FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

delinjo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la delinjo » 25 jan 2020, 18:07

ma nema kod vas kvaliteta a ni discipline,djeluju i igraci nespremni ,kao da treniraju reradi radi i moze im se...trener jest problem ali najmanji od svih ...tako meni bar izgleda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jan 2020, 18:10

Ovdje treba jedan ozbiljan rebuilding ekipe dosta igrača je prošlo zenit a drugi koji su došli nisu na tom nivou koji treba klubu.Ovom Setienu dajem par mjeseci boravaka na klupi jer nije on dorastao praviti taj remont ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 jan 2020, 18:10

Pogba je napisao/la:
25 jan 2020, 18:07
BoixosNois1899 je napisao/la:
25 jan 2020, 17:48
....
Koji flop je De Jong, De Ligt is the real deal. :kafa:
Ovaj naš bar igra za razliku od Raioline pudlice. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Tili
Kontakt:

Post Postao/la Tili » 25 jan 2020, 18:12

Kike Setjen :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 jan 2020, 18:12

Sjooo strucnjaka jesu se raspisali. Ovako je svaki put kad Barca izgubi, ulete padobranci sa strane, mjenjaju trenere, tjeraju igrace.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 25 jan 2020, 18:28

21 utakmica, 25 primljenih golova. :clap:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 25 jan 2020, 18:28

Dobro je,
Trebalo je biti 5:0...
Mislim glupo je ista govoriti za trenera, ima tu milion malih sitnica sto se treba tek uraditi: od kupovine novih igraca, taktike, treninga, itd itd....
Ja ne vidim nacin kako da se ovoj ekipi i messiju izbije iz glave da messi primi loptu na 30 metara od gola i okrece se prema albi da njega uposli, to je vis procitano otkako he neymar otisao iz barcelone (tad je nekako uspjevalo jer su uvijek dvojica pratili Neymara),
Dzaba se raspatvljate da li treba igrati Semedo ili Roberto, koji god igrac da igra los je i nakon svake utakmice mi govorimo sto nije igrao onaj sto je bio na klupi, bio to Semedo ili Roberto... Roberto jednostavno nije atleta za beka a Semedo jednostavno nema mozak da pomogne u napadu i bude agresivniji...

Barcelonina odbrana je skup veterana (barem tako izgledaju), ovaj put ne mogu ni reci kako sredina nije pomagala u obrani jer kad nas napadnu sa 2-3 igraca a nas ima 4 u obrani to je i dalje kino...
Pa pogledaje kod penala. utakmica pocela i prvi put u desetoj minuti valencija napadne inodmah kino i penal.
Kod drugog gola barcelona drzi loptu i napada pola sata, valencija nakon dugonvremena samo predje centar i go...

Do sutra bih mogao pisati sta ko treba ali... sad bas kad suarez i dembele ozljedjeni treba promjeniti formacijunna 4:4:2

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 25 jan 2020, 18:31

Da, igra je bila grozna.
Ali još gore od tog je pročitati komentare pojedinih nerealiziranih kompleksaša sa ovog Foruma. Čast vrlo malom broju pojedinaca.
Svim zafrustriranim tipovima, čiji komentari izgledaju tako, kao da jedva čekaju kiks jedno iskreno bye, bye i prestanite se hraniti
negativnošću. Nezdravo je to.
Sami ćete se prepoznati. ###################################################################
TARABA!!!!! Dobro sam i izdržao. Zbogom.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 25 jan 2020, 19:34

Previse ova ekipa ima ovih kvazi tehnicara i laznih umjetnika.Ovdje trebaju trkaci i igraci koji zuje 90minuta.Barcelona osim Vidala nema takvog igraca.Pa
U Barci su bekovi paraplegicni a kamoli ostatak ekipe.
Tromo,sporo,anemicno i bez zustrine.

bestija
Kontakt:

Post Postao/la bestija » 25 jan 2020, 20:34

Ovo je prije loša nego osrednja momčad, jedino šta nas uzdižu Messi i Ter stegen. Da većina igrača u momčadi ode igrati u neki drugi klub siguran sam da nebi imali stalno mijesto u ekipi. Ovi šta pričaju da je do Messija nemaju veze sa mozgom.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 jan 2020, 20:41

ma zapustena ekipa koja igra svakih 14 dana dobro, i to kod kuce
osim fizikalija, fali im i mentalitet kad graju protiv protivnika i navijača. sto je smiješno za neke igrače Španije koji su osvojili i Evropsko i Svjetsko prv., ali tako je
ove sezone ako se osvoji liga puna šaka brade, u ligi prvaka ima 10 jačih ekipa

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 jan 2020, 20:50

Pa i onakav Napoli će ih satrati jbt :urnebes:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 25 jan 2020, 20:52

80 miliona ponuđeno za Ben Yeddera javljaju mediji.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 25 jan 2020, 21:07

Wandelanoite je napisao/la:
25 jan 2020, 20:52
80 miliona ponuđeno za Ben Yeddera javljaju mediji.
odakle im pare tolike..ili su odlucili prije nego budu smijenjeni da zaduze klub vise nego Laporta

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 jan 2020, 22:37

Kako je dobra spoznaja da sam sebi učinio dobro tako što sam prespavao drugo poluvrijeme. Ponosan sam na sebe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 26 jan 2020, 02:28

Ben Yeder je all rounder.Igrac koji ima gotovo svaki aspekt u igri.Problem je sto ovoj ekipi debeli Ronaldo ne bi donjeo nista novo jer je ekipa truhla u odbrani i sredini.Ne pravi se pita od govana.Smijesni Pique je nedodirljiv , ima lik 2-3 kiksa po utakmici,Roberto ti prvi izbor , ne moze u Elcheu igrati u prvih 11.Buskec koliko god bio kvalitetan , trom je i spor.Fudbal je 80% atletika a on je u minusu tu.
Frenkie nista nije uradio od kako je dosao , igra 10% bolje od Rakitica.Arthur kada je na terenu , najbolji je veznjak.Carini loptu fantasticno pod presingom .Problem je sto nema konstante.Napad je kriminal,osim Messija nemas
Igraca koji moze prelomiti , uci u sansu.

