Idi gledaj Azmira i Sity ko ti brani. Za mene je u zivotu princip i data rijec svetinja.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:46pa ne mozes ti nekog natjerati da bude sponzor. Nema interesa lokalne zajednice, nije ga bilo ni kad je Azmir imao rezultate a kamo li sad.
eto momci mogu otic do Napulja na sastanak, a ne mogu do Sickog do Binga- dajte ba
lokalna zajednica na svaki nacin pokazuje da joj ne treba Sloboda, niti bilo koji drugi sportski i kulturni kolektiv. A nista nije bolja situacija ni u ostatku drzave. Ako iskljucimo drzavne projekte Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Borac jedini iole stabilni su jos poludrzavni projekat Velez i Tuzla Siti. Svi ostali se raspadaju.
ako cemo pricati o postenju, najpostenije bi bilo ugasiti Slobodu, jer ociglendo ideja je umrla , a novac preusmjeriti na Tuzla Siti i Tusanj. Zamisli sta bi Azmir radio sa recimo 400 hiljada godisnje od grada, besplatnim Tusnjem i jos 300-400 hiljada ulozenih u stadion. Navijaci bi vrlo brzo popunili stadion, pokazali smo da nigdje nije bio veci procenat preletača nego kod nas.
A covjek ima poslovne i finansijske veze, plus vlastite mogucnosti da iznese uspjeh. Ako hocemo posteno ako ikog treba podrzati iz budzeta to su oni i RK Sloboda.
Kosarka je mrtva za mene a bio bi i fudbal. Svima koji su, i koji bi se "presaltali "na Sity sretno bilo. Ha dzon ha obraz, ali bez mene.