Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 22 mar 2020, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Reflektori legli ko budali šamar... za 90 dana ce biti gotova i Red Army tribina,tako da ce biti ko bombona

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 25 jan 2020, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 22 mar 2020, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Realno gledajuci ovaj Velezov stadion kroz buducnost, copy-paste postojecih tribina i bice bombona, sa time da se na ove velike stavi krov. Naravno jos teren da se uradi bice vise nego dobar stadion.
Ali daleko od toga da ce reprezentacija moci igrati ovdje, pogledajte samo pristup stadionu i okruzenje.
Ali daleko od toga da ce reprezentacija moci igrati ovdje, pogledajte samo pristup stadionu i okruzenje.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu si
Nego htjeli su oni stavit krov i na ovu veliku tribinu al ne moze zbog valjda statike
Valjda temelji nisu dobro urađeni pa ne moze tribina izdrzat krov
Al nece od njihovih niko da kaze to
E sad dal treba pravit novu tribinu da bi se postavio krov ili ovu ojacavat nekako to ne znam
- svrakino1921
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 22 mar 2020, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to su najveće glupostisvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:55U pravu si
Nego htjeli su oni stavit krov i na ovu veliku tribinu al ne moze zbog valjda statike
E sad dal treba pravit novu tribinu da bi se postavio krov ili ovu ojacavat nekako to ne znam

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Sad se samo čeka sijalice kako sam skontao ? Kad bi to moglo ?
Velezov Stadion ce vrlo vjerovatno biti novi dom U-21 reprezentacije BiH. Zato se i modernizuje jer je UEFA tako trazila zbog uslova.Machak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:46Realno gledajuci ovaj Velezov stadion kroz buducnost, copy-paste postojecih tribina i bice bombona, sa time da se na ove velike stavi krov. Naravno jos teren da se uradi bice vise nego dobar stadion.
Naravno, ponekad ce i A-repka odigrati koju tekmu, ako bude u interesu Saveza?
Izmedju Bilinog polja, Grbavice i Koševa ce se voditi glavna bitka o trajnom domaćinstvu A-repke?
Lijepo je vidjeti da Velez ima upravu kao sto je bila Zeljina bivsa koji su shvatili da ako samo nesto ne uradimo nece nam niko... Malo po malo, i to ce biti extra. 

@igrajlopte 🐦
- svrakino1921
- Kontakt:
Alexrishovski je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:05Pa to su najveće glupostisvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:55U pravu si
E sad dal treba pravit novu tribinu da bi se postavio krov ili ovu ojacavat nekako to ne znamZbog čega su postavljeni oni stubovi na vrhu tribine,eto tek onako... a na kraju krajeva ne moraš graditi novu tribinu,uvijek ima opcija tipa one na Kamberovića polju u Zenici... Al eto zato statika na GRBAVICI je najjaca,zabij stubove na pola tribine... ne izmisljajte bezveze
![]()
![]()
Pogledaj zapad Bilinog pa ces vidjeti i stubove na toj tribini a i ovakvu celicnu konstrukciju izvan zapadne tribine Bilinog polja
A znamo kad se to pravilo da je Zeljezara bila gigant i hranila onu Yugu i Milka Planinc dalazila helikopterom u Zeljezaru da vidi koliki je mjesecni profit
Alex statika je zahtjevna tribina
Nego Rođeni treba da objasne ako znaju sta fali ovoj tribini
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko bi bio kapacitet novog stadiona?AlemC85 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:46Velezov Stadion ce vrlo vjerovatno biti novi dom U-21 reprezentacije BiH. Zato se i modernizuje jer je UEFA tako trazila zbog uslova.Machak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:46Realno gledajuci ovaj Velezov stadion kroz buducnost, copy-paste postojecih tribina i bice bombona, sa time da se na ove velike stavi krov. Naravno jos teren da se uradi bice vise nego dobar stadion.
Izmedju Bilinog polja, Grbavice i Koševa ce se voditi glavna bitka o trajnom domaćinstvu A-repke?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jbe se nama za reprezentaciju, nama je samo Velež bitan i cilj nam je osigurati uslove da može Velež igrati, a ako bude ikakvih prepreka da obezbjedimo te uslove riješit ćemo te prepreke i to je to...
10.000. Vise i ne moze zbog prostora oko Stadiona.MortemHz je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:06Koliko bi bio kapacitet novog stadiona?AlemC85 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:46Velezov Stadion ce vrlo vjerovatno biti novi dom U-21 reprezentacije BiH. Zato se i modernizuje jer je UEFA tako trazila zbog uslova.Machak je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:46Realno gledajuci ovaj Velezov stadion kroz buducnost, copy-paste postojecih tribina i bice bombona, sa time da se na ove velike stavi krov. Naravno jos teren da se uradi bice vise nego dobar stadion.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovaj krov sto ste stavili na ovu tribinu iza gola e tak krov je trebao biti na ovoj velikoj tribini i kako sam ja procitao na portalima ne moze da izdrzi tribina taj krov i onda se postavlja samo na ovu iza golaFSB je napisao/la: ↑25 jan 2020, 15:02Čuj ne može ccc. Naravno da može, samo je skuplje (skuplji krov).svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 14:55Nego htjeli su oni stavit krov i na ovu veliku tribinu al ne moze zbog valjda statike
Ako nusam dobro procitao ili shvatio ja se izvinjavam
Al toliko znam da npr.krov sa Allianz arene u Munchenu bi mogao na bilo koju tribinu na stadionu Rođeni pa i na ovu sto nije izgradena
Cak bi moglo i postavit krov Allianz arene i onda pravit unutra lagano tribinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.