I dodje ovdje neki udomljeni Šaban i kaze ej nemas 20 km za clansku,,,,ejjj al 20 km samo,,,,ccccVLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:25Iskreno za gostujuce mi ne treba tu se utalim sa bratom pa idemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:56Od mene imas "polugodisnju kartu i cvaju za svako gostovanje FKS . Samo moras doci po kes majstore , vezan sam za kucu . Nije problem pp .VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 05:09Evo ja se nudim da pomoću svoje viber grupe probam okupiti raju koja bi zajedno sa nama adminima te grupe dala za clanske koliko ko moze i to.
I ja sam sam vrlo losoj financijskoj situaciji desilo mi se da nisam imao na zadnja dva derbija otići a živim za Sarajevo.
Trazio sam posao dosta puta ali samo kazu nazvat ćemo vas i na kraju nista. Otac mi ima penziju 480 km.
A nas je 5 u kući.
Ne qrcim se raja Titami. Penzioner , ali moze se toliko .
Znas onu : "Ne daji mi ribu , nauci me loviti ". Ima ovdje dosta uspjesnih ljudi koji bi te mogli zaposliti (bar dati priliku),a ni klubu ne bi nista smetalo da te uposli , samo sto bi te smatrali uhljebom . Dogovorili smo se ?![]()
![]()
Nadam se da cu uskoro dobiti neki posao, bar nekih 7 8 mjeseci da radim, jel sam. Prethodno radio 4 mjeseca u agenciji za nekretnine.
Iskreno penzioner ste i malo mi je glupo da od vas dobijem tolike pare.
Hvala na ponudi puno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Hahah...Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
To sto lik ne izgleda kao Brad Pitt ne znaci fa svoj posao radi jako lose, cak naprotiv.
Al od tebe svakako samo gluposti mozemo procitati...
Prije mego napises mesta, imas google pa ispitaj situaciju ko je Avdic...
Nije yebeni Bielsa iz Leedsa, al je itekako dobar u svom poslu...
-
- Kontakt:
Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forumZip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:45Hahah...Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
To sto lik ne izgleda kao Brad Pitt ne znaci fa svoj posao radi jako lose, cak naprotiv.
- RajaBa1983
- Kontakt:
:Historicar:Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:45Hahah...Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Razumijem te brate,al et vidis ti ne mozes sad na tekmu prijateljsku i neki to podrzavaju,to je sad ok jel,a ovi iz uprave kao vole klub ili ovi sto imaju clanske,ti si po njima sad samo simpatizer nisi navijacVLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:44Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.
:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:47Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forumZip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:45Hahah...Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 13:35Najbolji dokaz, na kojem dnu nam je Nogometni savez, je taj da su uhljebili i Bajeviću nametnuli, Ermina Avdića, največeg kretena i ublehu, u historiji našeg kluba.
E upravo to a Živim za Sarajevo, i volim Sarajevo vise od bilo koga.. ❤Sanchezhz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:50Razumijem te brate,al et vidis ti ne mozes sad na tekmu prijateljsku i neki to podrzavaju,to je sad ok jel,a ovi iz uprave kao vole klub ili ovi sto imaju clanske,ti si po njima sad samo simpatizer nisi navijacVLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:44Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.a da nije Sarajeva ne bi Sabra znala sta znaci direktor kao rijec,kamo li da to i bude.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Ma nisu za nas ni utakmice,ni clanske,ni popusti, ama bas nista....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Bosnjo je to,samo nek je kaze meni lijepo boli me za druge,ko mu je kriv sto nema za clanske ccccc
-
- Kontakt:
Zipe, ne bi vidio Sarajeva, da rata nije bilo.Zato se normalno ponašaj, ne unosi negativnost, ovo ti nije tvoje selo, iz kojeg si došao u grad.Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:51:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:47Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forumZip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:45
Hahah...
