigurno par šalova i majica svake sedmice.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:14Kad vec spominjemo clanske mislim da je velika greska sto nema neki stand, kontejner ili cak prostorija u blizini stadiona gdje se moze uoci utakmice uclaniti ili kupiti neki artikl iz fan shopa. Vecina se bas sjeti kad dodju na Kosevo i kad je utakmica da im treba sal ili kapa sa obiljezjem kluba ili bas tad zele kupiti i pokloniti neki rekvizit od kluba osobi koju su poveli na utakmicu i slicno. Barem sam ja to cuo vise puta od mojih prijatelja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amcho1, Bordo10, Confiance, Google Adsense [Bot], Hamagara, inzomni, johntravolta123, MaroonWhite1946, miguelramos, napoleon72, rimljanin90, sagem, sassari, strucnjak9, tajsamja, Vrhbosnian i 119 gostiju.