Tesko vrijeme je pred Barcelonom , naredne 2-3 sezone ce biti mnogo veca patnja nego li je trenutna.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 jan 2020, 11:23

JoeBleck je napisao/la:
26 jan 2020, 02:28
Ben Yeder je all rounder.Igrac koji ima gotovo svaki aspekt u igri.Problem je sto ovoj ekipi debeli Ronaldo ne bi donjeo nista novo jer je ekipa truhla u odbrani i sredini.Ne pravi se pita od govana.Smijesni Pique je nedodirljiv , ima lik 2-3 kiksa po utakmici,Roberto ti prvi izbor , ne moze u Elcheu igrati u prvih 11.Buskec koliko god bio kvalitetan , trom je i spor.Fudbal je 80% atletika a on je u minusu tu.
Frenkie nista nije uradio od kako je dosao , igra 10% bolje od Rakitica.Arthur kada je na terenu , najbolji je veznjak.Carini loptu fantasticno pod presingom .Problem je sto nema konstante.Napad je kriminal,osim Messija nemas
Igraca koji moze prelomiti , uci u sansu.

Tesko vrijeme je pred Barcelonom , naredne 2-3 sezone ce biti mnogo veca patnja nego li je trenutna.
Sve si ti u pravu ali zašto je to tako? Ako mi koji sve to samo posmatramo iz svojih fotelja jasno vidimo u čemu je osnovni problem kako je moguće da to ne vide debelo plaćeni ljudi koji se menjaju na klupi ali ne menjaju ništa po tom pitanju? I tu je odgovor jasan....nemaju muda da se obračunaju sa klikom u klubu koja ne žali sama da se povuče sa terena iako neke od tih igrača više zanima teniski Dejvis kup nego teren....onda je logično da kako ih mi zovemo "zvučna trenerska imena" ne žele da vode tu i takvu skupinu igrača već evo ovakvi avanturisti kao ovaj nesrećni Setijen koga je očito ta skupina igrača uzela pod svoje a da čovek nije ni mesec dana na klupi...

Kad pominješ Frenkija ko je pratio pripreme pred sezonu dečko je bio briljantan jer je igrao centralnog veznjaka i glavnu sponu izmedju odbrane i napada jer poseduje i pluća i tehniku i pre svega godine...Ali šta se potom dešava? Počinje sezona i onda kreće zavaljivanje od pokušaja da od njega naprave levo krilo do ovoga danas da igra neko desno smetalo u vezi ili bolje reći sve osim onoga zbog čega je doveden i što ga je iz Ajaksa preporučilo za Barsu...Ovako ako nastavi propašće potpuno vrlo brzo...a zašto? Zato da bi se odavno ispušenim muštiklama napravio ustupak...

Ko prati rukomet trenutna Barsa igra upravo takvu igru....ekipa iz nemoći kruži i kruži sa jednog na drugi kraj terena bez ikakvog cilja da ugrozi protivnika i onda sudija svira pasivan napad i oduzima joj loptu i daje protivniku. U ovom slučaju to je isto samo umesto sudije protivnik (malo ozbiljniji) čeka grešku u besomučnom jalovom dodavanju i kad oduzme loptu nastaje opšta panika i protivnik očas posla dolazi u gol priliku...

Ili najkraće rečeno......jad i beda

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 jan 2020, 12:01

Kad ti skontas da ulazak Vidala pravi razliku ?!?! Zasto ? Zato sto je nedisciplinovan i sto ide prema naprijed ko divlja kokos i zato pravi razliku. Zato je i ubijen De Jong. Zasto ? Pa kada presjece loptu umjesto da ide prema naprijed dok je razrijedjena odbrana NE oni se zaustavljaju daju beku loptu pa je bek vraca stoperu i onda hajde dodaji se u krug dok se ne pojavi rupa u odbrani - UZAS. Prvo izgubili smo OKOMITOST sa krila jer krila nemamo. Sve nam se svodi na ubacivanje bekova iz drugog plana i sta ce Messi uradit. Zbog Messijevog setanja nemamo napad i nemamo tranziciju. Isto me nerviraju one situacije Busquets i Vidal u otvorenoj poziciji za sut a NE de probaj Messiju pored 10 igraca Valencije oko njega. Od De jonga su napravili Rakitica gdje mu je zadatak da igra odbranu, daje Bekovima do sebe loptu i trazi Messija te trci za njega.

Ja mislim da je jucer samo Ansu Fati jednom pokusao predriblati igraca i to je segment u kojem smo uzasni !!! Od odlaska Neymara mislim da nemamo krila koje je u stanju napraviti dribling i prodor ( staklenog ne racunam ).

Nazalost slozit cu se sa Romarijom da su ovi starci zajedno sa Messijem ( svaka cast na cupanju u x utakmica ) unistili svaku ljepotu i smisao igre Barcelone. I bez reza od barem minimum 8 igraca nema nikakvog napretka.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2020, 14:10

BoixosNois1899 je napisao/la:
21 jan 2020, 18:40
Barça have contacted Valencia’s Rodrigo. [cat radio]

Lik u 18 utakmica zabio 2 gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 26 jan 2020, 14:48

Rodrigo je propast od napadaca, nista bolji od Paca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.