Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Serie A
U Milanu svi odron, Tonali navikan igrač.
Leao je veliki potencijal. Siguran sam da ga Milan nece istrpit al vjerujem da ce biti dobar igrac.
Ni ja za Tonalia ne znam sta da mislim. Talenat je sigurno al poredjenja sa Pirlom su pretjerana. Mada pojedinim potezima itekako podsjeca na Andreu...
Ni ja za Tonalia ne znam sta da mislim. Talenat je sigurno al poredjenja sa Pirlom su pretjerana. Mada pojedinim potezima itekako podsjeca na Andreu...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Fantasista
- Kontakt:
Mene bi bilo stid da bilo kojeg igrača poredim sa Pirlom. Tako su i Veratia poredili što je smiješno i uvreda za takvu legendu. Andrea je davao golove sa 40M, perfektno izvodio slobodne, kornere, slao duge lopte kao rukom. Defanziva i čitanje igre je za izučavanja. Ja ne vidim da to navedeni igrači rade. Tonali ima samo sličnu frizuru kao Pirlo.
Nostalgija. Nista drugo...
Brate, Leau tek 20 godina, polako sa procjenama. Prema komentarima stičem zaključak da ti je ovo prva utakmica u kojoj ga gledaš, eventualno druga.
Tek došao u klub, novu ligu i maltene tek od januara počeo dobijati redovnu minutažu jer su idioti gurali Piateka i ostala kvazikrila. U dvije od zadnje tri utakmice, jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji. Danas malo podbacio, ali uostalom kao i čitava ekipa tako da nije ni za zamjeriti jer je teško u ovakvim okolnostima odskočiti od drugih.
Ima veliki talent i itekako će ga se istrpiti, za 2-3 sezone top igrač u najavi ako ga povrede zaobiđu.
Tek došao u klub, novu ligu i maltene tek od januara počeo dobijati redovnu minutažu jer su idioti gurali Piateka i ostala kvazikrila. U dvije od zadnje tri utakmice, jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji. Danas malo podbacio, ali uostalom kao i čitava ekipa tako da nije ni za zamjeriti jer je teško u ovakvim okolnostima odskočiti od drugih.
Ima veliki talent i itekako će ga se istrpiti, za 2-3 sezone top igrač u najavi ako ga povrede zaobiđu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Leao je mašina, gledao sam ga u Lilu i ubijao je zajedno sa Pepeom ali vidimo kako je i on grohnuo u Arsenalu. Tako bi i Leao mogao u Milanu gdje svi propadaju. Jednostavno nemaš ljude koji znaju raditi sa mladim igračima kao što to mogu Leipzig ili Lille.
- Beduin
- Kontakt:
Leao je potencijalni Niang. Ima slifa i zna sebi stvoriti priliku, ali mi nezainteresovano izgleda, realizacija nula i nadam se da nece na kraku kao i ovaj gore pomenuti zavrsiti.
Tonali mi je onak', u slabom klubu nesto malo iznad prosjeka, ima slifa i talenta ali vidicemo koliko moze u jacoj ekipi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pusti ga ba. Njemu je Perin bolji od Gigija, a Rugani wc klasa za Roma...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pirlo je sa 20 godina igrao trequartistu i nije bio nista posebno.Fantasista je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:43Mene bi bilo stid da bilo kojeg igrača poredim sa Pirlom. Tako su i Veratia poredili što je smiješno i uvreda za takvu legendu. Andrea je davao golove sa 40M, perfektno izvodio slobodne, kornere, slao duge lopte kao rukom. Defanziva i čitanje igre je za izučavanja. Ja ne vidim da to navedeni igrači rade. Tonali ima samo sličnu frizuru kao Pirlo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Beduin
- Kontakt:
Sta si ocekivao igrajuci za InterBuffonGigi je napisao/la: ↑25 jan 2020, 11:34Pirlo je sa 20 godina igrao trequartistu i nije bio nista posebno.Fantasista je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:43Mene bi bilo stid da bilo kojeg igrača poredim sa Pirlom. Tako su i Veratia poredili što je smiješno i uvreda za takvu legendu. Andrea je davao golove sa 40M, perfektno izvodio slobodne, kornere, slao duge lopte kao rukom. Defanziva i čitanje igre je za izučavanja. Ja ne vidim da to navedeni igrači rade. Tonali ima samo sličnu frizuru kao Pirlo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Breša je preslaba, Tonali odskače od skromnog kvaliteta cjelokupne ekipe.
40 miliona ne vrijedi, ali da ima talenta nekog, sigurno ima.
U jačem i boljem sistemu bi se vidjelo koliko vrijedi.
40 miliona ne vrijedi, ali da ima talenta nekog, sigurno ima.
U jačem i boljem sistemu bi se vidjelo koliko vrijedi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BuffonGigi
- Kontakt:
Tako su mnogi i za Verrattija rekli kad je odlazio u PSG, da je talent ali da ne vrijedi te pare. E pa ispalo je da je vrijedio duplo vise.
U danasnje doba, gdje za smrdljivog engleza koji zna dodati prvom do sebe, opaliti i skociti daju po 60 miliona, vezni igrac rijetkih karakteristika i rijetke zrelosti za ovu dob vrijedi i mnogo vise. Trziste je podivljalo, i to nije nova vijest, ali u ovakvim odnosima Tonali vrijedi i vise.
Tonali je klasa to se vidi
Velika karijera je ispred njega
Velika karijera je ispred njega
Sjajno navijanje domacih navijaca svaka cast Spal
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jel to Veliki Skaut opet baca svoje izrazito točne prognoze?!Kao što je ona sa Lautarom recimo bila kako se radi o odronu od igrača.rope11 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 22:52Brate, Leau tek 20 godina, polako sa procjenama. Prema komentarima stičem zaključak da ti je ovo prva utakmica u kojoj ga gledaš, eventualno druga.
Nemojte ga citirat lijepo vas molim.
Ovaj Kondogbia je wc igrac nije mi jasno sta je u inter igrao onako
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zato jer je Inter bio jako nezdrava sredina u to vrijeme, mnogi jako talentovani igraci nisu tamo mogli da pokazu sta znaju.
Ni u Valenciji nije nista posebno. Cas igra cas na klupi. Nista posebno.
A ima istine i u ovom sto kaze buffongigi@.
A ima istine i u ovom sto kaze buffongigi@.
kakvi retardi igraju u toro-u, ovo je smijesno
0-5, nadam se da ce ih atalanta natrpat sto vise
0-5, nadam se da ce ih atalanta natrpat sto vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.