Svakako je reprezentacija i sve oko nje već odavno u rasulu tako da je videoskaut taman slika i prilika naše reprezentacije.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Jesi ti iz svrakina, historicar, starosjedilacHistoricar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:00Zipe, ne bi vidio Sarajeva, da rata nije bilo.Zato se normalno ponašaj, ne unosi negativnost, ovo ti nije tvoje selo, iz kojeg si došao u grad.Zip je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:51:Historicar:Historicar je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:47
Zip, znamo od prvog dana da si idiot, sa dva razreda srednje i knjigama od trece i da si papak koji je u ratu došao u Sarajevo. Zato otkači od mene, i manje unosi negativnost na forum
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nek ima placat internet telekomu mjesecno 30-40KM a za clansku godisnje 20KM puno. Treba da je stid svakog ko je sposoban za rad a sjedi u kuci! Prestanite krivit druge, vec zavrnite rukave i uradite nesto sa svog zivota! Pusti te suplje price i patetike, svako je krojac svoje sudbine pa izvolite.
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koja glupost zelje i sirokog
,bolan gdje ces igrati na onoj oranici..Nije im ovo trebalo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Maloprije sam sjedio na kafi na Čengić vili, hajd reko da razradim kladionicu, malo o fudbalskim temama......Ma kakvi, to cijela kafana plače od smijeha, na ovu vijest o skautu.Niko ne može da vjeruje, da je on dobio takav posao u savezu, svi govore upravo to, da smo u rasulu i da nam je fudbal dotakao dno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta kenjate,HNS ga angazovao za baraz tekme,Dalic ga pravo pohvalio,samo nama ne valja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi pročitao pp?VLADA129 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:44Meni 20 km znaci mnogo, za te pare uzmem da jedem i stvari za higjenu. Pitao sam oca da hocu uzet clansku i pitao me je koliko je rekao sam da je 20 km s tim da ostvarujem brojne ustedete kada imas clansku, on je meni rekao sine trenutno ti ne mogu prijustiti 20 km jel od svega ima preće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svaka cast za nasu bracu iz Gracanice. O ovakvim stvarima treba vise pisati i davati im vise znacajastb je napisao/la: ↑25 jan 2020, 02:30Jedan fin primjer tog uvezivanja i organizacije je bio ove sezone u Bijeljini. Pun minibus (otprilike 30 mjesta), cekao nas je na ulazu u RS sa navijačima Sarajeva iz Gracanice. I staro i mlado, dosli su na utakmicu u tolikom broju jer je bila godisnjica smrti rah. Harisu Kahrimanovicu, navijacu Sarajeva iz Gracanice koji je poginuo u saobracajnoj nesreci. Vecina ih je imalo majice sa likom rah. Harisa. Iako je povod za takvu veliku brojku bio tuzna godisnjica, opet pohvala za navijače Sarajeva iz Gracanice. Sama cinjenica da smo u ovakvom vremenu skupili broj od 30 ljudi iz mjesta udaljenog 150km od Sarajeva (pritom znajuci uvjete u kojima zivimo i koliko ljudi ide na utakmice) pa bar i na jednu utakmicu izaziva divljenje.Hajdeee je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:17Nisam ovo napisao uz negativni kontekst.
Samo kontam da ta cinjenica da je ovdje puno vas izvan Sa. Ima potencijal da se uvezete i organizujete, ako ne po istim gradovima, onda bar regiji i kantonima.
Jer kada se tako uvezete i formalno nastupite ko grupacije, moglo bi se nesto uganjati i sa UNFKS ali i sa samim klubom. Siguran sam da bi vam se izaslo u susret da sto vise tekmi budete. Barem ovih vecih. A i lakse je kad ste uvezani i organizovani.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Cekaj, jek to treba clanstvo da je djaba?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, broj6, Confiance, fera, fks74, johntravolta123, miguelramos, MokraKifla, N3R3D, napoleon72, rimljanin90, sagem, SHZ82, tajsamja, VolimoSarajevo i 142 gosta.