FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovo Gatusso rjesava 2 razlike lagano.
Ova odbrana sa kao 3 nazad, ne da je grozna, ocajna je. Nesto sto ce dovesti do dodatnog raspada.
15-15 gol razlika u gostima 

-
- Kontakt:
Mene bi.bilo stid da sam na mjesto Busquetsa.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je već za psihologa dobrog
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sistem je kurchina, ali ovo vise ima veze sa prelosom individualnom partijom svih. Samo ter Stegena mozes izdvojiti. Ostali strogo amaterski nivo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Treba dati vremena Setienu, ali kao što rekoh, mora već od iduće ligaške utakmice presjeći neke stvari, inače zlo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
I mene isto da sam na mjestu De Jonga, da mi je 21 godina a da sam ovako anemican, spor i bezidejan.
Hoće li ovaj očigledno zalutali čiča Kretijen biti prvi trener koji neće sastaviti ni 2 meseca na klupi? Čemer, jad i očaj...ponovo 1000 jalovih pasova a lopta svega 2 ili 3 puta uopšte ušla u šesnesterac protivnika. Šta reći o treneru kome kilavi Busquets odigra svih 90 minuta? Pa to više ni bezmudi Ernesto nije sebi dozvoljavao. Ono nije da sam se i nadao da će biti drugačije ali očito da i od Valverdea može gore...
Ovo je nova modifikovana tiki-taka sa islzuženim ragama i zove se kaka-kaka....

Ovo je nova modifikovana tiki-taka sa islzuženim ragama i zove se kaka-kaka....

Manzano brat pogubljeniji na terenu od Roberta
Messi ne bi zabio da je imao jos deset sansi. Hladno bi zabio tri gola svaki drugi dan.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ide pljuvanje i tjeranje Setiena brze nego sam mislio da ce biti.
Meni ovaj Frenkie apsolutno preslikani Rakitic.Isti pokreti , anemija i sporost.
Barcelonin najveci problem je sto igraju bez srca,duse i naravno muda.Ovi igraci trebaju psihologa i lika koji ce im suze na oci nakon ovoga tjerati.Nekada su Pedro i ostali letali po terenu i u 94 minuti a ja ovdje vidim interes iskljucivo Messija i Vidala da se makar okrzne rival.
Barcelonin najveci problem je sto igraju bez srca,duse i naravno muda.Ovi igraci trebaju psihologa i lika koji ce im suze na oci nakon ovoga tjerati.Nekada su Pedro i ostali letali po terenu i u 94 minuti a ja ovdje vidim interes iskljucivo Messija i Vidala da se makar okrzne rival.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sunce ti krvavo yebem

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ernesto vrati se....sve ti je oprošteno

-
- Kontakt:
Setien je polovnjak i kao takav ne moze napraviti neki ekstra rezultat. Hoces LP i dobru igru? Dovedi ime na klupu i dobit ces.
MES QUE UN CLUB!
Previše lošine na terenu da bi se neko izdvojio, igraci van forme, potrcati ne mogu. Vezni red anemičan, loš, Vidal jedini pokazuje znakove života.
I opet su imali neke šanse preko Messija i Fatija za izjednacenje, fulali i to je to.
Ter Stegen najbolji pojedinac, a primio dva gola. Time je sve receno o timskoj izvedbi
pune ruke posla ce Setien imati da napravi pitu od gov.ana.
Prije svega da natjera bandu da trce bez lopte, da se otvaraju, da Arthur dodaje lopte po dubini ne samo na stranu, da šutiraju kad imaju yebenu šansu i tako te neke sitinice.
I opet su imali neke šanse preko Messija i Fatija za izjednacenje, fulali i to je to.
Ter Stegen najbolji pojedinac, a primio dva gola. Time je sve receno o timskoj izvedbi

Prije svega da natjera bandu da trce bez lopte, da se otvaraju, da Arthur dodaje lopte po dubini ne samo na stranu, da šutiraju kad imaju yebenu šansu i tako te neke sitinice.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 jan 2020, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim da su neki progledali po pitanju De Jonga, kad sam ovdje pisao da je momak precjenjen i nepotreban ovdje su pisali da je vrhunski veznjak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoces ime na klupi? E onda mu nemoj naredjivati da mora igrati 433, nego pusti ga da radi, nemoj dopustati da pojedini igraci rade sta im je volja i da su veci od trenera i kluba...
Ozbiljan trener nikad nece uzeti ekipu gdje nije u stanju uspostaviti autoritet i biti broj jedan u svlacionici.
Ozbiljan trener nikad nece uzeti ekipu gdje nije u stanju uspostaviti autoritet i biti broj jedan u svlacionici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.